Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Sevgilime "Benimle bir noktada evlenir misin?" diye sordum, "Olabilir" dedi. Kafam çok karışık, ne düşünmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Bir noktaya sigmayiz, doğruya çıkalım diyebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 -*ilk sayfa*-.-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 critlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 kompleks düzlemde o noktanın epsilon komşuluğunu düşünebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 olabilir dediyse iyi, kız temkinli evet dediyse evlilik meraklısı, kaçarak uzaklaş hayır dediyse zaten ALLAH EVİNE ATEŞLER SALSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 esprili yaklaşmışsın o da espri yapmış. neyine taktın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Seni üzerse kıza bıçağı takarım yalnız abi bil istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Tam olarak "Olabilir" dedi abi. Bu arada Rıdvan teşekkür ederim, yanımda şu anda arkadaş, benimle okuyor konuyu. Tehdidin biraz etkili oldu üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 valla soruna göre fazla bile ciddi cevap vermiş. tebrik ederim kendisini. ben yüzüğü önüne koyup aynı karikatürdeki gibi "al şu tektaşı tak" gibi bişi dedim galiba 2 ay önce. şimdi nişandan geldim hayatımdaki en eğlenceli gecelerden biriydi sdfsfds için rahat olsun asterothçum sdsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 gökkuşağı title ı kıllandırmadı değil ilk başta.. hayırlısı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 yok ibnelere desteği veren benim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Asteroth said: Tam olarak "Olabilir" dedi abi. Bu arada Rıdvan teşekkür ederim, yanımda şu anda arkadaş, benimle okuyor konuyu. Tehdidin biraz etkili oldu üzerinde. http://i.imgur.com/Am9jmPS.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 teşekkürler de diyebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Hala kaçıp kurtulma şansın varmış işte abi daha ne istiyorsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Yok ben almiyim, kalsın deseymis efsane olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 olamaz demesinden iyidir bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Evet diyerek mutluluktan yere göğe sığmaması gerekiyordu 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 "Hayır demedim" diyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 bir nokta nerden cikti ki..bir kiz bunu bana dese 53 24 kuzey 22 34 dogu da evet belki derdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Hayır dememiş ama "olabilir" her iki yöne gidebilen bir sözcük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 oha bu arada koordinatlar bierbza dogal parki polonya ya denk dusuyormus neyse kir dugunu olur ehe ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 hayır demedi ama evet de demedi. bu babadan izin isterken "bakarız" gibi bişey değil ki lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar