miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Az önce boston bölgesine jarrett jack bombası düşmüş.27 sayı,5 asist,7 ribaunt,3 top çalma,1 blok. Kedi olalı bir fare tuttum galıba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Batı Konferansı'ndan halliceyiz. Playoff için kan gövdeyi götürüyor şimdilik. Üç galibiyetlik dilim içinde sekiz takım var. http://i.imgur.com/bthvLQQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Playofflara ilk 8 takım mı kalıyor nasıl oluyor?Acemıyım kusuruma bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ne biçim lig lan burası harbi. 3 ile 14 arasında 6.5 galibiyet fark var. tam 12 takım sıralanıyor bu aralıkta. 1 tane elle tutulur galibiyet ile 13'ten 4'e tırmandım. kevin martin'siz geçen 2 ayda baya baya iyi oldu şu son galibiyet. ama haftaya 2-7 kaybedip geri 12.liğe falan düşebilirim. öyle bir çekişme var :D dön kevin martin dön! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 3. haftanin 9-0i agzima sicti, simdi playoff araligindaydim. bu hafta macimiz da cok cekismeli gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Can gene konuya bir ağlama sıkıştırmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Gebze kim forumda? Shadow company miyaw galiba? Slawn kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 khala said: Can gene konuya bir ağlama sıkıştırmış :) ağlarım affetmem biliyosun :) ama hakettim ağlamayı şimdi. sene başından beri çılgın manyak sakatla hala playoff potasındayım. takımda maç kaçırmayan 3 adam var. 5 tanesi de baya ciddi maç kaçırdı (en sağdaki kolon işte, meeks saymadım onun yerine splitter saydım). hala bir şekilde savaşıyor, baş kaldırıyor takım. şu thaddeus young zibidisini de ucuza veriyorum ha bilesiniz. oynasa top 40 olacak pezevenk ama oynamıyor. takas olduğu vakit çoşacağı için almak isteyene verelim makul fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Benim de Lillard ve Kemba dışındaki her oyuncum takasa açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 15.'yi koymamış sabo nubu ama 15. şampiyonolacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Young benim diğer ligde de var, bekle onu. Rubio ve diğer sakatlar dönünce yardırmaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 5 adam sakatlanınca beşincilikten ondördüncülüğe düştük anasını satiyim. bu nedir gelen giden tecavüz. http://i.imgur.com/8pb83qh.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 hayirli olsun arkadaslar, bu sezonda first pickten melo'yu kirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Pha said: Gebze kim forumda? Shadow company miyaw galiba? Slawn kim? gebze benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Moriarty senınde hiç ortalama yenılgın yokmus,herkese 2-7 yenılmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 5 adam sakattı sayende. Hala sakatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Bu hafta en zor hafta olucak herkes için, ilk altı sıra kendi arasında mac yapıyor. Kaspar kambalanin hiç sakati yok isim çok zor. Demarcus cousinde demir gibi herifmis hiç sakatlanmiyor. (bu kadar övgüye kesin nazar değer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 hocam sen adresini ver simdiden, sakatlik durumunda bi de onu aramakla ugrasmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Lanetim başlamış,zaten adamı gözüm tutmamıştı,dünki maçta 18 sayı,12 rebound almış. Gorgui Dieng (illness) did not practice on Monday. Demarcus hala sakatlanmamış şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Aha! Kevin Garnett dalmış Howard'a ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 http://i.imgur.com/MvlLmOb.png Ya bizim lig değil ama kafama çok takıldı. Cousins'e bu üçlü, deli gibi giresim var ve fazla mantıklı gözüküyor ama diğer yandan Cousins'e olan sevgim falan bilemiyorum. Ayrıca bu üç adamdan alacağımı Cousins zaten bana sağlıyor. Takasın bana katkısı +30 sayı ortalama olacak sadece asdfasd Yani sayı yönünden de sıkıntılı takımım esasen, gerçi en son Noel-JR takası geçti bu hafta rahatım o sayede de işte Afflalo ile sayıda zirveye çıkarım sanırım. İki tane de uzunum olacak, David Lee form tutma ihtimali vs. olursa da zaten bilemedim. Jared Sullinger tek opsiyon bir de resmen Boston da, sürekli double double gider diye düşünüyorum. Gerçi bu takas geçmez ligden, sabo direkt vetolar asdfs edit: hatta şöyle bir kıyas var. http://i.imgur.com/Ow6cvc8.png Blok ve FG dışında full kazanç ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 anlatmaya kasmıcam uzun uzun ama yaparsan malsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 DarKRideR said: http://i.imgur.com/Ow6cvc8.png bu analizi nerden yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Cousins daha değerli, verilmez tabiki. Liginin en az 12 takımlı ve FA pazarının leş olduğunu varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 16 takımlı, FA pazarı leş ötesi asdfs Bırakacağım adamlar Belinelli ve Cory Joseph. Zaten onun dışı çöpe en yakın adamım Kaman, başka da FA'den çekeceğim adam yok. Ha Whiteside çektim daha tırmanmaya başlarken o feci derece de uzunları rahatlattı. Ya Sullinger tek opsiyon, sırt sakatlığından da kurtuldu 30+ dakika süre her şekilde alıyor. Afflalo desen ölüsü bile 12-15 arası skor sallıyor. FG düşük ama FT'si bana lazım. Ben şuan ligde sondan dördüncüyüm, SABO'NUN BİR SIRA ALTINDA asdfsda ve yükselişe geçtim. Rubio dönüyor haftaya, PG rotasyonunda Jrue ile takılıyor. David Lee risk işte, 18 dakika süre alıyor ve benchten geliyor. Ama süresi 5 dakika artsa şu an ki istatistikleri de biraz katlanacak. Orjinaline dönse zaten aramayacaksın başka uzun asdfasd Bilemedim işte, uzun rotasyonunda da Kaman - Whiteside - Tristan Thompson - Cousins var şuan. Noel vardı JR'a takasladım. İki PF-C alacak olmam vs... ÇOK KARARSIZIM YA, COUSİNS VERİLMEZ AMA İŞTE :( http://i.imgur.com/8hnzwuT.png Benim takımda bu asdfasd @mokoko www.ziguana.com/trade bir de fantasysp kullanıyorum ama onu zaten biliyorsundur. edit2: Bir de ligde sayı sıralamasında sondan dördüncüyüm, cidden kısır takım vardı. Gerçi Noel - JR takası ile FG-FT-TO-PTS de bayağı iyi oldum ama işte pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar