vaperon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Aklıma husky geldi nedense... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bu arada ssc'de soğutucu aynı. sadece stok oc geliyor diye mi 30 dolar. kendimiz yapsak daha mantıklı bence bu durumda. benim gözümden kaçan başka bir şey mi var acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Verdim amazon'dan siparişi. 24 Kasım'da teslim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Ben cok memnun kaldim, bir onceki kart a gore epey sessiz. Eskiden kalorifer niyetine kullanirdim kasayi, odanin sicakligin da bariz dusme/normallesme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 1463 e kadar clockladım bu arada +35mv le. üstünde volt-mhz eşiği açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 VGA GTX980 Superclocked ACX 2.0 570 dolar liste fiyatı var amazonda. Bu zımbırtı, kargosuyla vergisiyle kapıma kaç liraya gelir?* *amazon hesabım yok o sebepten sordum burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 699$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 OC yapmıyorken nessanın sattığı tip 2 fanlı soğutucu sistemlere fln gerek oluo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 sesi biraz azaltır büyük ihtimalle. performansa etkisi olmaz oc yapmayacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Vatanda var sanırım evga acx 1.0. 2.0ın gelmesi ne kadar sürer ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 df said: sesi biraz azaltır büyük ihtimalle. performansa etkisi olmaz oc yapmayacaksan. tabii şimdiye kadar gts250 ile takıldım, yeni kart ne kadar ses çıkartacak bilmiyorum ama sesi azaltıyorsa alınır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Esh said: 1463 e kadar clockladım bu arada +35mv le. üstünde volt-mhz eşiği açılıyor. How to isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 rivatunerla işte. msi afterburner yeni ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 o degil de 4K ya yakin cozunurlugu down sample etme olayini cok begendim, uzundur gercekten ise yararayan bir feature getirdi nvidia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Gtx970 sürücü yönünden sıkıntı çıkarıyor bana son günlerde, archeage de özellikle hata mesajı olmadan oyundan atmalar çok yaşıyordum, sonrasında kernel hatası almaya başladım blabla durduruldu şeklinde, driver update varmış yaptım düzeldi bugün tekrar başladı 3-4 farklı oyunda denedim aynı hatayı alıp duruyorum. Çıldırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Yeni makineye mi taktin karti? Ya da ati sokup nvidia mi taktin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 sistemi inventus tan toplayayım full dedim, adamlar sadece gigabyte 970 getirtmiş. te allam =/ niyeyse evga veya asus alınmalı diye bir algı var kafada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 420$ lık kartı, 840$ dan satıyorlar, Ve siz alıyorsunuz. Her masaüstü toplama girişimim aynı hüsranla sonuçlanıyor. Ekran kartına gelince vazgeçiyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Deathblade said: 420$ lık kartı, 840$ dan satıyorlar, Ve siz alıyorsunuz. Her masaüstü toplama girişimim aynı hüsranla sonuçlanıyor. Ekran kartına gelince vazgeçiyorum sdf. şurada yazdığın rakamları linklerle göstersen ya merak ettim hangi kart o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 980gtx iste. Sonuna kadar da hakli. 2 ay beklememek icin bastim parayi aldim yalan degil. Ama sonradan da icime oturdu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Bu arada 970 her seye yeten bir kart. "980 aldim" deme ihtiyaciniz yoksa 970 alin. Tecrube konustu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Ben aldim amazondan ssc acx 2 1100 tl'ye, hizli kargo yaptim carsamba elimde. Vergi ve kargo dahil turkiyedeki acx 1'lerden daha uciza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Şimdi soru. Gigabyte mı?, MSI mı? EVGA mı? ASUS mu? 970 için konuşacak olursak... Hangisi dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 110e evga alabiliyosaniz alin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 almayın 1 ay sonra 8 gb gelor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar