Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 story modu sole youtubeda seri halinde, ciglik atmadan, maymunluk yapmadan lets play oynayan birileri var mi duzgun? ingilizce olcak bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 pintipanda var da türkçe oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 story mod tutorial gibiymiş hiç sevmedim. Oyuna yeni başlayan için cok güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 baya bi zamandan sonra bikac saat duzgun oynadimda simdi bu saatin gitmesi iyi olmamis bence pek, uyumak pisirmek vsvs saatle islem yapilirken yanina normal saati goremeyince garip oluyor. arabada uyurken bikac kere save hatasi aldim orda bi bug var sanki. atesten mesale almanin geri gelmesi guzel olmus, brand olayi kotuydu cok, kazara binadan iceri sokunca disari da cikmiyordu asla brand itemi lol. bu onceden verdigim save seyini kullanip eski saveimi yukledim aynen devam ediyorum 100lece saatlik survival oyunuma, bastan baslama gerekliligi direk yalan sdf. Yeni itemlardan falanda buldum kullandim vs eski alet edevatlarim da duruyor hep. yorulma sistemi ayar yemis sanki bi kere daha, biraz kosunca bile pestil oluyor adam hemen daha gunun yarisi bitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 o degilde, sandbox icin UsersyournameAppDataLocal altindaki hinterland folderini komple yedek alin dursun, girip ciktiginiz ev yada komple tum bir zone kafasina gore reset atabiliyor, 1.0 buglari iyice temizlenmeden sakata gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 o klasore dokununca badge alamiyorsun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 hmm bilmem ben yillardir yedekleye yedekleye oynadim 4 tane badge'im var actigim simdiye dek. Cold Fusion Efficient Machine Free Runner Snow Walker hatta ben eski save i yukledigim icin yeni gelen achiyi de verdi oyun 500 day olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 update gelmis: http://cdn.akamai.steamstatic.com/steamcommunity/public/images/clans/6767060/4c1a2ce02b01c7ad38abe22f027f70aeec7225d2.jpg https://www.youtube.com/watch?v=urFhNnMI2ys notlar: http://store.steampowered.com/news/externalpost/steam_community_announcements/2163281492519418578 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 customization gelmesi kotu olmus bak 730 kusur saatlik oyunu bastan baslatacaklar simdi bana safsd, hastaliklardan kurt populasyonuna artan soguga vs hersey ayarlanabiliyor. pilgrim ortaminda interloper yasamak mumkun artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 sahane olmus. gecenlerde DST oynarken aklima gelmisti keske su ayarlar the long dark'da olsa diye. hammer icin timberwolf'un zirvesine cikmak zorunda kalabilmek, AI kasmiyorlar diye zombi kurtlarla ugrasmak tatsiz isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 oyunu ogrenebilmek icin story mode mu baslayayim yoksa birkac saat sandbox pilgrim mi takilayim? story mode kisa gorunuyo ama oyunda tutorial goremedim. zone'larin cok buyuk oldugu yaziyor sagda solda. oyunun olayi exploration oldugundan browser'da harita acip mahvetmek istemiyorum tecrubeyi. youtube ve reddit ile pek isime yarayacak bilgilere ulasamadim wiki kurcaliyorum simdi. en azindan voyageur seviyesinde oynadigima degecek kritik bilgilere ihtiyacim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Story mode tuto gibi başlıyor. Yardır gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Oyunun bir sonu vs. var mı survival modda belli bir aşamaya gelebilirsen. Ya da legit gelişmeler oluyor mu. Yoksa aynı survival kafası mı gün 1'de de gün 500'de de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 son yok istedigin kadar oynuyorsun, ama tum bolgeleri vs kesfettikten lootladiktan sonra yapacak bisi yok tabi pek :p story mode ilerledikce yeni bolgeler gelecek tabi sonradan. ilk kez oynuyorsaniz tabi gidipte Forlorn Muskeg veya Timberwolf Mountain da baslamayin, olursunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Ben de başlıcam buna, aldım yeni. Zaman ayarlamam lazım diye daha açmadım tabi. Yılbaşında 3 gün akarım. Keyifli olur inşallah amin :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Zor seviyede baslayın uzun süre tadı öyle cıkıyor. 100+ saat gömdükten sonra interloper seviyede açıp ilerleyin. İlerleyin dediğim 9. günü zor görün haha. Alıştıkça ve yolu yordamı ögrendikce dozu arttırmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 PV'de deli gibi kirmizi tools ararken gizli bunkerlardan birini buldum asd, clothing olan. https://i.imgur.com/31hP4Z9.jpg 2x expedition parka, bir anda demi-god oldu adam, herbisi full repairla -30 ılık geliyor artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 yarin yeni update gelcek survival mode a: Manual Cooking, yeni bolge, mizrak falan bisiler diyorlardi en son Nisan'da. https://steamcdn-a.akamaihd.net/steamcommunity/public/images/clans/6767060/39c1edf984a73f218ea7b9b09d9c1a5269c66a8c.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 sirf yamaya bakmak icin tekrar indirdim. cooking sistemi harika gozukuyor. oyunun eksikliklerinden birini artiya, immersiona cevirmisler: https://www.youtube.com/watch?v=gEJ2mkJSFGs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 bi cesit fast travel gelmesi gerek yavastan sanki, boyle sadece 3x + bolgeyi gecerken aktif olan, kalori/su/zaman harcayan bisi. bolge sayisi arttikca walking simulator intensifies artik cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 daha neler. baslangic noktasindan gecerken de 20 lira versin mi? sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 yok baya normal episode 3-4-5 falan hepsi gelince bolge sayisi 2 katina cikacak bu gidisle cunku, oyunun cogu yolda ileri tusuna basmakla gececek (ben kagit ittiriyorum arasina klavyede, auto-run oluyor dfs) sirf. roadmap icindede vardi bu, ama roadmapi uygulamayi beceremeyince kaldirdilar toptan: New travel options: Canoe, Horse Long-distance travel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 şu oyunu switch'e portlasınlar diye bekliyorum oynayabilmek için. ps4'e alıp oynanıcak bi oyun değil bence ama switch'te on the go olarak aşırı iyi olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 broken railroad zone degil de iki zone arasi gecis zone'u gibi olmus. hikayeyi oynamadim. orada bir deger mi var? bildigin hicbir sey yok zone'da. kano aklima yatti. kiyida durur, tiklarsin otomatik baska yerden cikarsin. at pek olacak is degil ama bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 at degil de husky falan olsaymis abi ne isi var beygirin alaska'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar