Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaza yaptım.Aracım Perte Çıkar mı? (Alfa Romeo Giulietta)

Asriel

Öne çıkan mesajlar

Selam,

O biraz da acenteye bakıyor :)

Babam 2 sene önceki kış o abuk kar yapışında Çavuşbaşı'nda rampada aracı kaydırıyor ve aşağıda yol ortasında durup zincir takan kişiye çarpmamak için sol tarafta yer alan bahçe duvarına arasın sol köşeyi gömüyor(!) araç dönüp arka solu da duvara tıklatıp(tampon ve arka stop gitti tabi) duruyor. Bizim de aks kırıldı, çamurluk nanay, jant hepten nanay, çamurluk içi aküyü azcık sıkıştırıyor, ön tampon ve sol far gidik. Çekici yönlendirdik kaskoda ve çekti. Babam öyle foto çekeyim falan pek uğraşmaz. Elimizde ne kaza yeri fotosu var (çekici şöförü çekmiş sağolsun, sonradan öğrendik), tek taraflı kaza için polis tutanağımız yok, alkol için rapor yok. Kendi ustamıza çektirdik aracı da.

Acentemiz sağolsun araya girip müdehale etti ve hiç sorun olmadan araç yapıldı. Aracı perte çıkartmak istediler ama ben kabul etmemiştim çünkü motorda sorun yoktu. Kapı ve A sütunu falan darbesizdi. Bildiğim kadarıyla sadece parçalar 8bin küsür tutmuştu.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün aradılar servisten.İşçilik hariç 54bin TL hasar masrafı çıkmış.Dolayısıyla pert.

Bakın arkadaşlar ben ölümden döndüm ve buraya arabamın durumu hakkında soru sordum.Yok yarış yaptın,yok alkol varsa alamazsın,yok kurcalarlarsa sigorta paranı vermez.Boğaziçi köprüsü gibi bir yerde polis karakolunun dibinde kaza yaptım.Burda öyle şeyler konuşuldu ki sanki ben bilerek kaza yapmışım gibi yazı yazanlar oldu.Sigortanın para vermemesini gerektiricek hiçbir kusurlu harekette bulunmadım ben.Benim sorum sigorta para verir mi değil aracıma pert raporu verilip verilmeyeceğiydi.Umarım beni anlamışsınızdır...
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

geçmiş olsun, bu haberi yeni gördüm.
sana bir şey olmamış, buna şükret.
alfa romeonun dediğin hızda bu hale gelmesi şaşırtıcı değil çünkü bu araçlar dayanıklı arabalar değil.
bu ve benzeri arabaları altlarına aldıklarında gaz pedalini kökleyen arkadaşlar...aman diyim...

Naptin Ceto. Daha yeni sonmus bi tartismaya benzin doktun. ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

KuddusiMavra said:

alfa romeonun dediğin hızda bu hale gelmesi şaşırtıcı değil çünkü bu araçlar dayanıklı arabalar değil.
bu ve benzeri arabaları altlarına aldıklarında gaz pedalini kökleyen arkadaşlar...aman diyim...

önceki sayfaları okumadım. yazdıklarımdan yanlış bir şey anlaşılmasın dostlar.elbette sürat felakettir.hiçbir araçla kural ihlali yapılmamalı. ben sadece genç, delikanlı arkadaşlar varsa "araba alayım da gaza basıp gezeyim" diyen, onlara markası alfa romeo veya daha başka bilinen bir marka diye arabaya bir şey olmaz sanmasınlar demek istedim, gaza da hiçbir durumda basmasınlar.
yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

aracın ikinci el muadilleri ne kadar ki? zaten 56.000 tl teminatı varmış, 54.000 hasar dedilerse tamirle uğraşmazlar pert yazarlar temiz temiz öderiz

Aracın rayiç bedeli 60500 hocam.56000 olan progression plus modeli.Benimkisi 1.4tb multiair tct.Acenta ilk ordan poliçe hazırlamış ama ben doğru model ile değistirerek ekletme yapmış ve 100tl kadar da fazla ödüyordum senelik ücrete...
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

di said:

KuddusiMavra said:

önceki sayfaları okumadım. yazdıklarımdan yanlış bir şey anlaşılmasın dostlar.elbette sürat felakettir.hiçbir araçla kural ihlali yapılmamalı. ben sadece genç, delikanlı arkadaşlar varsa "araba alayım da gaza basıp gezeyim" diyen, onlara markası alfa romeo veya daha başka bilinen bir marka diye arabaya bir şey olmaz sanmasınlar demek istedim, gaza da hiçbir durumda basmasınlar.
yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

Gaza basmasak araba nasil gitcek salak misin ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...