Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bakıyorum da paticikte hiç penguen, kemik ve lombakta ki "Vatandaşa Sorduk" bölümüyle ilgili bi konu açılmamış. İlk çıktıında o kadar güzel deildi ama son zamanlarda (Bayaadır mizah dergilerini takip ediorum, son 6 ayda :)) benim en güldüüm köşelerden biri oldu. Belirli bi thread açıp, güldüklerimi sizlerle de paylaşmak istiorum. Artık konu dışı mı garbage mı siz karar verin.. Not: Biraz küfür içerir ama mizah dergilerinde olduu gibi.. Bu "Vatanaşa Sorduk" bölümü bu haftaki penguenden alıntıdır.. Vatandaşa Sorduk *YTL* Emel KÜLTÜR(33) "Nerde lan sıfırlar anuna koduumun çocukları" diye bi bağırdım, tükkanda ne kadar müşteri varsa çil yavrusu gibi dağıldı. Meğer ben uyurken sıfırları atmışlar. Zorla yerine koydurdum sıfıları. Tükenmez kalemle tüm sıfırları koydular. "Çünkü müşteri daima haklıdır di mi lan!" diye bi vurdum, iki sıfırda fazladan koydular.. Ahni MON(63) Ben küçükken 2,5 liraya sinemaya gidiyodum. Bi de fuayede kendime gazoz alıyodum. Şimdi sıfırlar atılınca içimden sinemaya gidip gazoz içmek geldi lan.. Hele kuruş hele kuruş o kadar sevimli namuzsuz. Hepsine isim koydum. Harcıyanı sigsinler.. Pellur KADİFE(37) Daha ben eskisini kazanamadan yenisi çıktı lan.. Şimdi ben bunu kazanacam diye uğraşırken yuro'ya geçiyomuşuz.. İşte o zaman tepemin tası sahiden atar.. Çocuk oyuncağımı lan bu veya söylesinler gidip paşa paşa dolar gazanalım.. İstiabalimle oynuyolar.. Gülperi PEMBE(32) Bence YTL insanın kendine yakışanı giymesidir. Hatta atalarımızın "O duruşa bi vuruş, kaç kuruş" diye tekerlemesi bile vardır. Yani kendine yakışanı giyip dursan, insanlar seni çok beğenir hatta senle sevişmek bile isterler ve sorarlar "kaç guruş" diye.. Dejavu.. Ah bi de ordaki fotoğrafları koyabilsek.. :) Dipnot: İsteyen konu hakkında kendi fikirlerini de belirtsin bu tarzda. Bi nevi paticikteki vatandaşlara sorduk gibi.. :P Belki geyik şeyler ortaya çıkar..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. [Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 11 Ocak 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 abi ben okumadan fotolarda bi posta, okuyunca bi posta bide yazılarla fotoları birleştirince bi posta daha gülüyorum :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 fotoları koymak için fotonun adresini sağ tıklayak özelliklerden copyle sonracıma yapıştır buraya sonra linki aha böyle [i m g]link[/i m g] şeklinde yerleştir. Küfürlü yazıları ve resimleri spolier içine koy. Onuda: hedehödönormalyazi[spo]hedehodokotupisyazı[i m g]linkresimler[/i m g]hedehodokötüpisyazı[/spo] şeklinde yap. edit:[/i m g] leri aralarında boşluk olmadan yazıcan [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 11 Ocak 2005 02:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Xuahaha saol da zaten ööle yapmayı biliorum. Sadece internette fotoğrafları yok..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bu sayıdaki insanın kendine yakışanı giymesi süper ya, hele sonda dejavu diye bitirdiğini görünce öldüm ben haha[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Dungeon_Master, 11 Ocak 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Bakıyorum da paticikte hiç penguen, kemik ve lombakta ki "Vatandaşa Sorduk" bölümüyle ilgili bi konu açılmamış. Bence YTL insanın kendine yakışanı giymesidir. holy shit :) konu açılmamış ama her topice atmıyo muyuz bu mesajı :D[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Dungeon_Master, 11 Ocak 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Bakıyorum da..biraz daha bak. :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Penthesilea, 11 Ocak 2005 03:28 tarihinde demiş ki: Bu sayıdaki insanın kendine yakışanı giymesi süper ya, hele sonda dejavu diye bitirdiğini görünce öldüm ben haha Geçen sayıdaki daha güzeldi... Jösvi...