di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Ulan herif oyle bi sapirdiyo ki yemek yerken, kulaklik takmakmis, sesi koklemekmis, gurultulu video'ymus muzikmis farketmiyo. Bi yavas ye ulan. Bi de biz de yuh gorgusuz okuz falan diyoruz da gavur siklemiyo, cok normal geliyo onlara. Donup bisey de diyemiyon zira sacmalayan sen oluyon. =) Oh, yazdim rahatladim, gidip bi hava alayim it oglu it yeyip bitirene kadar.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ben bizim halı yıkamada çalışırken ağzını şapırdatan elemanı dövmüştü diğeri yeter lan deyip haha
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Bir de kış gelsin burunları aksın da sen o zaman gör ahahaha
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Batı'da bunun eğitimi verilmiyor resmen, sevgilimin ailesi yanımda yemek yerken duvarları yumruklayasım geliyor.
di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 deadwoll said: Bir de kış gelsin burunları aksın da sen o zaman gör ahahaha Ya o batmiyo o kadar ama sapirti dayanilmaz geliyo ki dayanamiyorum da zaten. Kaciyorum direkt.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 söylesene suratına adamın dont fookin lapper yu modofokhoğ diye
Öne çıkan mesajlar