BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 1)Ask, mesk, bazen piskolojik, ya da fizyolojik, genellikle ergenlik sorunlarınızı anlatacagınız bizimde hmmm bak bi abi olarak bak bi abla olarak modunda cozum bulma moduna giriceğimiz ortamdır. 2)Dogum gunu, yas gunu, evlenme yıldonumu, sevgililer gunu, aids gunu gibi gunneri kutlama mekanı olabilir. 3)Ya işte olayı anatırken ben, benim, bende, bir ben var benden içerü gibi kelime yapılarını cok kullaıyosanız dogru yer burasıdır. YANNIS 1)Sizin politik gorusleriniz 2)Dini gorusleriniz 3)Mumkunse cinsel tercihleriniz ve cinsel ilişkileriniz 4)Baskalarının annelerinin cinsel hayatı Gibi konular bu bolumun harcı değildir. Gidiniz. Hatta paticğinde harcı değildir.[signature][hline][i]only two things are infinite, the universe and human stupidity, and i'm not sure about the former BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu Berteollio Bonepartelli of Familia Leetranos [b]Kill me again, or take me as I am; for I shall not change. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 cinsel tercihler, cinsellik kişisel değil de toplumsal olarak mı ele almalıymışız ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 OLOLOLOLOL sadece kişisel bölümünde değil hiç bi bölümde cinsellik tartışması ve peşinden gelen seviyesizlik olmasın istiyoruz bunu kafan basmıyor mu moron musun arkadaşım? LOLOLOLOLOLOLOLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 4 sene önce açılmış bir konuya cevap vermenin anlamı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 suvras said: cinsel tercihler, cinsellik kişisel değil de toplumsal olarak mı ele almalıymışız ilginç. iyi fikir kişiselin altına toplumsal diye de bir bölüm açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Saeros said: 4 sene önce açılmış bir konuya cevap vermenin anlamı nedir? evde tarihi geçmiş bir nesquik vardır da hani başka içecek hiç bişey kalmamıştır. o nesquiği içmek zorunda kalmak gibi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 neyse amaçsız saçmasapan bi mesajla uplanmış topicten hayır gelmez, zaten dışarı çıkmam lazım, kitliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar