paspatur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Dün yazlıktan dönerken pederin araba bursa da bozuldu. Aracı Bursa Doğuş Oto VW 'e çektik bıraktık. Sabah aradıla dediler ki şanzıman dağılmış gibi görünüyo 7-8 bine patlar. Açıp bakmamız 400TL. Ben de dedim ki hiç dokunmayın ben aracı aldıracam. Şimdi benim Bursa 'da sanayide falan iyi bir VW servisi bulmam lazım. Şanzımana güzelce bakıp sorunun ne olduğu güzelce tespit edip sorunu makul bir rakamla çözmesi için. (Çıkma şanzıman, tamiri vb.) Var mı Bursa saniyde tanıdıK VW servisi olan arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Gecmis olsun, Sahibindene bak, genelde sanzuman satiliyor. Olmadi istanbuldan getirtirsin, acmakla ugrasmazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Dsg oldugunu varsayiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 BEŞEVLER KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ 8. BLOK NO:23 NİLÜFER/BURSA Tel: 0224 441 36 42 Demir DÜNDAR 0536 390 93 80 tanidik degil gugildan buldum..iyi niyetliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Esh said: Dsg oldugunu varsayiyorum? yok hocam değil. Araç 2002 Polo 1.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 dana22 said: BEŞEVLER KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ 8. BLOK NO:23 NİLÜFER/BURSA Tel: 0224 441 36 42 Demir DÜNDAR 0536 390 93 80 tanidik degil gugildan buldum..iyi niyetliyim Ahahaa.. çok saol dostum. Bunu yedeğe aldım. Ama öncelikle bi tanıdık bulmaya bakacam. Kazıklanmayalım yada ne bileyim işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 12 yasindaki Polo sanzumani nasil 8k olur ya, saka mi bu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 para lazım yatırım yapcaz http://img.gecce.com/2012/12/02/ferit-sahenk-143857A3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 araba zaten 15k dediğin gibi çok fahiş. Ama işte işçiliği falan.. Yersen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Abi sahibindende polo 9n sanzuman yaz Bak mesela: burayi ara sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Aracin garantisi bitince de artik ozel servise goturun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Summon katibim Adam wv konusunda uzman, bulur sanziman ustası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Selam, Abi otomatik değilse özel usta aramana gerek yok ki. Adam gibi bir mekanikçi özel servis halleder. Sonuçta tamamen mekanik :) Kırılan parçayı al değiştir, oldu bitti. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Sanzimanci Ismet var besevler sanayisinde. Ne oluyo tam olarak anlatsana problemi. Vites gecisi mi. Komple mi kitlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 problem şu, İzmir civarında 1. 3. ve 5. viteslere geçmemeye başlamış. En azından Bursaya kadar geleyim demiş. Bursaya 50 km kala da komple takur tukur edip araba ön lastikler falan kitlenmiş. VW önce baktı dedi ki vites kitlenmiş olabilir. Sonra da dedi ki şanzımandan takur tukur sesler geliyo komple dağılmış olabilir dedi. durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Selam, "Komple dağıtmak" nedir abi? Sonuçta orada 15 tane kadar dişli var. Hepsini mi kırdın! Adam gibi bir mekanikçiye açtır. Çok rahat çıkma dişli de bulursun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 15 in 10 unu kirmis gibi gozukuyorlar ama anlatima bakarsak asdfhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Selam, Çok merak ediyorum ben. Şanzımanı indirdiklerinde görsel isterim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Benim takıldığım nokta araba 1,3 ve 5. viteslere geçmiyorken inat edip "Bursa'ya kadar gidiym bari" denmesi. Nasıl bir cesaretmiş abi o :) Çok geçmiş olsun tabi, ben de merak ettim nasıl bir hasar olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Şimdi aracı istanbula getirtiyorum. Burada kendi ustama emanet edeceğim. 450TL ye anlaştım aracı yüklediler iki saat kadar önce. Bakalım sonucu burada da paylaşırım, görsel de alabilirsem onu da koyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Holy said: Benim takıldığım nokta araba 1,3 ve 5. viteslere geçmiyorken inat edip "Bursa'ya kadar gidiym bari" denmesi. Nasıl bir cesaretmiş abi o :) Çok geçmiş olsun tabi, ben de merak ettim nasıl bir hasar olduğunu. evet o biraz yanlış olmuş :( Aracı aldırmak daha kolay olsun diye düşünmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 İstanbul da ümraniye san sitesinde tanıdık var volkswagen şanzımanına bakan Bayaa da işi iyi yapan istersen sana no öğrenirim Ve ayrıca keşke dsg şanzıman olsaydı kardeşş.... Böyle sorunlar yaşamazdın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 http://www.sigortam.net/kasko-sigortasi/otomobiliniz-arizalanirsa-kaskonuz-olusan-zarari-karsilarmi birde şurayı incele bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar