serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Arıza marıza muhabbetleri bir yana cidden çok konforlu bir şanzıman. Hani zf8'den filan geri kalır yanı yok konfor açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Selam, Abi Katibim'i dinle; ne diyorsa tersini yap... güven bana :P Şaka maka yeni DSG'lerde sorun çözüldü diye biliyorum ben de ama sıkışık trafikte ben ısındım diyip yine sorun çıkartıyort mu bilmiyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 KHaRoN said: dusunmeden al octavia elegance biz aldık, dizel - otomatik 86k'ya mal oldu. Açık ara son yıllarda çıkan en iyi araba, fiyat / performans olarak diyeyim. Millete de aldırıyoruz yani çevremizdekiler, alıpta pişman olan ya da tek bir kusur bulan adam görmedik. Zaten sokakta sayısı aşırı artmaya başladı fark ettiyseniz. Doğuş'a geçecek Skoda yeni sezonda fiyatları artmadan almak farz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 suBzer0 said: abi işte öyle salak bişey ki , skoda mı alıcan filan diyor millet ama galiba hiçbişey bilmediklerinden diyorlar bunu.. çok net konuşmuşsunuz , pazartesi alıyorum yazarım buraya :) Abi biz Skoda'yı 4 ay önce aldık. Buraya yazmıştım işte ilk gün çarptılar vs. diye O konuda bile Octavia'ya laf sokulmuştu sdfsad Ha ne oldu şimdi paşa paşa herkes kral araba olduğunu kabul ediyor. Zerre düşünmeden al. Hiçbir şekilde pişman olmayacaksın. Hem bak uzun yolda yapıyorsun. Ben bu sene 3 kere Ayvalık gidip geldim. Yol nasıl geçti anlamadım bile, zerre yorgunluk yok vs... Rahatlığı cidden abartı derecede iyi bir araba. paramecium veya diğerleri kadar anlamam da teknik detayları, hızlanması ve hızını koruması önce kullandığım çoğu arabaya göre daha iyi. Düzgün kullanımda yakıtta pek çekmiyor. Gerçi bize motoru yeni vs. diye diyorlar ama şuan biraz fazla yakıt çekiyor. Örneğin şehir içi şuan 6'nın altına hiç düşmedi. Hani katalogtakinin aynısını beklemiyorum ama 5.4 iddia ediliyordu. Gayette temize yakın kullandığımı söyleyebilirim. Bazen geceleri hava alanına kardeşimi bırakıyor ya da alıyorum. Bomboş yolda Beylikdüzü - Atatürk arası 5.7 falan görebiliyorum ama eh işte... Ayvalık'a bomboş, sadece yolcu ile hemen hemen yolun büyük kısmında 130 km yaparak, Çanakkale yolunu kullanıyoruz bu arada, ortalamada da yanılmıyorsam 100km giderek 5.1 litre benzin yakmayı başarmıştım. Yaşlılar vs. var diye dönüşte Mudanya'dan dönerken 5.6'ya yükselmişti ama arabada ekstra 3 kişi + full bagaj vardı. Hani sordum servise düşer, 15k'dan sonra o değerleri görürsünüz dedi. Onun dışında sorun yok. Edit: şehirler arası 4.4 diyorlar bu arada, sakarya yolunu biliyorum eğer düzgün saatlerde gidip gelirsen bu ortalamaları yakalarsın gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 trde metan yokmu hacilar ? caksana bi vw tauran 2.0 metan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 mazda 6 dicem ama o paraya alınmıyo yenisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 paramecium said: Selam, Abi Katibim'i dinle; ne diyorsa tersini yap... güven bana :P Şaka maka yeni DSG'lerde sorun çözüldü diye biliyorum ben de ama sıkışık trafikte ben ısındım diyip yine sorun çıkartıyort mu bilmiyorum. Saygılar. sdfg abi o sorunu yazılımla çözmüşler Artık arac tamamen durmadan vites 1 e geçmiyor böylece sürekli 1-2 yapmadığından şanzıman ısınmıyor Gerçi ben artık trafik sıkıştımı hemen manuel e alıyorum sadece 1 de gidiyorum ki şanzımana yük binmesin yada arabayı yokuş olsun düz zemin olsun önce N ye alıp el frenini çekip bütün yükü frene bindirdikten sonra P ye alıyorum Bunlar ufak detaylar tabi.... Buralarda dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 trafikte manuel olayını ben de yapıyorum. sanki boşuna yapıyormuşum gibi hissediyordum da neyse devam edeyim asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Beşiktaş'a taşının diyen olmamış? Octavia'da benim de gözüm var. Yine de, 35-40 yaş aralığına hitap ediyormuş gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 '86 500 se Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 cacodemon said: Beşiktaş'a taşının diyen olmamış? Octavia'da benim de gözüm var. Yine de, 35-40 