Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2024 Bu adam dlc yapmaya hala devam mi ediyor inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2024 Oyun yasını gösteriyor bayagıdır, UE5 e falan gecsinler yavastan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2024 Cougar pek olmamis sanki, niye oyle yaptiklarini anliyorum tabi av olan biziz orda, ama genede gameplay olarak hic gozukmeden aniden havadan tepemize teleport olmasi, vurma sansinin da baya az olmasi falan cogu kisiye kapattirir o mekanigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 base customization iyimis, Aralik aynida geliyormus diger baska seylerle birlikte: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2024 Aralik ayinda gelecek olan Customization ile ilgili birtakim bilgiler, https://hinterlandforums.com/forums/topic/45737-part-six-setting-expectations-around-safehouse-customization-spoilers/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2024 (düzenlendi) Buyuk ihtimal bu hafta, en gec bir sonraki hafta gelecek buyuk update, her buyuk patch oncesi oldugu gibi saveleri ve modlari yedekliyoruz. Evler arasi esya tasiyacaksaniz, simdi zamani. ev dekorasyon icin yeni ve mevcut 800+ esya olacak, sifirdan dolap raf vs yapilabiliyor. Timberwolf mountaindaki evin deilk catisi ve birkac baska yer tamir edilebilecek. Cougar yeniden gelecek, trader gelecek vs. Aralık 2, 2024 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2024 https://hinterlandforums.com/forums/topic/45808-tales-from-the-far-territory-part-six-broken-silence-now-live/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2024 yeni save icin guzel bahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2024 Bu oyun hala update edilmeye devam mi ediyor ya. Ne oldu co op fln mi cikti. Ne yapabilirsin ki daha fazla. Brn oynadigimda story dahi yoktu ama dolu dolu tum haritayi bitirmistim nerdeyse . Survive e doymustum . Ayi postum , okumla geziyordum. Story guzel mi bari yoksa yine sandbox mi oynuyor herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2024 (düzenlendi) storye bakmadim sahsen hic youtube haric, onun disinda yeni bolgeler var iste 4-5 tane, sadece auora esnasinda yapilabilen seyler var, gizli/calismiyor normalde, mini story gibi, base duzenleme geldi iste yeni, 120 tane base yapilabilecek alan var, collectible silahlar ve esyalar var bonuslari olan, interloper kolaysa daha zoru var, custom oyun acmaca var falan bir suru sey var yapacak yeni. bunlarin bir kismi icin dlc gerekiyor. Aralık 3, 2024 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2024 story modu ben onermiyorum hic eglenceli degil, son episodea kadar oynadim ve harcadigim vakitten pismanim survival oyunun esprisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2024 (düzenlendi) trader'in radyosu cogu bolgede var gibi, ama sinyal kulesi zimbirtilarini acmis olmak gerek calismasi icin, teslimat kutusu yeri Spoiler Coastal Highway de istedigi itemlari verdikten sonra tekrar telsizle haber vermek gerekiyor ayrica. Aralık 3, 2024 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Woodworking Tools ariyorsaniz %99 : Spoiler Zone of Contamination 'da. Haritanin yarisini dolastim herhalde buraya gitmeden, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 dag aslani ilginc olmus bu haliyle, rahatsiz etmezseniz o da size yaklasmiyor cok, yoksa bolgesi genisliyor bir sure sonra orjinal haline donuyor dkunmazsaniz. Zaten sesi geliyor yakindaysa, range baya genis ama. ayi ya da kurt gibi degil ama vurup 1 saat bekleyince olmuyor, kanamiyor, 4-5 kere vurmak gerek, carpiyor silahi falan dusuruyor elinizden saldirinca baya ciddi hasar veriyor olumcul. ama 1 kere disinda oldurmek gerekli degil gibi, kurku moose'daki gibi recycle ediyoruz eskidikce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 2. oyunu duyurdular https://store.steampowered.com/app/1586260/BLACKFROST_The_Long_Dark_2/ 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 guzele benzio, co-op var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar