Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ofise Keyboard/Mouse

bingildak

Öne çıkan mesajlar

yeni makineyi kurduk ettik, keyboard/mouse kaldı.

ne alsam diye kara kara düşünüyorum. ilk baştan heves ettim wireless alayım etrafta kablo olmasın herşey tasarım diye. ondan sonra wirelesslara baktım baktım içim karardı.

razer ouroboros var mouse - gereksiz pahalı.
keyboard wireless olanlar direkt laptop keyboard hallice.

kablolu alsam mekanik istiyorum aslında ama çalışacağım odada bir kişi daha olacak, her tuşa bastığımda çat çat çat rahatsız etmek istemiyorum, ee sesi olmadı mı keyfi yok.

setup çok güzel oldu böyle biraz eye candy bir şey istiyorum ama işlevliği de kaybetmeyelim istiyorum, işlevlik dediğimde mouse'da 4 tuş olsun, keyboardda keypad olsun, media keyleri olsun o kadar. (bir de ufak olmasın tabii, ha bir de böyle cookie dough kıvamında tuşları olanlar var, böyle vıcık vıcık içine batıyor sonra tuşu ittirdikce onlardan olmasın, logitech'in öyle bir keyboard'unu alma gafletinde bulundum)

ne kullanıyosunuz, ne tavsiye edersiniz?

ne kullanıyorsunuz derken şirketin verdiği 5 dolarlık şeyleri kullanıyorsanız paylaşmayın asdasd onları hepimiz biliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

dün hepsine baktım abi

razor, tt, steelseries, microsoft, logitech

istediğim şey mümkün değil onu anladım

işlevsel ve eyecandy'den yürüyecem razer üzerinden.

logitect, microsoft setlerine veya ayrı ayrı baktım, mouselar direkt kabus.

Razer Imperator veya deathadder dediğin gibi
Razer Anansi

akacam sanırım

aslında quickfire soft mekanik + logitech g502 istiyodum ama nedense amazon gönderim fiyatları felaket artmış. baya pahalıya geldi.

g502'i işe mi götürsem diye düşünüyorum, hayatım boyunca kullandığım açık ara en iyi mouse. elinin bir parçası gibi, ağırlığı, ergonomikliği fln şaka gibi. 11/10
Sosyal ağlarda paylaş

Minila air var.O baya güzel olur böyle taşınabilir durumlar için.
https://www.diatec.co.jp/en/det.php?prod_c=1471

poker in arrow tuşlarının olması kötü.Tamam minimal klavye olsun da arrow tuşlarını da kaldırmayın bari.

hhkb nin arrow tuşlu büyük enterlı olanı varmış.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...