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Beyler gerçekten baktım yok, bilen varsa söölesin oraya yaziim yazıları.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 biz bu bölüme okulda o kadar çok gülüyoruzki bi de paticikte kaldıramam heralde...:D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh).......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ahehae dergiden okumanın keyfi ayrı oluyo ama tabi.. fotoğraflarla falan.. burdan okuyunca mesela komik gelmedi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 o köşede ilk sorulan şey "moda" idi ..bence moda insanın kendine yakışanı giymesidir kilişe sözünden ortaya çıkarak her hafta kondu ...ve her dört vatandaştan sonuncusdubu ulvi görevi üstlendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 zuhauahuahu komik ya :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Pellur KADİFE(37) Daha ben eskisini kazanamadan yenisi çıktı lan.. Şimdi ben bunu kazanacam diye uğraşırken yuro'ya geçiyomuşuz.. İşte o zaman tepemin tası sahiden atar.. Çocuk oyuncağımı lan bu veya söylesinler gidip paşa paşa dolar gazanalım.. İstiabalimle oynuyolar.. bu güzelmiş :)[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bir de şu vardı: VATANDAŞA SORDUK:*YÖK* Bence YÖK insanın kendine yakışanı giymesidir.Geçen gün rektörler protesto yapıyorlardı,hepsi papaz gibi giyinmişti.Çok önem veriyorlar giyime.Bir dünya markasılar.Gözlerinden öpüyorum. Kafamdan yazdım,yanlış yerler olabilir:)[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Aklımda enflasyon canavarı ile ilgili olan var, çok komikti ama bayaa da küfürlü.. Bulabilirsem buraya yazıcam.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 [spo=Küfür içerir.. Vatandaşa Sorduk..] Vatandaşa Sorduk *İfade Özgürlüğü* Oytun MEHRAN(34) Mesela şu an suratımda, dalmış gitmiş, uzaklara bakıyo ifadesi var. Kim karışıyo? Kimse. İşte ifade özgürlüğü. Mesela şimdi de sittir git sülaleni siterim ifadesi var, kim karışıyo? O, abi karışıyo bi tek. Abi afedersin arkadaşa bişey anlatıyodum. Ah! Taş.. Mesela şu an kanamalı bir ifadem var. Kim karışıyo? Hemşire.. Acıtmadan yavrum. Kuddusi TİTRENOĞLU(53) Kömürlükten odunu kaptığım gibi nasıl vuruyorum pezevenge. Kır allah kır ettim her yanını. Bi baktım camın önüne çömmüş, zıçırtıyor kendini "Napıyon lan" dedim. "Bokumu ifade ediyorum" dedi. Hemen kömürlüğe koştum baktım odun var. Aldım odunu.. Ha onu anlattım mı? Ne zaman anlattım.. Manzaraya dalmışım gitmişim. La bi baktım paçama ifade ediyo.. Peyami SAFA(48) Ben size bişey sormak istiyorum. Beyaz peynirle kaşar bir mi? Otobüs tekerleğiyle minibüs.. bir mi? Yani bazı konularda eşşekoğlueşşeklik yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Herifi yolladım, üçbuçukluk 8 tane civata alcaktı.. Geldi, bu dört çeyreklik 9 tane somun almış. "abi üçbuçukluk civata yoktu, döt çeyreklik somun olur mu?" diyo. "La yörü git fazla almışsın birini geri ver" dedim. Yaşar KEMAL(26) Bence ifade özgürlüğü insanın kendine yakışanı giymesidir. Misal, canım o gün donla sokağa çıkmak istedi, kenarından paçasından zikim, daşağım fırlıyo, ama kardeşim prenzip olarak kendimi o an bu şekilde, sayın avrupalılar da bilirler, bi çeşit porotesto misal. Giyinmedim ulan! Derdim var, bişey anlatıyorum, ilgiyi çekiyorum yani. O nedenden ötürü insan kendine yakışanı giyse, işte ifade ve özgür. [/spo] [signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. [Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 12 Ocak 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar