Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue & Miss miss miss

Deadmarine

Öne çıkan mesajlar

ya ben undead rogue kötü demiyorum ama bana göre troll rogue cri ve dodge yuzdelerı bakımından iyi baslıyor atıyorum troll roguenın cri yuzdesı 19% ıle baslıyorsa undead 15% baslıyor(atıyorum ornek amaclı) bu aradakı 4% fark yaratıyor bunu demek ıstıyorum insanlar dıyorkı lvl 60 olunca hiç fark kalmıyor hayır kalıyor işte burdakı farkı kalıyor ve bu fark az yada çok etkiliyor.Banada olmustur elf rogue ile peş peşe 3 defa evis miss ama bu cok dusuk olasılıkla ve rogueler lvl20+ den sonra adam olmaya başlıyor onun oncesınde şoparlar resmen hatta ne 20misi 35+ diyim cunku daggerlar bu lvlden sonra dusmeye baslıyor yanı ben kore betadan arkadaslardan bılıyorum hıcbırı lvl 35e kadar elınde adam akıllı dagger yoktu yalanmı :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 11 Ocak 2005 14:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mace kullanmamin sebebi stun olayı.Combat ağacındaki mace spec e 5 point verirsen tek bir mace için %6 stun olanagi veriyor 2 elli de %12 3sn boyunca.Çok buyuk bir miktar olarak gözükmeyebilir ama benim hayatımı çok zaman kurtardı ve kaçmaya çalışan hordeların kabusu oldu : ).Savaşmaya çalışanlarda şanşa bağlı olarak üst üste4 stun yiyince daha sana vuramadan yarı canı gidiyor.üst üste olmasa bile bu stunlar sayeside casterlar buyu yapmak ta çok zorlanıyorlar filan... Buna bezer birçok şey: )[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 11 Ocak 2005 15:19 tarihinde demiş ki:
game bana anlatabılırmısın 2 elde de mace kullanmanın esprisni merak ettim harbi?yanı aklımdan su gecıyor mace kullanıcaksın neden warrior olmadın birde elındekı macelerın speed kac? 1.30 yada 1.40?

Lind isteyen istedigini kullanir :) Zevkleri, renkleri tartisamazsin. Oyle spec sansi vermis Blizzard insanlara insanlarda kullaniyor bunu. Mace yavas ama DPSsi cok daha fazla. Sahsen bende yavas ve DPSsi yuksek olan silahlari tercih ederim. Benim main handde mace offhande de sword var ve damage outputum gayet guzel. 2 ele dagger aldim 10-12 leveldan sonra cok gimp geldi damage neden bilmiyorum. Cok hizli ama az damage tatmin etmedi sahsen..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen başka bir konuda sanki birisi söylemişti. 2 Elinizde de dagger varsa miss changeniz artıyor diye. lvl 20 Rouge yaptım can sıkıntısından. lvl 10 a kadar miss o kadar fazla değildi ama duel wind gelince 2 dagger aldım çok fazla misslemeye başladı. Ama yinede çok hızlı olduğundan bence dengeli gibi geldi. Tabii yüksek lvl ları bilmediğimden kesin bi yorum yapamayacağım.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

ben 2 el mace karsıyım sahsen yanı bu warriorda dagger kullanmak kadar komık gelıyor bana hadı main hand dagger alırsın off hand mace yada sword olabılır ama tabı zevk birşey denemez ama lvl 35 den sonra zaten daggerla fantastik dmg ler verebılıyorsun birde bazı skiller güme gidiyorkı bu skiller önemli skiller.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Linderoth'a su noktada katiliyorum bazi skilleri daggersiz yapilamiyo. O nedenle en azindan backpackte 2 tane saglam daggerda tasimak lazim. Yerine gore kullanmak gerekebilir..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...