KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 m7 kullanıcısı olarak kendi görüşüm: alınacak telefon en az 3gb olmalı g3 plastik, g2 f/p olarak en iyi cihaz s5: yaw samsung almıyoruz ag m8: m7 varken m8e niye para verir insan anlamıyorum. şu an m7deki 1.7ghz 2gb ram zaten gayet akıcı, m8deki ekran olayı tam bi fiyasko bence.. ekran boyutunu büyütüp tuşları ekranın içine almak aşırı saçma geldi bana tasarım hatası olarak nitelendirdim hatta. m9 alırım ancak ben bence sony z3 alınabilir ya da z2 bilmiorm hangisi 3gbram ile geliyor. ona dikkat eden pişman olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 g3'ün kasası g2'den daha iyi yav, hoparlör yeri ve yımış yımış parmak izi bırakmayan arkası yeter skdjfs. @Vulcan_Lionheart adam daha kaliteli demiş zaten demir çelik kasa dememiş asdjf. yazılım kısmı daha önemli ayrıca orda onun altını çizeydin keşke. her neyse, plastik olanların kasası samsunglardan kaliteli zaten çoğunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar