dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Sevgili Ralph Lauren'ler, Coco Chaneller Şimdi ufak çapta bir giyim mağazası açtık. Nethesap diye bir yazılım programı var önceki sahibinden ancak bunun stoku sıfırlanmıyor vs. ayrıca 2. bir şube daha var. Şimdi bu mağazalar nasıl program kullanıyor? Ne kullanıyorlar? Müthiş prof bir şeye gerek yok. 2 mağaza için toplam stok'u görelim barkod, kasa entegrasyonu olsun yeter. var mı bilgisi olan? teşekkürler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 bi toplantı ayarlayalım, ihtiyaçlarınızı analiz edelim, onun sonucunda size bi teklif gönderelim? ha bi de mağazanız hayırlı olsun :) Tahminimce 2 gömleğe yaparım sizin yazılımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 teşekkürler :) ya mağaza babamlar da izmitteler arada bir hsonları gelebiliyorum ben de pek ilgilenemiyorum. şu andaki sistemde; stok durumu, stoka giriş yapıp ürün barkodunu yazabiliyoruz daha sonra barkod ile kasadan çıkışını yapıyoruz falan fistan. şimdi 2. şubede var 2 şubede toplam stok sanırım bu zaten çok kolay diğer kasa ile entegre olması yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 mevcut programın databaseine girip, orada gerekli tablolardaki kayıtları silemiyor musun? Sıfırlanmış olur, baştan atarsın stokları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mağazacılıkta piyasayı domine etmiş Nebim 'in Winner ı var. Boktan hiç sevemediğim bir yazılım. Ama sonuçta adamların senelerdir geliştirdikleri bir yazılım. Fiyatları ucuz değil, destek dediğinde direk düdükleme çabası. Microsoft'un Navision u var. O Nebim den daha çilekeş. Çünkü mikisoft. Senin yerinde olsam, bulut üzerine kendi yazılımımı yazdırırım. Böyle bir stok-müşteri-fatura vs takibini yapacak programın yazılması fazla tutmaz kanımca. Ki açık kaynak olanları vs mutlaka vardır. Kendi yazılımınızı yazdırın derim. Modül modül geliştirilir ileride. Ama illaki piyasa standartlarına uyalım diyorsanız go go Nebim Winner derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Selamlar, Hala araştırıyorum bir şey bulmam gerekiyor :( Şimdi şu link şu anda kullandığımız program; http://www.nethesap.com.tr/express-satis bu tarz bir şey olması gerek ama bu da stok konusunda falan bir saçma. Şöyle bir olay var online; http://market.weblen.net/ yıllık 1150 TL istiyorlar. Pahalı geldi açıkcası. Ayrıca internetin gittiği sırada falan bizimkiler hayatta toparlayamaz. Offline da çalışması lazım. NETSIS, NEBİM falan var ama bunların programlarını göremedim. Kendim yazdırsam da nasıl olacak nasıl bir şey yapmak gerek. İşin bşaında olduğumuzdan ileride çıkabilecek yeni bir şeyi nasıl entegre edebiliriz falan bilmiyorum. Hazır almak daha mantıklı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 nebim winner iyidir. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 yazalım sana panpazor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ona yazana kadar bana yaz aşk bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 seni kalbime yazdım al yüzlüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Olm geyik yapmayın lan pazar payımı yükseltmeyi hedefliyorum bu sistemle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 akinsoft varya abi masa 13 e iki kola bi ayran yazarmısın abi denilen uygulama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 şu logo benzeri uygulamaların da enpara gibi basit arayüzlü türevleri çıksa keşke. dede programlar kullanmaktan sıkıldık arkadaş.... burger king kasalarındaki yazılımı tradesoft diye bi mekan yapıyor mesela. o da iş görebilir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 çok kötü yazılımlar var cidden ya sanki DOS üzerinde çalışıyor. Şöyle ucuz yollu yenilikçi light bir şeyler lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar