Edriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Bayadır internet için sürünüyorum senelerdir 1 mbit adslle baglanip kanser oldum yazliga net baglatamadim port bitmis ayar oldum (bir başlık açmıştım bunla ilgili). Öyleki galiba netten yana şansım dönüyor bugün dedim çünkü bizim apartmana kadar fiber gelmiş. Ttnetin web sayfasindan ve telefonla müşteri hizmetlerinden de onayladım. Şimdi gerçekten yardıma ihtiyacım var bu fiber kutusu apartmana gelmiş ama % 99.9 eminim apartmanın içinde yeni bir fiber ağı için kablo döşemesi yapılmadı. Normal bakır kablolar var durumlarıda çok kötü değil. Sorum şu bu bakır kabloyla performans alabilirmiyim ? Yoksa illa fiber kutusundan da fiber kablo mu çektircem modeme kadar. Maliyetinde değilim ama evi geçen sene yaptırdık orayı burayida deldirtmek istemiyorum. Ttnet superonline gibi modeme kadar olan kabloyla ilgilenmiyormuş ama nette yaptığım bazı araştırmalara göre bakır kabloyla da 20mbit stabil bağlantı alanlar varmış fiber olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 fiber kablo satılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Gidip cat6 fln mi almali yoksa http://www.hepsiburada.com/liste/frisby-fr-cat601-305-mt-network-kablosu/productDetails.aspx?productId=bs40586&categoryId=505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Bizim binaya superonline cat6 ile vermişti bağlantıyı. 20 mbit'i tam alıyorduk. Ama ttnet zaten 20 mbit der 10 ancak verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 TTde de alırsın 20 sorun olmaz. Kabloyla uğraşma dsl üzerinden 20mbit al geç. Zaten ben Cat kablo çektireyim filan yok. Ha ankastremi yenileyeyim dersen istiyorsan yap ama gerek yok dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Eğer cat alirsam apartmanin arka cephesinde kalan odamin caminin altindan dış cepheden alirim diyorum da bakalim tesisat neyi kaldircak ona göre bide 5. Kattaym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 serjuhan said: TTde de alırsın 20 sorun olmaz. Kabloyla uğraşma dsl üzerinden 20mbit al geç. Zaten ben Cat kablo çektireyim filan yok. Ha ankastremi yenileyeyim dersen istiyorsan yap ama gerek yok dediğim gibi. Dsl üzerinden 20 al gec dedigin fiber üzerinden mi normal dsl oluyor bu fiber dedigimiz vdsl oluyodu dimi Edit ya bana stabil 5mbit olsun latency ms düşük olsun yeter adını geçtim -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Benim binada fiber kutusu vardı ttnetin vdsl verdiler 50mbit tam alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 eskiden apartmana kutu koyup, kutudan dairenin girişine kadar ücretsiz şekilde cat5 mi 6 mı ne döşüyorlardı, içeride sen ne yapıyorsan yapıyordun. değişmiş mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 ben normal telefon kalbosu ile alyıor dsl işte VDSL modem sadece farkı o, ama 50 mbit tam alıyorum 2 mbit upload var oda tam. Modem dandik olduğu için wifi 25 mb filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Ttde iki tür fiber hizmeti var. Eve cat5-6/fiber veya telefon hatti uzerinden hipernet. Apartmanda kutu olduktan sonra cok rahat 20+ mbps hız alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Tahahüt kampanya olarak bişey önerirmisiniz peki, okula dönüş kampanyası mı ne varmış 35gb adil kota limiti 24mbit max hiz limitsiz 2 ay ücretsiz 22 ay 49tl en uygunu gibi. Teşekkür ederim bu arada yorumlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Eger yeni apartmansa alirsin 100 e kafam iyi sekilde ama kablolarin iyi korunmus olmasi gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Edriel said: Tahahüt kampanya olarak bişey önerirmisiniz peki, okula dönüş kampanyası mı ne varmış 35gb adil kota limiti 24mbit max hiz limitsiz 2 ay ücretsiz 22 ay 49tl en uygunu gibi. Teşekkür ederim bu arada yorumlar için. 50mbit 200 gb kotalı ilk sene 85 ikinci sene 99 olan paketi aldım 2 sene kontratlı modem verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 75gb adilkota 21mbit (şuan aldigim hiz) limitsiz aylik 53tl ye aldim. 2 sene boyunca 53tl sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar