Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA: 2005 Bu sezon şampiyon kim olur?

Wishmaster

Öne çıkan mesajlar

Spurs olur ama bakalım :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki:
pardon azrail...

Sheref Msn'de Fii tarihinde demiş ki ;
Ohh kafam 1 Ytl...
Sosyal ağlarda paylaş

içeriye dominant bir pivotu olmayan takım şampiyon olamaz bence ondan dallas ı eliyorum şampiyon olamaz.
gönlüm timberwolves dan yana ama doğu şampiyonu alır kupayı gibi(ay ne güzel uzun zamandır doğu favori olmamıştı)
miami mi yoksa detroit mi miami diorum çünkü shaq still dominates[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
n2o, 09 Ocak 2005 11:12 tarihinde demiş ki:
houston derim mcgraydi oynuyo o takımda sans yuksek

yuh yani mcgrady kim houston ı tek başına şampiyon yapmak kim.Jordan'ın yanında bile Scottie Pippen Dennis Rodman vardı yani.Gerçi onları da onlar yapan Jordan'dı ama..T-mac kim houston ı şampiyon yapmak kim.Bu sene imkansız.[signature][hline]The sickness that you are
The plague that made me starve
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 08 Ocak 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
PHX alabılır Nash ve Marıon cok ıyı oynuyor

Amare ciğimi atlaman büyük hata.Onsuz Phx alamaz.Gerçekten iyiler bunda da Nash in katkısı büyük.Amare nin ortalamaları göz önünde bulundurulursa.[signature][hline]The sickness that you are
The plague that made me starve
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 09 Ocak 2005 12:42 tarihinde demiş ki:
phoenix playofflarda hiçbişey yapamaz bu sene. max konferans finali.

iyi de playoff'da zaten gelinebilecek en iyi ikinci yer konferans finali zaten bu nasil playofflarda hicbir sey yapamamak :P[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust "
Sosyal ağlarda paylaş

takimina bagli, mesela spurs gibi oturmus bir takim konferans finalini kazanamazsa bu basarisizlik olarak gorulebilir, phoenix gecen sene surunurken bu sene konferans finaline cikabiliyorsa kendi kullerinden dogduysa bu yeterince basaridir...[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust "
Sosyal ağlarda paylaş

ben spurs olur diye düşünüyorum hatta spurs adına topic açmıştım.şampiyon olduklarında gözünüze sokucam topiği :D ama şu sıralar miami yi hayranlıkla izliyorum. dwayn wade çok iyi...e shaq var. miami de zorlar yani...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...