kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Masticore said: Kermit adami trolleye trolleye, yariş suçlamalara cevap vermeye, savunmaya itti. asdasffsadasf manyakmısınız lan gördük diyoruz aynı arabadan yarışırlarken kaza yapan ne trolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Fin said: KuddusiMavra said: Fin said: Cok salaksin ceto : senin olduğun kadar olmadığıma eminim finito B)- burdan yetkililere sesleniyorum :)o İçince sapıtıyorum! ahahahahah. editledin mi ya la yazıyı? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Ne bileyim antalya'da fln. sin diye biliyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 geçmiş olsun bro.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 zamanında rover 216si ile benzer bir kaza yapmıştım gene böyle tekerlek falan kopmuştu neredeyse aynı noktalardan hasar vardı aracımda,beton saksıya vurmuştum araç pert olmuştu... bu araç kesinlikle pert emin olabilirsin.. geçmiş olsun sana bişey olmamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 59bin TL teklif geldi.Bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Selam, Piyasa ederi ne kadardı peki? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 paramecium said: Selam, Piyasa ederi ne kadardı peki? Saygılar. Rayiç bedel olarak internetten baktığımda 60500TL gözüküyor ama o ne kadar doğru bilemem.Ha 59000TL olmadığına eminim.Sİgortaların genelde böyle 2-3 bin düşük teklif ettiklerini duymuştum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar