Catze Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 di said: Gule gule seko. Gule gule dingil kelebegi. =) Bu arada gosterdim lan anneme yazdigini. Direkt "bosver lan ne ugrasican orospu cocuguyla, harcadigin vakte yazik" dedi. E hakli kadin. sdf AHAHAHHAHAHA
di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Kanuni said: di said: Gule gule seko. Gule gule dingil kelebegi. =) Bu arada gosterdim lan anneme yazdigini. Direkt "bosver lan ne ugrasican orospu cocuguyla, harcadigin vakte yazik" dedi. E hakli kadin. sdf amma agir olmus su. kaldiramiyorsaniz bu adami girmeyin altina. Eheh, kafan mi guzel abi nedir? Anan gelsin deyince agir degil de anam orospu cocugu deyince mi agir nedir yani ?
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 anan gelsin demekle ne anladin abi sen :D sadece baban gelsin deyince sikinti olmuyormuydu yani. neyse ben buralara yabanciyim takilin :D
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 http://galeri2.uludagsozluk.com/200/anan-hari%C3%A7-de_319017.jpg
elesso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Sequoda annesine gostersin dinin annesinin mesajini, hatta telefonlassinlar.
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Kanuni said: anan gelsin demekle ne anladin abi sen :D sadece baban gelsin deyince sikinti olmuyormuydu yani. neyse ben buralara yabanciyim takilin :D
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 di said: Gule gule seko. Gule gule dingil kelebegi. =) Bu arada gosterdim lan anneme yazdigini. Direkt "bosver lan ne ugrasican orospu cocuguyla, harcadigin vakte yazik" dedi. E hakli kadin. sdf aferin kendini banlattın ben ilk başta baban gelsin hatta ananıda çağır dedim kesinlikle sex içerikli bir mesaj yoktu. Ben sana tuzağı kurdum sende atladın orospu çocuğu yazdın :) Sana elveda kardeşim. Lisede annen okula gelsin dediklerinde müdüre nasıl orospu cocugu demiyorsan burada da demeyecektin. Ben gayet ailenide al gel dedim :) Barzo seni sana elveda :) Kendini akıllı zannedim bu kadar aptal olan görmedim.
di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Hepsini adim adim, titiz bir planlamayla yaptigina eminim seko. (tu) sdf
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 tuzağı kurdum annen dedin çelik ayna dedim mwhahah tuzağıma düştün bamlanacaksın ehuı eh ue heu
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 nickli topik açmak yassah değil miydi herkesi reportladım
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 hatırlamıyom valla ama öyle bi şey kalmış aklımda
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 http://www.brocode.com/wp-content/uploads/2012/01/bro-code-book.jpg
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 ahahaha sekocan patlamış di direniyor hala yaşasın adalet :D
Killer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 la kaç yaşında adamlarsınız napıyonz askda
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 karşıdaki sequo olunca "orospu çocugu" demek serbest mi oluyor ?
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Sequo said: di said: Gule gule seko. Gule gule dingil kelebegi. =) Bu arada gosterdim lan anneme yazdigini. Direkt "bosver lan ne ugrasican orospu cocuguyla, harcadigin vakte yazik" dedi. E hakli kadin. sdf aferin kendini banlattın ben ilk başta baban gelsin hatta ananıda çağır dedim kesinlikle sex içerikli bir mesaj yoktu. Ben sana tuzağı kurdum sende atladın orospu çocuğu yazdın :) Sana elveda kardeşim. Lisede annen okula gelsin dediklerinde müdüre nasıl orospu cocugu demiyorsan burada da demeyecektin. Ben gayet ailenide al gel dedim :) Barzo seni sana elveda :) Kendini akıllı zannedim bu kadar aptal olan görmedim. Sequo bunlari adam banlandiktan, dava sonuclandiktan sonra yazicaktin. Erken yazip tuzak muzak kurdjm diye yargic onunde sucunu ispikledin
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 di de banlansın seqo zengin mengind eğil lan ne mal işlerle uğraşıyor
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 olorin84 said: karşıdaki sequo olunca "orospu çocugu" demek serbest mi oluyor ? evet, çünkü burası paticik, bazı üyeler daha eşit,onlara laf yok.
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Hala mı mazlumu oynayanlar var forumda? Beğenmiyorsanız ok bye yani. Adam 7 tane account alıp geri dönmüş hala bazı üyeler rerörö.
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Sequo banı açılıp gelen adam. di hiç banlanmamış adam. Banı açılan adamı direk banlayıp diğerini fişlemediklerini nerden biliyorsun. Önce uyarı sonra bandır yani. Burda hep böyle oldu. Uyarı alanın yamuğunu görürlerse banı çakarlar.
Öne çıkan mesajlar