Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Bide draft arayüzünü yenilemişler sanırım, geçen gün mock draft yaparken çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 21.15i gecirmeyelim o zaman lutfen. mobil uygulama filan da gunu kurtarir acil durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 auction kaç saat sürecek ya ölüm, lebrona 150 dolar basıp çıkılabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 offf hic bakmadim lan, gene random yardiricaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 İki mock yapın 4-5 turluk yeterli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Heyecan bastı,elclasıcoya kafayı veremıyorum,nıye bugun yaptıkkı sunu.Keske hafta içi aksam yapsaymısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mock draft'lar genelde 2 saati buluyordu. Çok az kaldı bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 lan moryartii eski sürümden gir köylü ,belli ki p166 mmx bilgisayarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 yeni sayfaya geçelim de draft sonuçlarını ekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Rondo pickinden sonra acil dışarı çıkmak zorunda kaldım. Oda arkadaşımın önüne rankingleri, espn'den ortalama auction değerlerini açıp drafti bıraktım. Adam Plumlee'nin de, Bogdanovic'in de yanlışını almış : < Üstüne son turlara kadar parayı da harcamamış, 15 dolar elinde patlamış. Bu sene sonunculuğa oynarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 sharke ve sugarkids senin arklar mı khala yoksa ikisinden biri sen misin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Her hafta 5-4 yenilecem gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 DarKRideR said: sharke ve sugarkids senin arklar mı khala yoksa ikisinden biri sen misin? :D Benim takım Giallorossa. Sugarkids sabonis, sharke başka forumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 zor şartlarda fena takım kurmamışım ya bakalım... khala, sharke ve yusema fena değil bence benim dışımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Westbrookun elinde küçük bir kırık varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ilk hafta kaybettiğim statlara gel FT% .739 .740 3pt 21 22 sdf şansıma koyim, westbrookda cabası tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Söylesemmi bilemedim ama daha kötüsü bugün geldi başımıza,sanırım senin lanetin rubio sakatlandı,enaz 6 hafta yok.Benimde diğer ligdeki takımda,tek sakatım rubio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 khala nasıl bir takım yaratmışsın yahu?!? Ezip geçiyorsun bu hafta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 İyi başlamadı adamlarım aslında. Sana biraz ters geldi kadrom çünkü güçlü olduğun statları da ben almışım. Sakatlar olmasa muhtemelen 9-0 8-1 bitebilirdi. Bir de sen yedekleri hiç oynatmamışsın yav. Oynatsan riboyu alıp blok berabere bitebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 hell yeah, güzel ezilmişiz. gerçi oha lan 4 sakatım varmış normal sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bu hafta bende güzel ezilmişim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Sliph'e bak olm adamin co-manageri falan var haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Sabah kalkıp mobile den baktım iki ligde de kaybediyordum, iki saat sonra farklı kazanmışim. Thadddeus youngla ilgili bişiler olmuş herhalde. Suan gene kaybetti gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar