moriarty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 OHHH RECIYI TRADELEDILER Detroit's point guard duties fall almost exclusively to Jackson now. And the stakes are high. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 chris bosh gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 http://blacksportsonline.com/home/wp-content/uploads/2013/06/Chris-Bosh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 bilin bakalim bosh diger ligde kimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ifmo4I6m8Pg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Anthony Davis sezonu kapadı büyük ihtimal, omzunda çatlak varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 rip in pepperonis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 sahbaz muhammed te sezonu kapadı,tam playofflara girerken en iyi skoreri kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 bu sezon niye boyle oldu ya, cok kayip var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 çok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Stephen curry de daha önce sakatlandığı yerden sakatlandı, ancak önemli degilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Silphatos said: aquila said: Ulan 5.ydim, abv all star. sayende 6'ya çıkcaz bu hafta sen de 11 12 olursun lele 7-2, fena değil gege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Benden veto son trade'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 aynen, ne yapmak istediğini de anlamadım bullet ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 benden de veto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Bende veto ettim hem dengesiz bir trade hemde 4 lü trade resmen takım değiştirmek oluyor,playoff yagması gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Bullet nasıl olsa playoffa kalamayacagım khala kurtarsın der gibi trade e girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 masallah, takimi peskeslemis adam asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Ulan ne takaslar geçti de bunu vetoladınız, yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 let's kick çakalism out of basketball beyler asdfghj http://www.footballtradedirectory.com/images/pictures/news-images/kick_racism_out.gif bu arada 3 haftadır eziom hala 8'e giremedik, maşallah tüm çevrem ya 7-2 yenmiş ya da yenilmiş. aquilanın 11. olacağını önceden görmem ve moriartynin sıçışı haftanın güzellikleri huehueu (durant bu hafta yokmuş olm ggnormk) http://i.imgur.com/WZEfwK4.jpg 6-11 çok fena la kim alacak o 3 slotu, biri benim tabii o belli de diğer ikisini almak için çok çalışmanız gerekcek-kıran kırana bi mücadele sizi bekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 e takaslar geçti lan, geçtiyse senin de onayınla geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ben dustum abi, sakatliklardan sonra takimin dengesi iyice bozuldu, 2 kisa hafta da agzima sicti, giremem artik potaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Abi senelerdir bir taraf anormal derecede avantaj sağlamıyorsa geçiriyoruz zaten. Benim üzerimdeki adam güçleniyor ben geçirmiyorum mentalitesine sahip az adam var. Dengesiz takasları tabi ki vetoluyoruz da bu saatten sonra playoff rakibim güçleniyor mantığıyla takas vetolanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Ayrıca kabul etmediğiniz takas harden takasının yanında bir bok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Bu arada playoff lar nasıl oluyor? Misal buhafta başlıyor olsaydık ben birinci olarak sekizinci ilemi oynayacaktim? Evet birinciyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar