Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 beni ameleler ligine atın division olursa dsgh, 0 nba bilgisi+sonsuz işsizlikle free agent kovalayarak top3'e giriyoduk ama artık zaman da kalmadı, gege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Olmaz oyle olm, divisionlar random olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Kaç gündür nba deki sakatlıkları ,son durumları arastırmaktan gına geldi,birkaç kg daha alırsam kaan kuraldan farkım kalmıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 http://www.nbagunlukleri.com/wp-content/uploads/2014/02/kaan_kural.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Sakatlanıp sezonu kapatmasını istediğiniz adam varsa söyleyin alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Hep bahane mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Saygın senin arkadaş katılacak mı? Katılacaksa yazsın buraya sayıyı netleştirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Division muhabbeti random ise ben yokum. Divisionı ameleler 2. lige sağlamlar birinci lige şeklinde yaparız seni 2. lige atarız derseniz varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Üf ne drama yaptın, NBA'i bileceksin, biraz şans, biraz da FA'den steal abandın mı ortalama bir takım kuruluyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ben de girerim yer olursa. onceden yaptigim gibi drafta hafif rastgele girer, sezon boyunca da kadro madro hazirlarim onden. cok da bakmam gerisine herhalde. alt siralari zorlarim. boyle olunca division falan fark etmez, yer olursa yaziverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 khala dreagloth pha sabonis bulletride aquila slint yusema radagast62 silphatos moriarty miyaw33 orc_lord sharke kaspar pha +1 (forumdan zaten yazacak) khala +1 (duruma göre karar veririz) khala +1 (duruma göre karar veririz) --- mithat ?? khelben (muhtemelen katılmaz) --- darkrider holy Bu sene de giriş ücretini 50 TL mi yapalım yoksa arttıralım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Bize kalsa arttiralim da, kimse girmez 100 yaparsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 50 TL ideal, arttırırsak dediğin gibi sayımız yarı yarıya azalır. Arkadaşlar özelden herkese IBAN gönderiyorum, yavaştan göndermeye başlayın katılım ücretlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 50 iyidir, draft ne zaman olur asagi yukari, hafta olarak filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Draftı 23-29 Ekim arası herhangi bir günde yaparız, NBA başlamadan son hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 valla aslında büyük saçmalık bu kadar geç draft ya ilgilenen kişi ile bilmeyen arasında hiçbir farkı kalmıyor. bütün hazırlık maçlarında, patlama yapacak oyuncular kendini belli ediyor, rotasyon dışında kalacak oyuncular kendini belli ediyor. şu anda X oyuncunun patlayacağını ön görmek, çok daha önemli 1 ay sonra o oyuncunun iyi istatistik yaptığını görüp almaktan. aslında en geç bu hafta sonu yapmamız lazım, hele paralı bir lig olduğunu göz önünde bulundurursak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Lig başlayana kadar bütün ranking lerde değişiyor. İlk defa senden duyuyorum 1 ay önceden draft yapma talebini. Katıldığım bütün paralı liglerde draft hep en son hafta yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 khala said: Lig başlayana kadar bütün ranking lerde değişiyor. İlk defa senden duyuyorum 1 ay önceden draft yapma talebini. Katıldığım bütün paralı liglerde draft hep en son hafta yapılıyor. olay bu zaten. şu anda kendrick perkins'inpatlama yapacağını ön görüp 1 dolara almak var mesela. sonra perkins 5 hazırlık maçında 15-10 ortalama yaptıktan sonra 28 ekimde tarihinde 10 dolara bile alamazsın. bu farktan bahsediyorum. ön görmenin bir değeri olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 anlamsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Aha! Girdim lige, hiç tecrübe yok ya mock draft yapalım bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ath_claith Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Saygın'ın arkadaşıyım, yer kaldı mı bu ligde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Seni zaten yazmıştık. khala dreagloth pha sabonis bulletride aquila slint yusema radagast62 silphatos moriarty miyaw33 orc_lord sharke kaspar ath_claith khala +1 (duruma göre karar veririz) khala +1 (duruma göre karar veririz) 18 kişiyiz. Duruma göre benim +1 leri çıkartabiliriz ama onların da katılması ödül alacak kişi sayısını arttırır, potu yükseltir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Draft'a 5 gün kalmış görünüyor. Ne zaman yapıyoruz şimdi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 ben bu aralar japonyadayim. saat farki filan disinda vaktim de kisitli olacak epey. bi belirleyelim draft saatini de, en olmadi +1leri yedekten devreye sokalim derim. gerci sisteme biraksam sakat cekmezse benim kadar draft yapar en azindan ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Draft lig başlamadan son hafta olacak arkadaşlar. Bu hafta günü ve saati netleştiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar