Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Hatchback gibi açılıyor bagajı da abi bagaj açık mı seyahat ediyorsunuz siz asdfs yani oradan girecek soğuktan ne olur. bir de bagajı bayağı büyük, özellikle çocuk arabası vs. de yükledik biz bu yazda gayet rahat taşıyabiliyorsun. Komple açılması yük taşıma adına büyük rahatlık. Bizim Seat Toledo vardı işte onunda bagajı inanılmaz büyüktü ama tam açılmadığından ötürü bir ton şey girmiyordu. Bazen bavul vs. soktuğunda da çıkarması zor oluyordu. Bunda hiç öyle bir sorun yok, gayet ergonomik olduğundan bir şey sokup-çıkartırken zaten hızlıca işini gördüğünden fazla açık tutmana da gerek kalmıyor. Tek sıkıntısı var kapak biraz ağır ve çekme apartından çekmediğin sürece kapatırken biraz zorlanıyorsun. Ama alışıyorsun yani sıkıntı olmuyor. Bunun yanında arka kısımda inanılmaz geniş, zaten verdiğim videoyunun son kısmında arkayı da gösteriyor. Çocuk + Anne için çok ideal bir arka kısmı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Selam, Abi hava basmak istiyorsun ama güncel bir kasa yerine eski kasa almaya kalkıyorsun. Kaldı ki daha fazla tüketim ve daha az oyuncak olarak sana geri dönecek. Keza 2 yıl sonra satmaya kalktığında km'si iyice yükselmiş olacak. Uzatılmış garantili bir Octavia'yı satman çok kolay olur ;) Hani araç boyutu, tüketim ve performans çok umrunda olmaz ise Superb bak. Ama Passat fiyatını pek hak etmiyor. Zaten VW grubundan alacağın bir araç sana Octavia'nın sunmadığı marka farkını fiyatına yansıtıp sunuyor. Ben Cumartesi günü baktım Yüce Oto'ya gidip. Sadece Bolero'nun çevresindeki geniş parlak siyah plastik canımı sıktı. Haricinde gayet hoş duruyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Ahahah baban benim babam gibi istemedigi biseye nerden bi hata bulacagini sasiriyo adam. Bagaj açık gitmeyecegini dusunuyorum :D sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Selam, Abi çocuk da olacaksa o saydığın araçların arkasına zor sokarsın adam gibi güvenlik sunan çocuk koltuğunu. Neden Scenic kullanıyoruz sanıyorsun :D Çocuklar büyüdü, koltuklar adam gibi şekil aldı diye Octavia bakmaya başladım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 işte herkes sizin gibi bilmiyor ki olayları , adam diyor ki ooo bmw ooo audi ooo vw :) tamam tabiki sizin dedikleriniz çok önemli ama , şöyle sorayım o zaman soruyu.. bir tarafta octavia 78k fiyatıyla , diğer tarafta daha havası olan , daha marka bir araç.. bu daha havası olan daha marka araç ne olabilir octavia nın karşısına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 yani benim babamda götüm bundan sonra VW'den başka aracın koltuğuna değmez diyordu. Emeklilik sonrası içinde Passat istiyordu. Skoda bayisi arkadaşı var işte amcama Skoda almaya gittik. Adam test aracına bindi, indikten sonra satmam dediği Toledo'yu da saydırıp direk bunu aldı. Skoda marka olarak bizim millette köylü arabası izlenimi bırakmış. Favorite'lerden vs. olsa gerek diyeceğim ama biz de o da vardı. Taş gibi arabaydı. 2001 yılında Megane alana kadar bizi feci derecede iyi götürmüştü. O fiyat aralığında Octavia kadar iyi bir araç bulman imkansız ama madem müteahhitsin ve kalantorluk önemli diyorsun, sektörün değişilmez aracı Passat'tır yani. Octavia'dan alacağın hemen hemen her şeyi ortalama Passat'tan alabiliyorsun yanılmıyorsam. Onu diğerleri daha iyi bilir gerçi de başka şansın yoksa Passat'a gömeceksin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 araç bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 şu da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 2013 den eski passat alma. ustune para yetismiyorsa octavia al. birde superb e dogru yollan bence. Passati katlar cogu acidan. Ortamlarda da begeniliyor hem, icine bindikten sonra baba itirazi imkani dusuk. sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Superb makam aracı olarakta bayağı kullanılmaya başlandı. istanbul emniyeti'nde vs. tanıdığımız 2-3 müdürde aldı. Babamın arkadaşı bayii işte kendisinin sattığı bayağı makam sahibi insanı da söylüyordu. İstanbul Emniyet Genel Müdürü'ne bir Octavia bir Superb sattığını söylüyordu. Ama Superb alınacaksa da donanımlı alınmalı, o da yanılmıyorsam benzer Passat'lardan daha pahalı oluyor. Fiyatları tam hatırlamıyorum ama boş Superb alacağına Passat göm daha iyi olur. Biz alırken mesela Superb indirimi vardı. Skoda bayilere Superb ve Yeti için 10k'ya kadar ana fiyattan indirim yapma hakkı vermişti. Babam Octavia alacağıma onu alayım diyordu da arkadaşı vazgeçirmişti. Hemen hemen aynı fiyata denk geliyordu üstüne üstlük. Bu arada Superb'nin rahatlığı açık ara > ALL aşırı konforlu bir araç, onun için alınacaksa çıplağı bile alınabilir asdfasd ben binmiştim işte hem sürücü hem de yolcu olarakta malzeme kalitesi bile çok üst düzey. en ufak ayrıntılardaki işçilik bile insana aşırı hoş geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 sayfa başı lel Ha bir de Superb'nin bagajı iki şekilde de açılıyor. Hem hatchback tarzı tam hem de yarım olarak. Soğuk kaçmaz içeri isterseniz. Babanın da hoşuna gider asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 yandı kafa beyin yandı..zıçtık alamıcam araba.. @kharon nedeno tarihten önceki passatları almayayım? bir sorunlar mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Selam, İkinci aracın rengi nedir öyle yaa?!? Bir de bu devirde merceksiz olmasın bari alacağın Passat, Xenon'u geçtim hadi! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 peki şu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Selam, Güzel ama arkası pek dar bence. Araç A4 dengi, A4 de Passat'dan daha dar arkada, Octavia bildiğin Passat kadar veya daha bile geniş olabilir, Superb de bildiğin Passat L! Öyle yani :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Selam, Farlar hâlâ reflektörlü sadece... Bir ben gıcığım ona sanırım X( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Abi çok sağol ya uğraştırdım bisürü ,yazdınız yoruldunuz sağolun varolun :) an itibari ile hiçbirşeye karar verememiş durumdayım , saygılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 paramecium said: Selam, Farlar hâlâ reflektörlü sadece... Bir ben gıcığım ona sanırım X( Saygılar. yok abi yalnız değilsin de, başkaları ile konuşurken bunu dediğimde millet suratıma boş boş bakıyor. sanırım bizim millete pek bir şey ifade etmiyor bu mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Selam, Aynen ya! Bende de büyük bir yaradır bu :) Bir elektrik ayarlı ayna ne ise mercekli far da odur. Tamam Xenon teşkilatı ve far yıkama falan pahalı da standart yap şu merceği adam gibi. Onca para say ve hâlâ embesil bir kombinasyonda araç al. Abi Octavia için deri koltuklar neden HAYVAN pahalı? Standart harici daha kaliteli kumaşları var mı? Derinin de güzel yanı tozutmaması, sıvı dökülmesine iyi dayanması :D Bütçe ayarlaması sonrası geçiyorum Octavia'ya sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 octavia güzel de 3 ay beklemece cok sıkıcı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 3 ay nasıl beklemece la, bize 2 gün sonra çektiler arabayı asdfasd gerçi bizden sonra çok satıldı o araç bir de para, kumaş koltukları gayet kalite ve rahat kir tutma olayı biraz sıkıntı ama haklısın. kardeşimi hava alanından alırken birkaç kere bavulu üşenip direk arka koltuğa attı. bej rengi bizim döşemede işte tekerlerinden direkt kiri kaptı. Biz gerçi koltuk koruma vs. yaptırmıştık pek sıkıntı olmadı, rahat temizlendi ama alınacaksa da koyu renkli iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Selam, Bej döşeme ve konsol falan güzel oluyor da bakmak öldürüyor adamı. Siyah iç karartıcı olsa da bakımı kolay :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 valla benim aracım siyah (içi ve dışı) ve gayet mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 siyah..yazin yaniverirsiniz..arti zamanlar eprimeler eskimeler siyahta daha cok goze batar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 siyah pişmanlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar