Shean Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Bıyık biraz doğu'da Türk olarak yaşasana. Bu bizim buradaki kartalspor'da bile var. Süper lig aşağısı takımların hepsi böyle.
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 kafatasçı kürtler futbolculardan birini kesip yememiş neyseki
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Esnaf said: Biyik said: oha amma korkmuşlar amatör takımdan. boş tribün alışkanlık yaptı tff'ye dolu ve çılgın taraftar görünce yandım allah diyerek müdahele ediyor. hiç amatör takımların maçına gitmemişsin belli ki :D amatör takım taraftarı zaten maç izlemeye değil bildiğin savaşmaya gidiyor stadlara bilyorum biliyorum. köy takımlarının maçına jandarma gidiyor. ama zevki orada.
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bende çok gittim zevkli oluyor cidden :D ama 20 bin gelicez diyen amatör lig taraftarındanda korkulur harbiden.
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 halim selim konyalılar, fındıkçı giresunlular çıkamazdı cizre'den normalde. bir tek behzat ç'li gençler çıkar, efsunlu adamlar böyle stresli maçları seviyorlar.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Theridone said: DarKRideR said: Cizre'nin taraftar grubunda Deniz Naki'ye sövüyorlar, vuracağız diyorlar ASDASDAS Gelsinler buraya 20K kişi gideceğiz, maç vermeyeceğiz vs. demişler yine de 3 maç kapalı, seyircisiz :( hatta tarafsız saha asdfsd Deniz Naki memleketine döndü panpa, angaralı kekeler saldırdı geçenlerde. Biliyoruz la, seninkiler bilmiyor ama işte
Öne çıkan mesajlar