AthleT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Spurs olur ama bakalım :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Sheref Msn'de Fii tarihinde demiş ki ; Ohh kafam 1 Ytl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Peki kim alır?[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 PHX alabılır Nash ve Marıon cok ıyı oynuyor[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bende Dallas demişim saçmalamışım tahminimce spurs&miami finalde karşılaşır miami'de alır bence[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Dallas,Spurs,Phoenix,Miamiden biri olur bence[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 içeriye dominant bir pivotu olmayan takım şampiyon olamaz bence ondan dallas ı eliyorum şampiyon olamaz. gönlüm timberwolves dan yana ama doğu şampiyonu alır kupayı gibi(ay ne güzel uzun zamandır doğu favori olmamıştı) miami mi yoksa detroit mi miami diorum çünkü shaq still dominates[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahinKa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 miami olur ama duncan faktorude unutulmamalı gonul ister 76ers ama iverson nereye kadar sırtlar bilemem!! [Bu mesaj sahinKa tarafından 09 Ocak 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 gonuller miami'den yana..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
david_beckham Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bence phonex olur(ilk 5 ten sakatlanan olmazsa) çünkü adamlar çok formda[signature][hline]Üç tane maymun kuyumcuya girer.Aralarından biri kuyumcuya: -Biz muz alacaktık.Kuyumcu: -Biz elma satmıyoruz.Maymunlardan birisi: -Biz de zaten bisikletle gelmiştik demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 tek aday phonex[signature][hline] [email protected] :rock: linkin park :rock: [Bu mesaj Cheester tarafından 09 Ocak 2005 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n2o Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 houston derim mcgraydi oynuyo o takımda sans yuksek[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Lakers ve Clippersın olmasını isterim ama zor.. İndiana olabilir..[signature][hline]Kill For You ! [b]KADIKÖYDE SOSİSLER 6'Lı PAKETTE SATILIR. Liseli Genç Fenerbahçeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: n2o, 09 Ocak 2005 11:12 tarihinde demiş ki: houston derim mcgraydi oynuyo o takımda sans yuksek yuh yani mcgrady kim houston ı tek başına şampiyon yapmak kim.Jordan'ın yanında bile Scottie Pippen Dennis Rodman vardı yani.Gerçi onları da onlar yapan Jordan'dı ama..T-mac kim houston ı şampiyon yapmak kim.Bu sene imkansız.[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Ruby_DraGon, 08 Ocak 2005 22:57 tarihinde demiş ki: PHX alabılır Nash ve Marıon cok ıyı oynuyor Amare ciğimi atlaman büyük hata.Onsuz Phx alamaz.Gerçekten iyiler bunda da Nash in katkısı büyük.Amare nin ortalamaları göz önünde bulundurulursa.[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Phoenix veya Spurs bence.. Batı finalinde ikisi karşılaşır ve son zamanların en zevkli Batı finalini izleriz bence.. Doğu'dan gelecek herhangi bir takımın şampiyon olabileceğine ihtimal bile vermiyorum ( Her ne kadar Doğu taraftarı olsam da )[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 phoenix playofflarda hiçbişey yapamaz bu sene. max konferans finali.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bence de Phoenix elenir.İyi oynuyor olabilirler ama playofflarda yarı finale gelebilirler bence en fazla.[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Miami kesin şampiyon.[signature][hline]Kill For You ! [b]KADIKÖYDE SOSİSLER 6'Lı PAKETTE SATILIR. Liseli Genç Fenerbahçeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: -Kobe-, 09 Ocak 2005 12:51 tarihinde demiş ki: Miami kesin şampiyon. diyenler yanılır SPURS goturur en buyuk rakibi minesota onlardada bi ışık goremedim[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 daha çoooook var ama spurs gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Fistan, 09 Ocak 2005 12:42 tarihinde demiş ki: phoenix playofflarda hiçbişey yapamaz bu sene. max konferans finali. iyi de playoff'da zaten gelinebilecek en iyi ikinci yer konferans finali zaten bu nasil playofflarda hicbir sey yapamamak :P[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Max. konferansında 2. olur şampiyon olamaz. playofflarda bişi yapamamak : şampiyon olamamak[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 takimina bagli, mesela spurs gibi oturmus bir takim konferans finalini kazanamazsa bu basarisizlik olarak gorulebilir, phoenix gecen sene surunurken bu sene konferans finaline cikabiliyorsa kendi kullerinden dogduysa bu yeterince basaridir...[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 phoenix başarılı hemde süperler bu sene ama şampiyon olamaz bence. olursada olamaz.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ben spurs olur diye düşünüyorum hatta spurs adına topic açmıştım.şampiyon olduklarında gözünüze sokucam topiği :D ama şu sıralar miami yi hayranlıkla izliyorum. dwayn wade çok iyi...e shaq var. miami de zorlar yani...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar