miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 SA sugarkids takımı ile bu hafta maçım,adamda 6 sakat var.Kaybedersem madara olurum valla,stres bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 khala said: Pati tarihindeki en kötü başlangıcım ya. Sakatlar belimi büktü resmen. sen bi benim takıma baksana hacı ağlamadan önce :D can çekişiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 oh durant geliyo yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 daha değil full kadro 2'den az sakatsız haftam olmadı, bari tek rubio ölü kalsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ver sakatlardan birini nick youngu veriyim sana. her 10 atışından biri basket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Rubio deyip desme yarami, kaç haftadır sakat herif. Ne zaman döneceğide belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 rubio bu ligde bende lan, senin dandik liglerindeki çakma rubiondan bize ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 atarlı styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 artık resmi olarak kümede kalmaya oynuyorum. bu ne lan böle sene başından beri 4-5 sakat vardı, üstüne kevin martin 2 ay gitti. kaderimizde erkenden veda etmek varmış playofflara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 lan olm bi susun ya, herkes sikayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Aglama melis ligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 sabo nu normal durumu ağlamak, adam her konuda çok net ağlıyor, saygı duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 sabonis said: artık resmi olarak kümede kalmaya oynuyorum. bu ne lan böle sene başından beri 4-5 sakat vardı, üstüne kevin martin 2 ay gitti. kaderimizde erkenden veda etmek varmış playofflara. Diğer sakatlara lafım yok da Splitter'ı hala niye kadronda tutuyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Derrick Rose da kervana katilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Nasil ya dun donmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 dreagloth said: sabo nu normal durumu ağlamak, adam her konuda çok net ağlıyor, saygı duyuyorum haksız yere ağlasam tamam da, haksız yere ağlamıyorum sorun burada. yoksa ağlarım ben tabii ki, ona lafım yok. khala said: sabonis said: artık resmi olarak kümede kalmaya oynuyorum. bu ne lan böle sene başından beri 4-5 sakat vardı, üstüne kevin martin 2 ay gitti. kaderimizde erkenden veda etmek varmış playofflara. Diğer sakatlara lafım yok da Splitter'ı hala niye kadronda tutuyorsun ki? ya ne bilim biraz fazla güvendim bu sene iyi olacak diye, bakındım bakındım iyi birini bulamadım alacak. falan filan. durum bu. bi de sakatlığı hep "dönüyor dönecek aha döndü" falan şeklinde olduğu için de bırakasım gelmedi. ama 1 ay oldu anasını satiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Silphatos said: rubio bu ligde bende lan, senin dandik liglerindeki çakma rubiondan bize ne dört ligim var, dört ligimde de as pg olarak rubio çekmiştim. ben ne edeyim ulan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 noah da gitmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 O da iki ligimde var. Birinde de Carmelo var o da bugün yok sadfsda Noah'nın ki ciddi değil ama tek maç kaçıracak sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Silphatos said: noah da gitmiş lan uyarmıştım. http://img.wallpaperstock.net:81/the-comedian-wallpapers_17681_1152x864.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 birkaç saate geliyorum kanka http://i300.photobucket.com/albums/nn18/Linndechir/jdm/comedianozymandias.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bekliyorum. http://goodcomics.comicbookresources.com/wp-content/uploads/2012/08/ozy2-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 o karı kim oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Ne şanslı adamsın, son dakikadaki blokla kazandın bu hafta. Herif blogu yaptığında sabaha küfürle basladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar