chrome Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 o 55 dakikalık videoyu ben de seyrettim. ondan beri nette araştırma yapıyorum işid hakkında. abi özet geçicem hiç bakmanıza gerek yok. çok değil 1 yıl içinde bokunda boğulacak bu adamlar çok belli. ama tabi buradan birileri çok güzel ekmek yiyecek. bir çok kişi de ölecek. olay özetle bu.
patatogod Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 karaktersiz said: zaten giriyolar ülkeye mülteci sifatiyla baya yogun sekilde son zamanlarda bildigin isidli adam belli bide hertaraf arap doldugu için biseyde diyemiyorsun ulan saka maka araplar yarin bigün özgürlük toprak isterlerse hiç sasirmam eyalet sisteminden onlarada bi dilim düser herhal suriyeli kürt onlar ya, kürdistana 4. arıyoruz, kürt nüfusı az olduğundan biraz ekelemek gerekiyor ülkeye
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 izmire gidiyolarmış hepsi suruçtan çok kalabalık olmuş suruç izmir iimiş 2 milyon daha gelmsi bekleniyormuş onlarda istanbula gidecekler nihhohoho
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 neden izmir ben bi tek onu anlamadım basmane komple suriyeli dolu kayınpeder isyanlarda resmen eauauhaha hayır dicem ordan yunanistana kaçacaklar oda yok gelip yerleşiyolar izmire onlarda mı izmirin ovgusunu duydu o kadar
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 kaç milyon arap ve kürt var acaba bu ırak ve suriyede toplamda 50 milyon felam wardır sanırım hepsi izmire gelecek bence şurdan şuraya gelmez mi abi adam :) alayı bu kış izmirde
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 yunanistan mal mı abi arap k*rt felşam alsın meriç in oaraya dikenli tekl çektiler adalardan felamn sitsen gidemezsin yunan sahil güvenliği dek getirdiği botu motu yuvarlıyomuş denize izmir en güzel yer
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 he neden istanbul deel dersen istanbulara da gidiyoalrda istanbulun yarısı zati k*rt olduğu için siz artışın farkına varamıyorsunzu :)
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 abi tamamda gitsinler ne bilem konyaya yerleşsinler bomboş tarla
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 la kendin diyon bomboş tarla diye mal mı adamlar allaan dağına gitsinler sen gider misin?
guernica Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 konyaya gitmesinler. kardeşim okuyor orda. okul bitsin sonra yerleşsinler asdf
Remus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Avrupa Birliği çakal geçen sene imzalattılar bizim salaklara anlaşmayı, artık orayada yolluyamıcaz bizdeki mültecileri.
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ırakın nüfus 36m imiş suriyenin ki de 21m total 57m üçrte biri izmire gelsedfadasdafsd alsancakta kumru yiyemezsiniz artık dsafds
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 bi de bu elemanlar gelince ortadoğuda ki elemanlar da dice "ooo hacıtlar, izmire gidek, vizesiz geçişler başlamış diye" ehehehe
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Bunlara Tayyip aga şimdi oy kullanma hakkı da verdimi olay tamamdır. İzmir akpartinin yeni Kalesi olur
barbu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 beyoglu filan boku yemişti zaten. geceleri sokaklar full suriyeli kaynıyordu. öyle kendi hallerinde de değiller, salmışlar çocukları etrafa. bağıra çağıra koşuşturuyorlar yollarda. şimdi daha da geliyormuş istanbula. otobüsler yetişmez olmuş sayıya. iyice boku yedik ya.
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 adamlar terörizm de bir "marka" yarattılar çıtayı yükselttiler. başarılı bir amerikan prodüksiyonu. bakalım hikayenin sonu nasıl olacak.
moncici Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 navyamphs said: yunanistan mal mı abi arap k*rt felşam alsın meriç in oaraya dikenli tekl çektiler adalardan felamn sitsen gidemezsin yunan sahil güvenliği dek getirdiği botu motu yuvarlıyomuş denize izmir en güzel yer Bak simdi benim dedem kurt, bu mesajindan rencide olabilirim aslinda. Ama olmuyorum umrumda degil cunku kurtluk benim kimligim degil vs vs. Ama ne oluyor biliyor musun? Bu adam boklu gotuyle nasil boyle konusabiliyor diye sinirleniyorum. Turkiyenin en sicak ve onemli problemi hakkinda hala nasil boyle konusuyor, irkcilik yapabiliyor? Seni kafamda bir bit yerine koyuyorum. Tek basina hicbir seysin, onemsenmeyecek bir bitsin ama ne yazik ki cok kalabaliksiniz.
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 µh said: etrafında neden o kadar çok boş pet şişe var ki 14sayfayi okumadim yazdilarmi bilmiyorum.Bence debelendikce ustune yapismasi ve daha cok aci cekmesi icin olabilir.Malum plastik yanici ve eriyicikli. Beter olsun sirfinti.
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Esh said: Onun da dedesi afedersiniz ermeniymis eet lan harbi ama dedem erm*ni diye alınayım ki :) @monçiçi hayatımda bi sürü salaklık yaptyım ama ırkçılık yapcak kadar salak değilim :) k*rt olmaktan alındıysan o senin sorunun mode-z war, ara bulursun bi yerlerde, koy ordaki listeye beni, artık alınmazsın :)
Marty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 BonePART said: neden izmir ben bi tek onu anlamadım basmane komple suriyeli dolu kayınpeder isyanlarda resmen eauauhaha hayır dicem ordan yunanistana kaçacaklar oda yok gelip yerleşiyolar izmire onlarda mı izmirin ovgusunu duydu o kadar istanbulun trafigi falan hic cekilmez diyip izmire gidiyorlar
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 bütün örselenen azınlık kardeslerime gelsin http://www.youtube.com/watch?v=76wSk1j02_4
patatogod Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Ankaraya gelmezler umarım,istanbul gibi binbir çeşit hırsızın oldugu yere müstehaktır bunlar,ankaraya mevkili hırsızlar yeter >:D<
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 İzmire gelen anadolulu kekeler mi, yoksa mülteciler mi dersen her ikisi de derim. benim için farkı yok. izmire aşık olup gelip, sonradan gömenlere de ayrı ayarım zaten. karının ankaradaki evinden boklu su akıyor, izmirde deniz bok kokuyo diye mızıklanıyo. gelmeyin amk madem kötü şehir kimse gelmesin.
Öne çıkan mesajlar