bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 arkadaşlar ofiste kullanılmak üzere ps ve fireworks lisanslarının satın almasını yapacağız fakat nasıl bir yol izlemeli bilemedim. sitesindeki paketler baya akıl karıştırıcı, sanırım "bireysel" olanları kullanamıyoruz. işletme diyorum küçük ölçekli satıcı bul diyorum listede türkiyede vendor görünmüyor. ekipler için creative cloud üzerinden mi yürümek gerek? ofiste sadece ben kullanacağım adobe programlarını maksimum 1 tane daha ps alırız yani o kadar. anlamadığım bir diğer durum ise fireworks neden yok listelerde? discontinue falan mı edildi fw? lisans satın alması gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 said: Adobe şu anda sizin ülkenizde veya bölgenizde (Türkiye) Ekipler için Creative Cloud'u doğrudan satın alma için sunmamaktadır. Gerekli nitelikleri karşılayan bir satıcı bulmak için burayı tıklatın. Artık bu ülkede veya bölgede yaşamıyorsanız, hesap ayarlarınızı güncellemek için Müşteri Desteği'ne başvurun. Creative Cloud'un kullanılabilir olduğu ülkelerin bir listesi için Teknik Özellikler ve Dil Kullanılabilirliği sayfamızı ziyaret edin. http://www.adobe.com/volume-licensing/vip-resellers.html the fuck adobe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 adobe bile bizi adamdan saymıo lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 türkiyede satan yetkili partnerler var adamlar eklememiş siteye the fuck "adobe istanbul yetkili satıcı" yazdım igdaş çıktı hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Zaten herkes korsan kullanıyo diye çekildi adamlar heralde. Bunlara bakıcan işte.Bu arada autocadi araya şirket sokmadan türkiyeden alamıyodun.Adobeda da var terane galiba.Autocadin sitesindeki fiyattan daha ucuza geldiydi bize şirket aracılığıyla.Gene autodeskten alıyosun lisans maillerini.Benzeri durum adobeda da olabilir.Birden fazla firmadan fiyat al.Aşağıya 2 tane koydum ama daha fazlasını bul.Bu tasarım işlerinde işler biraz değişikte olabilir tabi.Yurtdışı fiyatlarına bak bu arada.Oradan bir fikir edinirsin.Türkiye fiyatlarıda yakında bi yerde olacak.Öyle çok abartı farklar yok.Doları yada euroyu trye çevirince keyifler kaçıyo tabi. X( http://www.medyasoft.com.tr/tr/cozumlerimiz/dijital-cozumler/adobe-lisanslama http://www.bilkom.com.tr/markalarimiz/adobe.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 öyle diyosun 2 ay önce bizim ajansa 100 bin tl ye yakın ceza kesti adobe, polisle mekana dalıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 hadi canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Hem ceza ödeyip hem yazılım mı alıyorsunuz, nereden buldular olm sizin ofisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bingildak said: öyle diyosun 2 ay önce bizim ajansa 100 bin tl ye yakın ceza kesti adobe, polisle mekana dalıp Benzeri bir konu açmıştım bende.BSA AydınAydın durmadan arayıp durdu şirketi geçtiğimiz süreçte.O arada lisanslama işlerini halledip elde ne kadar lisans varsa hepsinin faturasını BSAya da AydınAydına da göndermiştim.Yaklaşık 90bin tl işletim sistemi, ofis ve autocade harcamışlığım var ama gelip bassalar kat be kat daha fazla ceza kesip üstüne orjinal aldırıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bizim ajansımız abi adamlar dijital ajans sahibi değiliz yani bizim iş ortağımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 dünya iyisi insanlar şu an batma noktasına geldiler cezadan dolayı, 3 eleman çıkarttılar, geriye kalanlar iş yükünü kaldırmak için haftada 4 gün fln sabahlıyor, 2 defa hastanelik oldu programlama yapan çocuk fln baya üzüldüm ki 1 veya 2 istasyon varmış lisanssız olan, diğerlerin hepsi lisanslı baya kötü ya hiç riske etmeye değmez medyasoftta yürüdüm yıllık 1.5k gibi bir şey sanırım bu arada ihtar etmesi gerekir, izin alması gerekir fln diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. toplu olarak arama izni çıkartıyorlar savcılıktan bir günde atıyorum 200 işletmeye polis eşliğinde girip arama yapıyorlar, çatır çatır kesiyorlar cezayı. avukat mavukat uğraştılar sonunda taksitlendirmeye gittiler kurtuluşun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bingildak said: dünya iyisi insanlar şu an batma noktasına geldiler cezadan dolayı, 3 eleman çıkarttılar, geriye kalanlar iş yükünü kaldırmak için haftada 4 gün fln sabahlıyor, 2 defa hastanelik oldu programlama yapan çocuk fln baya üzüldüm ki 1 veya 2 istasyon varmış lisanssız olan, diğerlerin hepsi lisanslı