Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2014/2015


khala

Öne çıkan mesajlar

ne biçim lig lan burası harbi. 3 ile 14 arasında 6.5 galibiyet fark var. tam 12 takım sıralanıyor bu aralıkta.
1 tane elle tutulur galibiyet ile 13'ten 4'e tırmandım. kevin martin'siz geçen 2 ayda baya baya iyi oldu şu son galibiyet. ama haftaya 2-7 kaybedip geri 12.liğe falan düşebilirim. öyle bir çekişme var :D dön kevin martin dön!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:

Can gene konuya bir ağlama sıkıştırmış :)


ağlarım affetmem biliyosun :) ama hakettim ağlamayı şimdi. sene başından beri çılgın manyak sakatla hala playoff potasındayım. takımda maç kaçırmayan 3 adam var. 5 tanesi de baya ciddi maç kaçırdı (en sağdaki kolon işte, meeks saymadım onun yerine splitter saydım). hala bir şekilde savaşıyor, baş kaldırıyor takım.

şu thaddeus young zibidisini de ucuza veriyorum ha bilesiniz. oynasa top 40 olacak pezevenk ama oynamıyor. takas olduğu vakit çoşacağı için almak isteyene verelim makul fiyata.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://i.imgur.com/MvlLmOb.png

Ya bizim lig değil ama kafama çok takıldı.

Cousins'e bu üçlü, deli gibi giresim var ve fazla mantıklı gözüküyor ama diğer yandan Cousins'e olan sevgim falan bilemiyorum.

Ayrıca bu üç adamdan alacağımı Cousins zaten bana sağlıyor. Takasın bana katkısı +30 sayı ortalama olacak sadece asdfasd

Yani sayı yönünden de sıkıntılı takımım esasen, gerçi en son Noel-JR takası geçti bu hafta rahatım o sayede de işte Afflalo ile sayıda zirveye çıkarım sanırım. İki tane de uzunum olacak, David Lee form tutma ihtimali vs. olursa da zaten bilemedim.

Jared Sullinger tek opsiyon bir de resmen Boston da, sürekli double double gider diye düşünüyorum.

Gerçi bu takas geçmez ligden, sabo direkt vetolar asdfs

edit:

hatta şöyle bir kıyas var.

http://i.imgur.com/Ow6cvc8.png

Blok ve FG dışında full kazanç ya :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

16 takımlı, FA pazarı leş ötesi asdfs

Bırakacağım adamlar Belinelli ve Cory Joseph. Zaten onun dışı çöpe en yakın adamım Kaman, başka da FA'den çekeceğim adam yok. Ha Whiteside çektim daha tırmanmaya başlarken o feci derece de uzunları rahatlattı.

Ya Sullinger tek opsiyon, sırt sakatlığından da kurtuldu 30+ dakika süre her şekilde alıyor.

Afflalo desen ölüsü bile 12-15 arası skor sallıyor. FG düşük ama FT'si bana lazım. Ben şuan ligde sondan dördüncüyüm, SABO'NUN BİR SIRA ALTINDA asdfsda ve yükselişe geçtim. Rubio dönüyor haftaya, PG rotasyonunda Jrue ile takılıyor.

David Lee risk işte, 18 dakika süre alıyor ve benchten geliyor. Ama süresi 5 dakika artsa şu an ki istatistikleri de biraz katlanacak. Orjinaline dönse zaten aramayacaksın başka uzun asdfasd

Bilemedim işte, uzun rotasyonunda da Kaman - Whiteside - Tristan Thompson - Cousins var şuan. Noel vardı JR'a takasladım. İki PF-C alacak olmam vs...

ÇOK KARARSIZIM YA, COUSİNS VERİLMEZ AMA İŞTE :(

http://i.imgur.com/8hnzwuT.png

Benim takımda bu asdfasd

@mokoko

www.ziguana.com/trade

bir de fantasysp kullanıyorum ama onu zaten biliyorsundur.

edit2:

Bir de ligde sayı sıralamasında sondan dördüncüyüm, cidden kısır takım vardı. Gerçi Noel - JR takası ile FG-FT-TO-PTS de bayağı iyi oldum ama işte pff
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...