Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Şoklardayım, US betadan beri rogue oynamıyorum, blizzard rogue'uma ne yapmış böyle ne hale getirmiş rogue'u. Bilinçlimidir bugmıdır bilmiyorum ama rogue'um inanılmaz miss geçiyor, s&d'a basıyorum bazen 5 sefer miss yazıyor, eviscerate benden 1 lvl düşük mob'a bile 3 sefer arka arkaya miss geçiyor. İnanamadım ve bu yüzden olmadık yerde yığılmaya başladı karakter. Benim gibi sorun yaşayan başka biri varmı? US Betada kesinlikle böyle olmadığına eminim, korede oynayan arkadaşlarım durumdan bahsetmişlerdi ama bu kadarını tahmin etmiyordum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ben de yaşıyorum aynı durumu çok fazla miss var duel wield miss rate i arttırıyo die duydum belki ondandır[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s7e7v7e7n Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 walla bende de ole bir sorun yok ...[yok derken tabiki missliyorum ama ole abarti bir sekilde deil] Ama suda war ben Combat - Assa mix yapicm ama onca combati fulledigim icin Dager we Dual specialition larim max...Bunun bir faydasi oluyor olabilir...[signature][hline]50Troll Rogue US Server Shattered Hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 miss olayi abardi chance to hit - defense zaten çalişmiyor free uo shardinda oynar gibi hissediyorum bazen lvl 60 im lvl 40 moblari missliyorum lütfen biraz beyin ya lvl 58 mobu falan 40% missliyorum 300 daggers skill i daha ne yapayim bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 sizde sorun var galiba ben level 40 rogue'umla hiç de öyle göze batacak kadar çok miss görmedim.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Eu wow rogue forumuna yazdım ama henüz 2 kişi çıktı cevaplayan onlarda tesadüf falan dediler biri lvl 20'ye kadar normaldir dedi ama ben lvl 20 öncesini ve sonrasını gördüm us betada hiç normal bir miss oranı değil bu, anlamadım. Ben undead oynuyorum troll oynayan arkadaşımda aynı şeyi yaşamıştı korede ben abartıyor sandım ama durum öyle değil. Combatta miss rate'i azaltabiliyorsun ama bu ille combata gitmemiz anlamına gelir ki ben hepsini denemek istiyorum şu anda. [Bu mesaj Deadmarine tarafından 10 Ocak 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 3 miss üstüste yapan herkes topic açsa ne olucak halimiz..[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bide warriorın miss leri görseniz demekki uçuklıcak yer kalmıcak :p dual wild i yasaklıyorum herkese :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 slice and dice da missliyosan bi yanlışlık var o skill hiç bir zaman misslemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: BaaL, 10 Ocak 2005 19:09 tarihinde demiş ki: miss olayi abardi chance to hit - defense zaten çalişmiyor free uo shardinda oynar gibi hissediyorum bazen lvl 60 im lvl 40 moblari missliyorum lütfen biraz beyin ya lvl 58 mobu falan 40% missliyorum 300 daggers skill i daha ne yapayim bilemiyorum Achiless kim tutar seni yürü be ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 valla bazi rogue lar var cok iyi dmg vuruyorlar ve miss rate leri cok dusuk biraz item la ilgili olsa gerek yada talent lerde pek rogue talentlerine bakmadim ama. Rogue un suanki durumuna agliyorsaniz zaten ne diyim ben miss rate dahada azaltilsa ozaman herhalde stun dan cikamadan herkez olecek. yakinda mail giyelim diyenlerde cikar buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Itemla veya talentla alakasi yok miss rate in. Tamamen dual wield oldugumuz icin olan birsey. Ama cok abarti misslemiyor bende. Yine her 4-5 vurustan 1'i missliyo diyebilirim. Ama PvP de o kadar degil miss orani.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Afterdeep, 11 Ocak 2005 06:03 tarihinde demiş ki: Ama PvP de o kadar degil miss orani. evet bu doğru. söylüyorum inanmıyorlar. level 40 char ile 50+ char'lara bile gayet iyi bir oranda vurabiliyorum. ama kendimden 4-5 lvl yüksek yaratığa saldırayım vurma olasılığım çok çok az.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 pvp değil zaten pvp de miss de resist de yalan 10 lvl dan sonra basliyor ama moblarda çok kötü inanılmaz kötü ,40% miss diyorum daha ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 rogue un miss geçmesi ile warlock un rogue u 'ezmesi' ne alaka napiyorsun dedim barmen aklin başindami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Silthanas, 11 Ocak 2005 11:40 tarihinde demiş ki: ya tabi kiminle pvp yapacaginiza bagli, ben yine de iddia ediyorum ki lvl 40 rouge un lvl 40 bir warlock a dayanamayacagini savunuyorum(muhtemelen lvl 50 de 15 saniye surmez pvp) .her ne kadar o kadar geli$emesem de eu betada, bunu farkedebiliyorum.. iddia mi ediyosun , savunuyomusun onada bi karar ver bi ara heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Simdi konuyla warlocklarin ne alakasi var onu anlamadim bu bir. Ikinciside warlocklari cok rahat yatirabilir roguelar bence. Tehdit unsuru olarak gormuyorum bile..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 undeadlerın yanlıs bılmıyorsam cri yuzdesı cok ıyı degıl horde tarafında dodge ve cri yuzdelerı en ıyı troll rogue alliance ise elf ki farkı oynadıkca anlıyorsunuz bır human rogue bır elf rogueye cri yonundan yaklasamaz bile aynı dodge olayı gıbı bu benım fıkrım bu arada bu miss olayı bırde daggerdan kaynaklanıyor galıba daggerın mıss olayı var ne bılım 2 el sword deneyın yada sword mace bazı skıllerı kullanamıcaksın ama en azından sinister ıle dagger a gore daha fazla dmg vurursun ne bılım yap birşeyler :P 2 elde de mace kullanan rogue gordum ki olay aşmış artık 2 elde de mace kullanan rogue cok gülmüştüm be adam git warrior ac dedım içimden :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Pvp'de miss oranı düzeliyorsa sorun yok o zaman, ama yinede Us betada bu derece miss yoktu, bundan bahsetmem ve insanlarda oluyormu diye merak etmem ağlama oldu yine off bu gidişle yazı yazmayacağım buraya bir başkası da neyse ya sinirlerim kalkacak yine buraya yılda bir yazı yazanlar kalkıp laf ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Açıkçası bu benimde dikkatimi çekti ama lvl 13 olup hala oyunun 2. dandik dagger'ını kullandığım için ona bağlamıştım..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 valla bana gore rogueler lvl 20 -25den sonra adam oluyor onun oncesınde cok şoparlar hele cheap shot vanish posion kı ozellıkle poison olayı tamamen değiştiriyor yani miss geçmen normal adam akıllı talent puanı vermemısındır daha felan fılan ama bana kalırsa hiç undead rogue ile ugrasma statslara bakıp seç yanı troll rogue seç ama tabi zevkine birşey diyemem[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Lind3r0th, 11 Ocak 2005 13:38 tarihinde demiş ki: undeadlerın yanlıs bılmıyorsam cri yuzdesı cok ıyı degıl horde tarafında dodge ve cri yuzdelerı en ıyı troll rogue alliance ise elf ki farkı oynadıkca anlıyorsunuz bır human rogue bır elf rogueye cri yonundan yaklasamaz bile aynı dodge olayı gıbı bu benım fıkrım bu arada bu miss olayı bırde daggerdan kaynaklanıyor galıba daggerın mıss olayı var ne bılım 2 el sword deneyın yada sword mace bazı skıllerı kullanamıcaksın ama en azından sinister ıle dagger a gore daha fazla dmg vurursun ne bılım yap birşeyler :P 2 elde de mace kullanan rogue gordum ki olay aşmış artık 2 elde de mace kullanan rogue cok gülmüştüm be adam git warrior ac dedım içimden :P critical vurma oranını intellect arttırıyo die biliyorum yani ırklarla olan baglantısı anca baslangıç degerlerindeki o ufak farklar olabilir, onun ötesinde talent lardaki dagılım ve son olarak üzerindeki intellect bonus veren itemlara bakar gibi.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 üzerine aldıgın int veren ıtemler dagger skıll artırmaz sen lvl atladıgında yazar orda 2 agi yukseldı yok 1 str yukseldı dıe ordan gelen int degerı senın dagger yada sword herneyse skıll degerını yukseltır atıyorum senın rogue de dagger skıll 200 ıse lvl atlayınca gelen 1 int ıle o olur 205 ama sen ustune int veren ıtemler gıyersen bu artmaz anlatabıldım umarım bu arada base statsları cok onemlı bir orc rogue oynayın birde elf rogue farkı cok rahat anlıcaksınız.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Lind3r0th arkadaşım troll rogue oynadı kore betada onda da durum aynıydı, class'a göre değişiyormu bilmiyorum bu durum ama undead troll arasında bir fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Biz skill point lerden bahsetmiyoduk ki zaten :) sen critical oranı demişsin bende ona hitaben yazdım yazımı. critical oranı sadece talent lardan gelen yüzdeler yada item üzerinde critical vurmayı %şu kadar artırır gibi bi yazı varsa yada didimki intellect bonus un ne kadar fazlaysa ona göre artar. skill lerle ilgili bişi dimedim yani.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar