bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 yeni makineyi kurduk ettik, keyboard/mouse kaldı. ne alsam diye kara kara düşünüyorum. ilk baştan heves ettim wireless alayım etrafta kablo olmasın herşey tasarım diye. ondan sonra wirelesslara baktım baktım içim karardı. razer ouroboros var mouse - gereksiz pahalı. keyboard wireless olanlar direkt laptop keyboard hallice. kablolu alsam mekanik istiyorum aslında ama çalışacağım odada bir kişi daha olacak, her tuşa bastığımda çat çat çat rahatsız etmek istemiyorum, ee sesi olmadı mı keyfi yok. setup çok güzel oldu böyle biraz eye candy bir şey istiyorum ama işlevliği de kaybetmeyelim istiyorum, işlevlik dediğimde mouse'da 4 tuş olsun, keyboardda keypad olsun, media keyleri olsun o kadar. (bir de ufak olmasın tabii, ha bir de böyle cookie dough kıvamında tuşları olanlar var, böyle vıcık vıcık içine batıyor sonra tuşu ittirdikce onlardan olmasın, logitech'in öyle bir keyboard'unu alma gafletinde bulundum) ne kullanıyosunuz, ne tavsiye edersiniz? ne kullanıyorsunuz derken şirketin verdiği 5 dolarlık şeyleri kullanıyorsanız paylaşmayın asdasd onları hepimiz biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 al bi dandik logitech wireless set, ne wot yazdin buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ben 40 mı 50 liraya mı ne logitech aldıydım, gayet mutluyuz. sardır gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 kablosuzdan yürü diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 kablosuz rahat oluyo masada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 klavye kablolu mouse kablosuz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 niye böyle spastik keyboardlar yapıyolar ya, kim kullanıyor arkadaş bunları http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/sculpt-ergonomic-desktop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 pr0n izlerken iyi işte, ortaya yatırırsın klavye berbat olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 haahhaahahaha offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Steelseries-Sensei-RAW-Frost-Blue//Oyun-Aksesuarlari/PC-/urunno=0000000451931#!DR bu mouse neden 200 küsür tl lan the fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 onun dısı microsoft optical işte ama ici steelseriesin en sağlam tech'ı. optical'ı sevenler icin yapmısalr işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 logitech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Al sana eyecandy klavye :D http://www.razerzone.com/gaming-keyboards-keypads/razer-deathstalker-ultimate Bir de deathadder al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 dün hepsine baktım abi razor, tt, steelseries, microsoft, logitech istediğim şey mümkün değil onu anladım işlevsel ve eyecandy'den yürüyecem razer üzerinden. logitect, microsoft setlerine veya ayrı ayrı baktım, mouselar direkt kabus. Razer Imperator veya deathadder dediğin gibi Razer Anansi akacam sanırım aslında quickfire soft mekanik + logitech g502 istiyodum ama nedense amazon gönderim fiyatları felaket artmış. baya pahalıya geldi. g502'i işe mi götürsem diye düşünüyorum, hayatım boyunca kullandığım açık ara en iyi mouse. elinin bir parçası gibi, ağırlığı, ergonomikliği fln şaka gibi. 11/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 logitech k260 seti misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ben poker 2 kullanıyorum ofiste herkes hasta klavyeme bakmaya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 bu ne len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 cikolata bari gibi..yiyesi geliyor insanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 abi 2 desktop ve 1 laptop arası gidip gelioyrum işyerinde sürekli bunla geziniyorum iyi oluyor kablosuda sökülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 reampage said: ben poker 2 kullanıyorum ofiste herkes hasta klavyeme bakmaya geliyor. bingildak said: bu ne len aynı tepkiyi verdim net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Minila air var.O baya güzel olur böyle taşınabilir durumlar için. https://www.diatec.co.jp/en/det.php?prod_c=1471 poker in arrow tuşlarının olması kötü.Tamam minimal klavye olsun da arrow tuşlarını da kaldırmayın bari. hhkb nin arrow tuşlu büyük enterlı olanı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar