Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaza yaptım.Aracım Perte Çıkar mı? (Alfa Romeo Giulietta)

Asriel

Öne çıkan mesajlar

bu kaza olduğunda aynı yerde siyah araçta çarptımı bariyerlere ?
bana bundan bahsetsene lütfen

Asriel said:

Merhaba arkadaşlar bilen bilir büyük bir hevesle 3 ay önce aldığım 2012 model Alfa Romeo Giulietta aracım ile 3 gün önce boğaziçi köprüsündeki HGS gişelerinden geçerken bir anlık dalgınlıkla ve 50-60 km hızla HGS gişesindeki kaldırıma sağ ön ile vurdum ve aracın soluda savrularak karşı kaldırıma vurdu.Hava yastıkları açıldı araçta büyük hasar meydana geldi.Aracı küçükyalı Birmot'a çektirdik.Polislerin hazırladığı kaza raporunu vererek expertiz raporunu beklemeye koyulduk.Aracın rayiç bedeli 60500 olduğundan perte çıkması için sanırım en az 30 bin TL lik hasar çıkması gerekiyor.Eğer araç perte çıkmazsa bir daha bu araca güvenle binebilirmiyim bilmiyorum?Yaşayacağım maddi zararı düşünmek bile istemiyorum.Kaskom AK sigorta tarafından.Sizce durum ne olur arkadaşlar ve ne gibi bir yol izlemeliyim?Tecrübeli arkadaşlar da yardımcı olursa sevinirim.

Sosyal ağlarda paylaş

Birmot servisi hasar danışma ile konuştum dün.Expretiz raporu sunmuş şu anda parça fiyatlandırması yapılacakmış.Muhtemelen pert dedi kadın.

Olay yeri fotolar yok çünkü çarpışma anında telefonumda dağıldı.Bataryayı bulamadım ve kimseye ulaşamadım o an.Sadece ben ve etrafımı saran küçük çapta polis ordusu.

İlk başta bende nasıl böyle dağıldı diyordum ama sonrasında bilgilendikçe evet arabam gereken görevi yaptı ve beni içerden burnum bile kanamadan çıkardı.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

sdf o değil de ortada bir fraud varsa zaten şirket ödemeyi reddeder, bir de hgs gişesine 50-60 ile girmiş kayduı kuydu varsa 30 km üstüne çıkılmaması gerken yere o kadar hızlı girdği için reddedebiliriz

Kasko zaten bu günler için değil mi?Alkol ve uyuşturucu çıkmadığı sürece reddemez diye biliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...