zipzip Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 damada sınırsız var mı böyle gecelerde ya? düğün yemeklerini çok seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 gerizekalı herif ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 neutrino said: benjani said: düğün nerde düğün yok, kokteyl+nikah sonrasında eğlence. direk profit. en kãrlı model bu… yemek hamallık. 4 kişilik aile gelecek bi çeyrek takacak 150 tele, sen onlara en kötü 4*50den yemek verecen. direk içeridesin.. ayrıca evlilik aktivitesi ne kadar kısa olursa katılımcılar için o kadar olumlu oluyor. yemekli düğünlere gitmiyorum ben bütün hafta sonumu heba etmemek adına, yada girip kaçıyorum hızlıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ridvan'in hesap daha samimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 abi Allahın adını veriyorum biri şu alyans, yüzük, parmak, teklif ve evlilik işlerini formülüze etsin ve kronolojik sıra yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 senin ve kizin backgroundina gore degisir o isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 reyz sen baya bilgilisin bu konularda tuto hazırlasan olmas mı, dürüm+malbuş ateşlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 vivavale said: abi Allahın adını veriyorum biri şu alyans, yüzük, parmak, teklif ve evlilik işlerini formülüze etsin ve kronolojik sıra yapsın Söz: alyans. sağ ele nişan: sağ elden alyans çıkartılır, sağ ele pırlanta takılır. alyans geri alınır. teklif ederkendi bu. sonra aile töreninde alyans geri verilir. erkek de sağ eline alyans takar. düğün: nişandan birkaç gün sonra geri alınan alyans tekrar takılır. bu defa sol ele. pırlanta sağda durur. bir süre sonra bir pırlanta da sol el için alınır. boşanma: Allah belanı versin denilip yüzük kadının kafasına atılır. kadın da gider onu satar. donunu popona giyer evi terk edersin. donu iki bacağına da takacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 şimdi abi verdiğimiz alyansı geri mi alıcaz hatundan. skıntı ya bi de nası geri isticem abi çok saçma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 biz hiç takmadık yüzük ne nişanlıyken ne evliyken… çok takılmayın. eşim arada pırlanta yüzüğü var onu takıyor keyfi olarak, ben benim yüzük nerede hiç bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 @elesso önemli olan amaç ve niyet zaten abi doğrusunu yapmışsınız. @chrome abv her türlü geleneği adım adım takip ettiğini düşündüm sdşflsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 vivavale said: şimdi abi verdiğimiz alyansı geri mi alıcaz hatundan. skıntı ya bi de nası geri isticem abi çok saçma ya şaka abi şaka teklif pırlanta ile sağ ele nişan alyans sağ ele düğün alyans sağdan sola o kadar. bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 hanefi mezhebinde pırlantada sağdan sola geçiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 o zaman parmakta yüzük varsa teklif var demek. ee ünide çok dolaştık öyle hiç birine evlenme teklif etmemdiydim ben. kafam durdu ya hep karıştırıyorum bu işleri 27 oldum stres yaptım bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 @vivale senin var mı gerçekten evlenmek istediğin biri? gerisi geliyor bi şekilde, teferruat yüzüktür, tekliftir, alyanstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 abi 2 senelik ilişki var. fakat bu tarz şeylerde gerçekten tribe giriyorum. çok kasıyo beni o yüzden hiç bilmiyorum şimdi panik yaptım la o değil yarın bir gün yanlış yapıp rezil olmak var. ben en iyisi sorayım öğreneyim bunları büyüklerden. lan ne saçma şeylerle uğraşıoz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 benim var, ama baskasiyla evli, onu napicaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 paniğe gerek yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 aquila said: benim var, ama baskasiyla evli, onu napicaz? BACIN OLUR!!! AKLINI ALIRIM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 vivavale said: abi 2 senelik ilişki var. fakat bu tarz şeylerde gerçekten tribe giriyorum. çok kasıyo beni o yüzden hiç bilmiyorum şimdi panik yaptım la o değil yarın bir gün yanlış yapıp rezil olmak var. ben en iyisi sorayım öğreneyim bunları büyüklerden. lan ne saçma şeylerle uğraşıoz ya Abi benim de öyle 3. senemiz işte bu, öncesinde "hayatta da evlenmem, gelinlik ne lan sfsdf" triplerindeydim ama sonra değişiyor işte her şey. Bu demek değil ki illa salonda terleye terleye düğün yapıp halay çekeceksin. Hiç tribe girme o yüzden. Eğer doğru kişi olduğunu düşünüyorsan, eminsen kendinden bi şekilde devamı geliyor o yola girince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 pontipati said: paniğe gerek yok abi sıs lan liseli. senin tuzun kuru tabi. 3-5 sene sonra görücem seni de neutrino said: Abi benim de öyle 3. senemiz işte bu, öncesinde "hayatta da evlenmem, gelinlik ne lan sfsdf" triplerindeydim ama sonra değişiyor işte her şey. Bu demek değil ki illa salonda terleye terleye düğün yapıp halay çekeceksin. Hiç tribe girme o yüzden. Eğer doğru kişi olduğunu düşünüyorsan, eminsen kendinden bi şekilde devamı geliyor o yola girince. eyv abi doğru diyosun. hayırlı olsun abi bu arada Allah mutluluğunuzu daim etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Sağol abi, darısı başına senin de :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ehe ehe..ne desem bilemedim..hayirlisi ..birbirinizi dinleyin..verebilecegim yegane nasiat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 chrome said: abi bişi sorcam. ben de evlenicem ileride de. şimdi pırlantayı taktık nişanda. düğünde bir de alyans mı takmamız gerekiyor hatuna yoksa tek pırlantayla çözebiliyor muyuz mevzuyu? pirlanta var pirlanta var..alyanslar cok sekil tasarim degilse cok ucuz onu buyutmeyin.. cevap kombo yapiyorsunuz..daha dogrusu o komya yapiyor sen tek alyans .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar