neutrino Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Off daha 2 ay var, 1 ay var derken 27 Eylül'de evleniyorum. Çok az kaldı lan, heyecanlandım. Community feeling pati pls. edit: bi de ankaradaki patileri beklerim tabi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 delirmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 haftasonu ne evlenmesi ya, neler cikariyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 abi bişi sorcam. ben de evlenicem ileride de. şimdi pırlantayı taktık nişanda. düğünde bir de alyans mı takmamız gerekiyor hatuna yoksa tek pırlantayla çözebiliyor muyuz mevzuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 cok buyutme gozunde , mutluluklar dilerim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 zaa evleniyo,geçmiş olsun şaka bi yana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 evlen benle diye sorarken tek tasi basiyosun, sonra nikahta alyans iste. turkiyede tersi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 elesso said: yaş kaç 28 chrome said: abi bişi sorcam. ben de evlenicem ileride de. şimdi pırlantayı taktık nişanda. düğünde bir de alyans mı takmamız gerekiyor hatuna yoksa tek pırlantayla çözebiliyor muyuz mevzuyu? çözemiyorsun, alyans lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ee ben evlen benimle derken alyans verdim. sonra pırlantayı aile töreninde taktım. şimdi ne yapacağım düğünde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 altin semer takarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Ben evlen benle derken tek taş verdim, nişanda alyansı sağa taktık, şimdi sola geçecek sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 chrome said: abi bişi sorcam. ben de evlenicem ileride de. şimdi pırlantayı taktık nişanda. düğünde bir de alyans mı takmamız gerekiyor hatuna yoksa tek pırlantayla çözebiliyor muyuz mevzuyu? nişanda alyansı sağa takıyon düğünde sola çevriliyo. pırlanta teklif esnasında opsiyonel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 pırlanta hep sağda mı kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Ona karışmıyorsun nasıl isterse öyle takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 düğün nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 pırlanta hep dış mihrakların oyunu, alyans tak geç :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 peki şu anda nişanlı bir kadının parmağına olması gerekenler nelerdir? sağ el : pırlanta, alyans sol el : boş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 benjani said: düğün nerde düğün yok, kokteyl+nikah sonrasında eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 chrome said: peki şu anda nişanlı bir kadının parmağına olması gerekenler nelerdir? sağ el : pırlanta, alyans sol el : boş? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 onu bilmem de, bekar bir adam olarak benim elimde ne oldugunu simdi burdan yazmayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 biz biliyoruz abi ne oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 abi düğün olayı ile ilgili şöyle bir şey var. yazın yapacaksan oteller 1 gecelik her şey dahil 100+ kişi olunca 60tl den veriyorlar. hem konaklıyorsunuz. akşam yemeği, düğün, full organizasyon, sabah kahvaltı, şehir merkezinden otobüsle bırakanı bile var. anasını satıyım herif bir düğün yaptı yedirdi içirdi otelde yatırdı diyorlar sonra. çok da ekonomik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ciragandan assasi olmaz, o fiyata zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 100 kişi 6.000 lira yapar lan. en az 30 defa RUSa gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar