Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2015

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Bitane guzel forvet onersenize luften gozlerim patladi arastirirken :(

Fioyla 2. Sezona basliycam ilk sezon gomez 30u lig totalde 45 gol atti sattim, yerine aynisindan pls :(

Ps: lacazetteye teklif yaptim geliyodu ne gusel benim teklifi gorunce avrupada ne kadar takim varsa hepsi teklif yapti sonra liverpoola gitti serefsiz :(
Sosyal ağlarda paylaş

kizillelma said:

Seru said:

bileydim fenerin böyle olduğunu editorde ayar yapar öyle başlardım.

25 bin kombineyi geçemiyorum, gs sürekli 7. 8. 33 bin kombine satıyor, taraftar rekoru kırıyor stadda. o kadar başarı geldi klube taraftar olarak herhangi bi ilerleme yok, bilet ücreti bile gs'ye göre ucuz hakkaten türkiye'deki fm scout'larını bulup dövmek lazım. gerçekçi yapsalardı tam tersi olurdu. yavşaklar.

Yıllardır bunu yapıyor onlar.
Gerçeklerden korkan zavallılar işte..

Bu seneyi saymazsak son 4 yıldır Galatasaray deliler gibi kombine sattı. Geçen sene Galatasaray 41k'yı gördü.

Alakasız olacak ama... Hazır yabancı sınırı kalkmışken, Türkiye'den orta karar (eses, gençler falan ayarında) takımları randomlayıp 3-4 kişi oynasak ya? Acayip zevkli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da gs iki kere 8. oldu sezonda. avrupa'da zaten yoklar, kombine satışlarının 100 200 düşmesi 33000'den 32900'e düşmesi normal mi? bunları geçtim ikinci sezonunda avrupa ligini kazanan fenerin 23000 kombineyi 23100'e çıkarması normal mi geliyor.

son iki sezon şampiyonlar ligini kaldırdım, toplamda 8 sezonda kombine satışları 23000'den 25000'e çıktı. yani düşün klup worldwide oldu hala stad dolmuyor. bi de şu corporate facilities hedesi rezil sponsorluk anlaşmaları yapıyolar. şu an worldwide bi klup olarak yurtdışında daha çok forma satıyorum. artık taraftarları nasıl ayarladılarsa fener'de, gs'de loyal galiba fener'de tepkisiz. her sene 20 25 puan farkıyla şampiyon oluyorum lig bitiyor, haberler şu şekilde gs yine bu sene taraftar rekoru kırdı vs.

olay kombine forma'dan ziyade taraftarın ezik ayarlanması fener'de.
Sosyal ağlarda paylaş

Hypnotize said:

Bitane guzel forvet onersenize luften gozlerim patladi arastirirken :(

Fioyla 2. Sezona basliycam ilk sezon gomez 30u lig totalde 45 gol atti sattim, yerine aynisindan pls :(

Ps: lacazetteye teklif yaptim geliyodu ne gusel benim teklifi gorunce avrupada ne kadar takim varsa hepsi teklif yapti sonra liverpoola gitti serefsiz :(

cristian pavon. hem genç hem iyi bi de vietto diye bi adam var italyan adını tam hatırlyamadım. enes ünal da olabilir süper özellikler var alabilirsen. hepsi genç bunların 20'den aşağı yaşları ilk sezonda.

edit: luciano vietto'ymuş.
Sosyal ağlarda paylaş

shortliste ekle, 3 5 maç deniyolar beğenmezlerse hemen b takıma atıyolar. oradan 2 3m'a alırsın. ben 3'e alıp 18'e satmıştım. pavon'u kesin al ama benim oyunda herif harikalar yaratıyor, bjk bi sene kiraladı gol kralı oldu gitti geri ülkesine herif. brezilyalı olması lazım oraları açman gerekebilir lig falan ekleyip.
Sosyal ağlarda paylaş

Haydaa oyunu acmaya calistigimda soyle bir hata aliyorum. Daha once karsilasan oldu mu?

Steam support'ta su yaziyor:

Completely exit Steam.
Navigate to your Steam installation folder (~C:Program FilesSteam).
Delete the 'appcache' folder.
Restart your computer and attempt to launch the game through Steam.

Denedim fakat ise yaramadi.

Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

tamam da gs iki kere 8. oldu sezonda. avrupa'da zaten yoklar, kombine satışlarının 100 200 düşmesi 33000'den 32900'e düşmesi normal mi? bunları geçtim ikinci sezonunda avrupa ligini kazanan fenerin 23000 kombineyi 23100'e çıkarması normal mi geliyor.

son iki sezon şampiyonlar ligini kaldırdım, toplamda 8 sezonda kombine satışları 23000'den 25000'e çıktı. yani düşün klup worldwide oldu hala stad dolmuyor. bi de şu corporate facilities hedesi rezil sponsorluk anlaşmaları yapıyolar. şu an worldwide bi klup olarak yurtdışında daha çok forma satıyorum. artık taraftarları nasıl ayarladılarsa fener'de, gs'de loyal galiba fener'de tepkisiz. her sene 20 25 puan farkıyla şampiyon oluyorum lig bitiyor, haberler şu şekilde gs yine bu sene taraftar rekoru kırdı vs.

Passolig etkisi
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Seru said:

Passolig etkisi

evet passolig yüzünden sadece fener taraftarı klube ilgi göstermiyor. >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

atesbenicagiriyo said:

lig macına 10 gün kala tevez sakatlanmasın diye oynatmadım, kondisyon-takım uyumu özel olarak çalıştırdım ve adam ilk macta dk 3 sakatlandı, bu nasıl saçmalık napoliden 3 gol yedim üstüne, oyunu aldıgıma pisman oldum yani

Kondisyon çalışması abartıldıgında sakatlığa yatkın oyuncular sorun olur.

Ayrıca maçtan 1 gün önce ve bir gün sonra tam dinlenme ver.

Oyunda sakatlık sorunu yok. Istatistiksel olarak PL ile aynı.
Sakatlık sorunu yaşayanların kendi hataları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...