paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Selam, Oldukça küçük 12V 7A bataryalı bir güç kaynağı arıyorum. Çıkış gücü çok umrumda değil, toplasan 5-7W'lık LED aydınlatma çalıştıracak. Önemli olan şebeke olumsuzluklarından etkilenmeyecek sağlam bir cihaz. Bulduklarım; -Tunçmatik -Inform Marka deneyimi olan??? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 APC ve tuncmatik kullandim. Tuncmatik fiyat/perf olarak yabanci firmalarin cogundan daha basarili sonuclar veriyor. Ulke elektrik mevzularina da asinalar sonucta, basarili araliklarda calisiyor. Cok fazla dusunme specleri tutan birini al, cok fazla yuklenmeyeceksin anlasilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 hep tuncmatik kullandım ben http://www.gold.com.tr/UrunResim/GoldGorsel/UzmanGorusu/111042/tuncmatik-digitech-pro-1000-va-yazilim.jpg şu var hatta şuan inform duymadım bile sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Bu arada kendime ve sana not: Bi ara usenmeyip Kill-A-Watt tarzi bir wattmeter bulup ivirin zivirin gucunu/verimini olcebilme yetisi kazandirmak lazim atolyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Selam, Bende öyle bir cihaz vardı. Hatta stand-by durumundaki harcamayı ayrıca gösteriyordu fakat düşürünce ekran nanay oldu. Ben o konuda da takipteyim merak etme :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 işini görür mü bu biraz pahalı ama http://cdn.instructables.com/FGS/41HU/FN82NVPE/FGS41HUFN82NVPE.LARGE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 tunçmatik kullandığım 4-5 değişik kgk arasında tek kullanamadığım oldu, bağlar bağlamaz kaldıramayıp iflas etti, elektrik kesilince bağıran keçi gibi viyakladı filan. almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Selam, İnform aldım. Çıkışına Entes MKS-03 takacağım. Entes'in kumanda çıkışına da 10A bir harici röle eklerim ki Entes'e yük binmesin. Röle ile 2-3 tane 3W Philips LED spot aç-kapa yapacağım. Böylece gece elektrik kesildiğinde uzun bire süre evdeki ana arteri aydınlatabileceğim :) Hatta zaman saati ekleyip çalışma zamanını kısıtlayarak gündüz vakti sersem sepet yanmasının önüne de geçilir. Büyük ihtimalle buzzer'ını da sökerim ben onun ötüp durmasın diye. Evde gece vakti uyanıp dolanan ufaklıklar olunca şart oluyor loş aydınlatma. Şu anda mutfakta düşük tüketimli LED'ler gece uyanıp dolanan ufaklıklara klavuzluk etme görevini üstlenmiş durumda :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 paramecium abi sen kendin başlı başına bir kesintisiz güç kaynağıymışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar