Asriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 kermit said: arkadaş ne trollü her ota boka troll demeyin aynı marka arabayı kaza yaparken gördüm siyah bi araba daha vardı. yarış yapıyolardı. neyin trolü arkadaşım; rica ederim kırıcı olup her lafa trol demeyinizzz... Hangi gün gördün kazayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 moriarty said: ahahhahahahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 trafik var diyordu, hızlı gidiyorum diyordu, dalgınlık diyordu, gişeye de makas deniyordu, ağlıyordu, troll'ler var diyordu, n'olur pert olsun diyordu, kasko para vermiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 eksper atanmış, ön rapor bile henüz gelmemiş kardeş detaylı fotoğraflara baktığımda pert gibi duruyor, izin verirsen daha detay fotoları koyayım anlayanlar yorumlasın, bana pert gibi geliyor ama pek anlamam hani pert dediğim arkadaşların tamir edildiğini de gördüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 abi her araba tamir edilir edilmesine de..eskisi gibi olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ak sigorta kıllık çıkarmaz sa iyi, ak bankın her kuruluşu ultra kıl olma potansiyeli var, hele ki en ufak bir açık görmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Alkol teati yaptirdin mi, Alkol testi yoksa para da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 alkol testi var 0/60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Selam, O biraz da acenteye bakıyor :) Babam 2 sene önceki kış o abuk kar yapışında Çavuşbaşı'nda rampada aracı kaydırıyor ve aşağıda yol ortasında durup zincir takan kişiye çarpmamak için sol tarafta yer alan bahçe duvarına arasın sol köşeyi gömüyor(!) araç dönüp arka solu da duvara tıklatıp(tampon ve arka stop gitti tabi) duruyor. Bizim de aks kırıldı, çamurluk nanay, jant hepten nanay, çamurluk içi aküyü azcık sıkıştırıyor, ön tampon ve sol far gidik. Çekici yönlendirdik kaskoda ve çekti. Babam öyle foto çekeyim falan pek uğraşmaz. Elimizde ne kaza yeri fotosu var (çekici şöförü çekmiş sağolsun, sonradan öğrendik), tek taraflı kaza için polis tutanağımız yok, alkol için rapor yok. Kendi ustamıza çektirdik aracı da. Acentemiz sağolsun araya girip müdehale etti ve hiç sorun olmadan araç yapıldı. Aracı perte çıkartmak istediler ama ben kabul etmemiştim çünkü motorda sorun yoktu. Kapı ve A sütunu falan darbesizdi. Bildiğim kadarıyla sadece parçalar 8bin küsür tutmuştu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Bugün aradılar servisten.İşçilik hariç 54bin TL hasar masrafı çıkmış.Dolayısıyla pert. Bakın arkadaşlar ben ölümden döndüm ve buraya arabamın durumu hakkında soru sordum.Yok yarış yaptın,yok alkol varsa alamazsın,yok kurcalarlarsa sigorta paranı vermez.Boğaziçi köprüsü gibi bir yerde polis karakolunun dibinde kaza yaptım.Burda öyle şeyler konuşuldu ki sanki ben bilerek kaza yapmışım gibi yazı yazanlar oldu.Sigortanın para vermemesini gerektiricek hiçbir kusurlu harekette bulunmadım ben.Benim sorum sigorta para verir mi değil aracıma pert raporu verilip verilmeyeceğiydi.Umarım beni anlamışsınızdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 aracın ikinci el muadilleri ne kadar ki? zaten 56.000 tl teminatı varmış, 54.000 hasar dedilerse tamirle uğraşmazlar pert yazarlar temiz temiz öderiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Selam, YUHHHH... orada 54bin TL'Lik ne hasarı varmış ya! Bu arada geçmiş olsun. Kazayı unutursun en ksıa zamanda inşallah. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Arkadasin bir sonraki police tutari 7500 lira mi olcak peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 geçmiş olsun, bu haberi yeni gördüm. sana bir şey olmamış, buna şükret. alfa romeonun dediğin hızda bu hale gelmesi şaşırtıcı değil çünkü bu araçlar dayanıklı arabalar değil. bu ve benzeri arabaları altlarına aldıklarında gaz pedalini kökleyen arkadaşlar...aman diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 KuddusiMavra said: geçmiş olsun, bu haberi yeni gördüm. sana bir şey olmamış, buna şükret. alfa romeonun dediğin hızda bu hale gelmesi şaşırtıcı değil çünkü bu araçlar dayanıklı arabalar değil. bu ve benzeri arabaları altlarına aldıklarında gaz pedalini kökleyen arkadaşlar...aman diyim... Naptin Ceto. Daha yeni sonmus bi tartismaya benzin doktun. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Yalniz adam 50-60km hizla girdim boyle oldu diyo. Hani 50-60km hizla boyle oluyosa guvenip de binmeyin abi su arabaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 30'la gidilmesi gereken yerde kaza yaparsan kusura bakma ama az bile söylenmiş. bazı köylerde gişeden geçemeyen adama bırak sigortadan para almayı, kız bile vermiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 abi once tartistilar..sonuc..arac dayanikli olsa da basmayin gaza..alternatif..kopru dubasi o tabi perte cikacak araba.. diyecektim ben de ehe ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Zikko said: 30'la gidilmesi gereken yerde kaza yaparsan kusura bakma ama az bile söylenmiş. bazı köylerde gişeden geçemeyen adama bırak sigortadan para almayı, kız bile vermiyolar adam dalgınlık yüzünden kaza yapmış. şöyle büyük konusmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 di said: KuddusiMavra said: geçmiş olsun, bu haberi yeni gördüm. sana bir şey olmamış, buna şükret. alfa romeonun dediğin hızda bu hale gelmesi şaşırtıcı değil çünkü bu araçlar dayanıklı arabalar değil. bu ve benzeri arabaları altlarına aldıklarında gaz pedalini kökleyen arkadaşlar...aman diyim... Naptin Ceto. Daha yeni sonmus bi tartismaya benzin doktun. ahahah önceki sayfaları okumadım. yazdıklarımdan yanlış bir şey anlaşılmasın dostlar.elbette sürat felakettir.hiçbir araçla kural ihlali yapılmamalı. ben sadece genç, delikanlı arkadaşlar varsa "araba alayım da gaza basıp gezeyim" diyen, onlara markası alfa romeo veya daha başka bilinen bir marka diye arabaya bir şey olmaz sanmasınlar demek istedim, gaza da hiçbir durumda basmasınlar. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 alfa romeo güvensiz uçan teneke alfa alfa romeo ölüm arabası alfa pert dolandırıcı alfa romeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 bu ne ya keyword mü kasıyonuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 BabacumMostors said: aracın ikinci el muadilleri ne kadar ki? zaten 56.000 tl teminatı varmış, 54.000 hasar dedilerse tamirle uğraşmazlar pert yazarlar temiz temiz öderiz Aracın rayiç bedeli 60500 hocam.56000 olan progression plus modeli.Benimkisi 1.4tb multiair tct.Acenta ilk ordan poliçe hazırlamış ama ben doğru model ile değistirerek ekletme yapmış ve 100tl kadar da fazla ödüyordum senelik ücrete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 KuddusiMavra said: di said: KuddusiMavra said: geçmiş olsun, bu haberi yeni gördüm. sana bir şey olmamış, buna şükret. alfa romeonun dediğin hızda bu hale gelmesi şaşırtıcı değil çünkü bu araçlar dayanıklı arabalar değil. bu ve benzeri arabaları altlarına aldıklarında gaz pedalini kökleyen arkadaşlar...aman diyim... Naptin Ceto. Daha yeni sonmus bi tartismaya benzin doktun. ahahah önceki sayfaları okumadım. yazdıklarımdan yanlış bir şey anlaşılmasın dostlar.elbette sürat felakettir.hiçbir araçla kural ihlali yapılmamalı. ben sadece genç, delikanlı arkadaşlar varsa "araba alayım da gaza basıp gezeyim" diyen, onlara markası alfa romeo veya daha başka bilinen bir marka diye arabaya bir şey olmaz sanmasınlar demek istedim, gaza da hiçbir durumda basmasınlar. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Gaza basmasak araba nasil gitcek salak misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar