Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Giyim mağazası için kasa yazılımları programları ?

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

Sevgili Ralph Lauren'ler, Coco Chaneller

Şimdi ufak çapta bir giyim mağazası açtık. Nethesap diye bir yazılım programı var önceki sahibinden ancak bunun stoku sıfırlanmıyor vs.

ayrıca 2. bir şube daha var.

Şimdi bu mağazalar nasıl program kullanıyor? Ne kullanıyorlar? Müthiş prof bir şeye gerek yok. 2 mağaza için toplam stok'u görelim barkod, kasa entegrasyonu olsun yeter.

var mı bilgisi olan?

teşekkürler!
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler :)

ya mağaza babamlar da izmitteler arada bir hsonları gelebiliyorum ben de pek ilgilenemiyorum.

şu andaki sistemde; stok durumu, stoka giriş yapıp ürün barkodunu yazabiliyoruz daha sonra barkod ile kasadan çıkışını yapıyoruz falan fistan.

şimdi 2. şubede var 2 şubede toplam stok sanırım bu zaten çok kolay diğer kasa ile entegre olması yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Mağazacılıkta piyasayı domine etmiş Nebim 'in Winner ı var. Boktan hiç sevemediğim bir yazılım. Ama sonuçta adamların senelerdir geliştirdikleri bir yazılım. Fiyatları ucuz değil, destek dediğinde direk düdükleme çabası. Microsoft'un Navision u var. O Nebim den daha çilekeş. Çünkü mikisoft.

Senin yerinde olsam, bulut üzerine kendi yazılımımı yazdırırım. Böyle bir stok-müşteri-fatura vs takibini yapacak programın yazılması fazla tutmaz kanımca. Ki açık kaynak olanları vs mutlaka vardır. Kendi yazılımınızı yazdırın derim. Modül modül geliştirilir ileride. Ama illaki piyasa standartlarına uyalım diyorsanız go go Nebim Winner derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Selamlar,

Hala araştırıyorum bir şey bulmam gerekiyor :(

Şimdi şu link şu anda kullandığımız program;
http://www.nethesap.com.tr/express-satis

bu tarz bir şey olması gerek ama bu da stok konusunda falan bir saçma.

Şöyle bir olay var online;
http://market.weblen.net/

yıllık 1150 TL istiyorlar. Pahalı geldi açıkcası. Ayrıca internetin gittiği sırada falan bizimkiler hayatta toparlayamaz. Offline da çalışması lazım.

NETSIS, NEBİM falan var ama bunların programlarını göremedim.
Kendim yazdırsam da nasıl olacak nasıl bir şey yapmak gerek. İşin bşaında olduğumuzdan ileride çıkabilecek yeni bir şeyi nasıl entegre edebiliriz falan bilmiyorum. Hazır almak daha mantıklı geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

şu logo benzeri uygulamaların da enpara gibi basit arayüzlü türevleri çıksa keşke.

dede programlar kullanmaktan sıkıldık arkadaş....

burger king kasalarındaki yazılımı tradesoft diye bi mekan yapıyor mesela. o da iş görebilir sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...