Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalyada deprem oldu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
??? ciddi misin ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
ne kadar sürdü fistan ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

Mesaj tarihi:
ben tansiyonum düştü sandım kafam sağa sola gitmeye başlamıştı sonra düzeldim derin nefes aldım bööle bi sağa bi sola beşik gibi gidiyor ama yavaş yavaş tangırtı yok bişi yok masa lambası yaylandı 25sn falan sürdü sanırım.
tahminen 4 ten büyüktü. bakıcaz kandilli sitesinden kayıtlara geçince.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. pls gençler :)
http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket.

Mesaj tarihi:
yavaş yavaşsa 4 ten büyük değildir.
edit=tipik türksün dimi ile cewap werilecek bir post attım hakkaten atarken farkettim.
geçmiş olsun bu arada.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo

[Bu mesaj Sly-One tarafından 11 Ocak 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun.. nolcak bu işlerin sonu bilmiyom valla[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Mesaj tarihi:
cevap vermeden olmaz ama 4 ten büyük değildire cvp vermicem .
bilemiyorum ya salladım. hiç depreme şahit olmamıştım. bi kere oldu gibi oldu antalyada tv de hiçbişi denmedi :P[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?

Mesaj tarihi:
ben bodrum'dayım, burada da çok şiddetli hissedildi. kapıya koştum valla babama bağırıp, hiç bu kadar şiddetli hatırlamıyorum burada.. :hmm:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
varmı kırılan dökülen bişi[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
Aaa Sam'de hissetmiş. Bana pek şiddetli gelmedi Sam demek ki sizin oralara daha yakın merkezi. 10. kattayım 10cm saga sola gitti apartman ama aheste aheste.
bu arada topici açarken deprem devam ediyordu hakikaten kayıtlara geçsin :P[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?

Mesaj tarihi:
geçmiş olsun aman hocam[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 11 Ocak 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
Aaa Sam'de hissetmiş. Bana pek şiddetli gelmedi Sam demek ki sizin oralara daha yakın merkezi. 10. kattayım 10cm saga sola gitti apartman ama aheste aheste.
bu arada topici açarken deprem devam ediyordu hakikaten kayıtlara geçsin :P
korkmadın mı hiç ? senden savaş muhabiri olur valla.. deprem oluyo sen hala bilg.da topic açmaya çalışıyon :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Mesaj tarihi:
tv'de geçti, marmaris'te gerçekleştiğini söylediler..

herşey şöyle bir gitti geldi valla iki kere filan..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
sam sana da geçmiş olsun. uyuyanlar da hissetti mi acaba ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Mesaj tarihi:
diyorum ya ilk defa başıma geldi bi deprem diye.
korkmadım bişi olmaz diye ne bilim anlık bişey pati'de geziyodum kalkmadım bile yerimden.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?

Mesaj tarihi:
şimdi ne hissediyorsun ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

• Yeni Oluştur...