yaş aralığına hitap ediyormuş gibi hissediyorum. iş sakarya'da oraya taşınmak daha mantıklı :p peder bey sağolsun son dakika kafamı karıştırdı.. madem 75 - 80 para vericen arabaya git 2. el audi , bmw , vw filan al dedi.. sizce 150k km civarında 520d filan alsam daha mı iyi? veya 50-70k arasında passat 1.6 tdi trendline ? yada yine 150-200k km civarında a6 veya daha düşük km de a4 filan? ulan ofisin kapısından çıkarken yakaladı herif , geri pc başına oturdum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 kanka ekle biraz uzerine 0 ini alalim de ozaman adgdasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 octavia al. Tek derdin combi mi alayim hatchback mi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Yeni Octavia, şuan alabileceğin bütün VW'lerden daha iyi bir araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ya salla 80 000 e 1+1 ev filan bile bulunur naapcaksin arabayi filan al bi 1+1 cak ogrenciye 1 000 tl kiraya gec git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Uzun vadede kullanmayı planlıyorsan sıfır araç alman daha mantıklı. Temiz temiz binersiniz. Seneye yükseltirim, al-sat benim işim vs diyorsan 2. el bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Selam, KHaRoN said: octavia al. Tek derdin combi mi alayim hatchback mi olsun. Bak adam ikinci kez düzeltti rotanı... Üçüncüde kafana vurmaya başlar :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Abi tamam doğru diyorsunuz ama bizim iş biraz havayla filan yürüyen bir iş , yani 520d ye binsek filan hata mı etmiş oluruz? birde ben 2 senede bir arabayı değiştiren adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ya neden octavia peki abi ? octavia diyonuz başka bişi demiyonuz :) yani 1.6 tdi passat tan , a6 , a4 ten filan daha mı iyi? nesi iyi? neden iyi? :) çok sıktım belki ama cidden önemli görüşleriniz benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Gonlun gerci kaymis bi kere de ozet geceyim; 120-130k lira altina aldigin 5 serisinden cacik olmaz. 90 in altina aldigin 3 serisinden de cacik olmaz. O fiyata F30 kasa alamiyorsun, eskisi de (E90) kotu yani , anlaticak bisey yok. A4 sundugu donanima gore overpriced, 50k km/yil icin ekonomik olmaktan da uzak. 0 octavia ile 0 passat karsilastiriyor olsaydik belki net cevap vermek zor olurdu ama daha yeni platformda daha fazla donanimi, daha sik gozuken bir kasada (metalik boya ve led farlar ile cok guzel bence) daha uygun fiyata aldigimiz icin octavia derdim yine. Sonunda da muteahit gibi gozukmemis olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Abi ben müteahhit im ama :) biraz öyle gözükmem gerekiyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 passat al. saygilar. asdfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 yani bizim işte biraz böyle kalantör gözükmek gerekiyor malesef.. yani fiyat performan octavia en iyi ama işte "skoda octavia" .. anlatmak istediğim bu.. sen passat konusunda ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 octavia ile kalantor izlenimi yaratmasan da gayet iyi etki bırakıyorsun bu arada söyleyeyim. Yani biz birkaç aydır en azından gittiğimiz her yerde arabaya ilgili bir kaç kişi görebiliyoruz. Ne kadar aldın, nasıl, memnun musun diye arabadan inerken gelip soranlar oluyor. Kafa çevirip bakmalar vs... şimdilik ilginç geliyor tabii millete sayısı da az olduğundan ama bir süre sonra bu etkisi de kırılabilir. Önceki postlarda da dediğim gibi sayısı bayağı artmaya başladı. Beylikdüzü'nde en az 10-11 tane da görüyorum sürekli yollarda farklı renklerde mesela. http://www.youtube.com/watch?v=t_jLj-6mKGk Direk Siyah renk bizimki de gayet göz alıcı duruyor. Ama işte kalantorluğa kafayı taktıysan o Skoda logosu bu ülkede beş para etmiyor. Sadece logo için almak zorundaysan da 20-30k fazladan para verip aynı özelliklerde Passat alacaksın. Başka alternatif düşünme yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Abi birde bnm çocuk olacak onun için değişiyorum arabayı , peder şey dedi ya , octavia nın bagajı tam açılıyor , arka tarafa soğuk girer çocuk üşür :) doğru mu dedi acaba? ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar