Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 >>>Bir Karadenizli "Life TV Show " adli yarisma programina katilir. >>>Odul: 1.000.000.000.000 TL (1 Trilyon) >>>Sunucu asagidaki sorulari sorar: >>>1. Tarihteki Yuzyil Savaslari ne kadar surmustur? >>>· 116 Yil B· 99 Yil C· 100 Yil D· 150 Yil >>>* Karadenizli bu soruda pas gecme hakkini kullanir... >>>2. Panama Sapkasi hangi ulkede kesfedilmistir? >>>· Brezilya B· Sili C· Panama D· Ekvador >>>* Karadenizli seyircilerin yardimini istemistir... >>>3. Ruslarin Bayrami olan Ekim direnisini hangi aydadir? >>>· Ocak B· Eylul C· Ekim D· Kasim >>>* Karadenizli telefon hakkini kullaniyor ve baska bir >>>Karadenizliyi ariyor... >>>4. Kral Georg IV dogru adi nedir? >>>· Albert B· Georg C· Manuell D· Jonas >>>* Karadenizli, iki yanlisi goturme hakkini kullaniyor... >>>5. Kanarya Adalari'nin ismi, hangi hayvandan gelmistir? >>>· Kanarya B· Kanguru C· Fare D· Fokbaligi >>>* Karadenizli oyundan cekiliyor. >>>Not: Okurken gulduyseniz dogru cevaplara da bir goz atin: >>>1. Yuzyil Savaslari 116 Yil surdu (1337 ile 1453 arasi) >>>2. Panama sapkasi Ekvador'da kesfedilmistir >>>3. Rus bayrami "Ekim direnisi" 7 Kasim'da kutlanir >>>4. Kral Georg IV 'un asil adi Albert. Kral 1936 yilinda ismini >>>degistirmistir >>>5. Kanarya adalarinin Latince adi "Foklarin" adasidir ve bu isim >>>"Fokbaligi"'ndan gelmistir. >>>Ne oldu...? Bir an kendinizi Karadenizli'den daha mi zeki >>>sanmistiniz...? Mailime geldi palasmak istedim :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hehe güzelmiş ama yüzyıl savaşları sorusununun cevabını biliyodum işte hıh :-P [signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Ocak 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 flash'ı var bunun.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Süpersin yaa. Harbiden mükemmel bisi. Koptum burda :P[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls With a rainy heart .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 pahauhauahua son yerde bi apıştım sormayın :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ezber yapcam[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 güselmis gerci karadenizli cumhuriyetin kurulus tarihi de sorulsa aynı seyleri yapardı tek farkımız burda(ben de karadenizlyim baba tarafından bu arada)[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hoşmuş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Fazladan 5 soruyla birlikte...[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ewet gercekten cok guzel bende bunu flash olarak gormustum ve k.denizli ile aynı ncevaplari vermistim hem ona hem kendime gulmustum baya:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 1 trilyon u da hak ediyor harbiden sorular...[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Aman aman! Aramaya inanmak demek geldi içimden ne iş. Ciddiyim çok nadir derim. Buradan buyrun... Hemde ben açmışım :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 11 Ocak 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 buyrun efenim... http://forum.paticik.com/view.php?id=77927 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=68504[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Oley be :) İlk açan ben mişim :) Aramaya inanmışım :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hop gençler bende karadenizliyim karadenizlilere laf yok :lol: ama bu güzelmiş ahahahaha[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh).......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Ben de karadenizliyim ve daa önce okumuştum bunu. Gülmedim ama ilginç geldi..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar