Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ttnet fiber ve apartman içi kablo


Edriel

Öne çıkan mesajlar

Bayadır internet için sürünüyorum senelerdir 1 mbit adslle baglanip kanser oldum yazliga net baglatamadim port bitmis ayar oldum (bir başlık açmıştım bunla ilgili).

Öyleki galiba netten yana şansım dönüyor bugün dedim çünkü bizim apartmana kadar fiber gelmiş. Ttnetin web sayfasindan ve telefonla müşteri hizmetlerinden de onayladım.

Şimdi gerçekten yardıma ihtiyacım var bu fiber kutusu apartmana gelmiş ama % 99.9 eminim apartmanın içinde yeni bir fiber ağı için kablo döşemesi yapılmadı. Normal bakır kablolar var durumlarıda çok kötü değil.

Sorum şu bu bakır kabloyla performans alabilirmiyim ? Yoksa illa fiber kutusundan da fiber kablo mu çektircem modeme kadar. Maliyetinde değilim ama evi geçen sene yaptırdık orayı burayida deldirtmek istemiyorum. Ttnet superonline gibi modeme kadar olan kabloyla ilgilenmiyormuş ama nette yaptığım bazı araştırmalara göre bakır kabloyla da 20mbit stabil bağlantı alanlar varmış fiber olarak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

TTde de alırsın 20 sorun olmaz. Kabloyla uğraşma dsl üzerinden 20mbit al geç. Zaten ben Cat kablo çektireyim filan yok. Ha ankastremi yenileyeyim dersen istiyorsan yap ama gerek yok dediğim gibi.



Dsl üzerinden 20 al gec dedigin fiber üzerinden mi normal dsl oluyor bu fiber dedigimiz vdsl oluyodu dimi

Edit ya bana stabil 5mbit olsun latency ms düşük olsun yeter adını geçtim -.-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Edriel said:

Tahahüt kampanya olarak bişey önerirmisiniz peki, okula dönüş kampanyası mı ne varmış 35gb adil kota limiti 24mbit max hiz limitsiz 2 ay ücretsiz 22 ay 49tl en uygunu gibi.

Teşekkür ederim bu arada yorumlar için.


50mbit 200 gb kotalı ilk sene 85 ikinci sene 99 olan paketi aldım 2 sene kontratlı modem verdiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...