Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haftasonu Evleniyorum

neutrino

Öne çıkan mesajlar

neutrino said:

benjani said:

düğün nerde

düğün yok, kokteyl+nikah sonrasında eğlence.

direk profit. en kãrlı model bu…

yemek hamallık. 4 kişilik aile gelecek bi çeyrek takacak 150 tele, sen onlara en kötü 4*50den yemek verecen. direk içeridesin..

ayrıca evlilik aktivitesi ne kadar kısa olursa katılımcılar için o kadar olumlu oluyor. yemekli düğünlere gitmiyorum ben bütün hafta sonumu heba etmemek adına, yada girip kaçıyorum hızlıca.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

abi Allahın adını veriyorum biri şu alyans, yüzük, parmak, teklif ve evlilik işlerini formülüze etsin ve kronolojik sıra yapsın

Söz: alyans. sağ ele
nişan: sağ elden alyans çıkartılır, sağ ele pırlanta takılır. alyans geri alınır. teklif ederkendi bu. sonra aile töreninde alyans geri verilir. erkek de sağ eline alyans takar.
düğün: nişandan birkaç gün sonra geri alınan alyans tekrar takılır. bu defa sol ele. pırlanta sağda durur. bir süre sonra bir pırlanta da sol el için alınır.
boşanma: Allah belanı versin denilip yüzük kadının kafasına atılır. kadın da gider onu satar. donunu popona giyer evi terk edersin. donu iki bacağına da takacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

abi 2 senelik ilişki var. fakat bu tarz şeylerde gerçekten tribe giriyorum. çok kasıyo beni o yüzden hiç bilmiyorum şimdi panik yaptım

la o değil yarın bir gün yanlış yapıp rezil olmak var. ben en iyisi sorayım öğreneyim bunları büyüklerden. lan ne saçma şeylerle uğraşıoz ya
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

abi 2 senelik ilişki var. fakat bu tarz şeylerde gerçekten tribe giriyorum. çok kasıyo beni o yüzden hiç bilmiyorum şimdi panik yaptım

la o değil yarın bir gün yanlış yapıp rezil olmak var. ben en iyisi sorayım öğreneyim bunları büyüklerden. lan ne saçma şeylerle uğraşıoz ya

Abi benim de öyle 3. senemiz işte bu, öncesinde "hayatta da evlenmem, gelinlik ne lan sfsdf" triplerindeydim ama sonra değişiyor işte her şey.

Bu demek değil ki illa salonda terleye terleye düğün yapıp halay çekeceksin. Hiç tribe girme o yüzden. Eğer doğru kişi olduğunu düşünüyorsan, eminsen kendinden bi şekilde devamı geliyor o yola girince.
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

paniğe gerek yok abi

sıs lan liseli. senin tuzun kuru tabi. 3-5 sene sonra görücem seni de

neutrino said:

Abi benim de öyle 3. senemiz işte bu, öncesinde "hayatta da evlenmem, gelinlik ne lan sfsdf" triplerindeydim ama sonra değişiyor işte her şey.

Bu demek değil ki illa salonda terleye terleye düğün yapıp halay çekeceksin. Hiç tribe girme o yüzden. Eğer doğru kişi olduğunu düşünüyorsan, eminsen kendinden bi şekilde devamı geliyor o yola girince.

eyv abi doğru diyosun.

hayırlı olsun abi bu arada Allah mutluluğunuzu daim etsin
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

abi bişi sorcam. ben de evlenicem ileride de. şimdi pırlantayı taktık nişanda. düğünde bir de alyans mı takmamız gerekiyor hatuna yoksa tek pırlantayla çözebiliyor muyuz mevzuyu?

pirlanta var pirlanta var..alyanslar cok sekil tasarim degilse cok ucuz onu buyutmeyin..

cevap kombo yapiyorsunuz..daha dogrusu o komya yapiyor sen tek alyans ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...