baya kötü ya hiç riske etmeye değmez medyasoftta yürüdüm yıllık 1.5k gibi bir şey sanırım bu arada ihtar etmesi gerekir, izin alması gerekir fln diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. toplu olarak arama izni çıkartıyorlar savcılıktan bir günde atıyorum 200 işletmeye polis eşliğinde girip arama yapıyorlar, çatır çatır kesiyorlar cezayı. avukat mavukat uğraştılar sonunda taksitlendirmeye gittiler kurtuluşun yok. Memlekette bu uygulama çok zalim.Arakdaşın proje ofisini basmışlar.Ofis 2 katlı.Alt katta 2 bilgisayar var.2 bilgisayarda da tekla kurulu.Basan güruh üst katta ofis olduğunu bilmedikleri için alt kattaki cihazlardaki korsan yazılım üstünden cezayı kesiyolar.Tekla çok pahalı bir program.O dönemde bahsettiği mebla bilgisayar başına program 16 bin euro.Üstünede ceza var.Onlarda bi 150 bin tl ile işin için çıktılardı.Bu arada üst kattaki ofiside basmış olsalar adam şirketi kapatacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 creative cloud nasıl yok abi ülkede? nası bi saçmalık o? yazın adamlara mail, olurunu söylesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Tamam yazık cidden. İnsanların geçimi hayatı vs söz konusu ama abi şirket açmaya girişiyorsan zaten niye korsan yazılım kullanırsın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ufak işletmeler için maliyetleri çok yüksek çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Esh said: creative cloud nasıl yok abi ülkede? nası bi saçmalık o? yazın adamlara mail, olurunu söylesinler. şöyle oluyormuş, yeni öğrendim. sen türkiyedeki adobe vendor'undan paketi alıyorsun, onlar sana ref link atıyor, ref link ile login olduğunda onların vendor ekranına düşüyorsun, o da sana paket tanımlaması yapıyor, o şekilde kullanmaya başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Cok dert olduysa alayim ben size creative cloud. Aylik 50 kusur pound sanirim. Sadece PS diyosan bireysel olarak 8 kusur bisey veriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Vericen o parayi baska sarti surtu yok. Yeni is kuruyorsun yatirim olarak goruceksin onu ve planlamasini ona gore yapicaksin. Devlet hibesi var zart var zurt var yeni acilan sirketse eger... Ne vergi oduyorlar, ne lisansli urun aliyorlar sonra agliyorlar ceza gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 dedi hayatinda hic bir girisimde bulunmamis, kuvvetle muhtemel kendi parasini kenzi kazanmayan insan tipi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Bu arada 50kusur pound'lik creative cloud business lisansi per-user imis. Vergi haric bi de. Kafadan 60pound de sen ona. Guzel geciriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ßæv said: Vericen o parayi baska sarti surtu yok. Yeni is kuruyorsun yatirim olarak goruceksin onu ve planlamasini ona gore yapicaksin. Devlet hibesi var zart var zurt var yeni acilan sirketse eger... Ne vergi oduyorlar, ne lisansli urun aliyorlar sonra agliyorlar ceza gelince. Bu arkadaşın özel sektörle hiç alakası yok anladığım kadarıyla.Ya memur yada memurlaşmış(kitleşmiş) bir özel şirkette çalışıyor diye tahmin ediyorum.Bahsedilen meblalardan hiç haberi olmadığı ortada.Böyle yorumlar yapmak çok mantıksız bu koşullar altında. Bir şirket kurduğun zaman eğer büyük bir sermaye ile işe atılmadıysan mecburen işletim sisteminden ofise oradan kullanacağın teknik işin programına kadar korsan kullanmak zorundasın.Para kazanıp şirketi açarken sağa sola yaptığın borçları önce kapatıp daha sonra lisanslı yazılım alma kısmına geçmen gerekiyor.Bizim memlekette bu aşama atlanıyor işte. Şirket iyi para kazanmaya başlıyor, artık yaptığı iş bünyesine kar olarak dönmeye başladığında korsan yazılımla yola devam etmek yapılabilecek en büyük hatalardan.Ama genelde memlekette böyle bi düşünce yapısı hakim olmadığından dün gelmediler bugünde gelmezler diyerek çalışmaya korsan yazılımla devam etmek bizim işimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 di said: Cok dert olduysa alayim ben size creative cloud. Aylik 50 kusur pound sanirim. Sadece PS diyosan bireysel olarak 8 kusur bisey veriyorum ben. Sagol abi ama satin almayi sirket üzerinden yapmamiz gerekiyor windows muhabbeti gibi. Verecegiz bir kere. Benim aklima sey takildi. Bu Creative cloud icin tek kullanici aliyoruz her adobe toolunu bir yıl kullanabiliyoruz. Sunu sordum iki istasyonda tek lisans kullanabilir miyiz? Editor kirk yilda bir kullanabilir dedim. Ayni anda online olmadiginiz surece kullanabilirsiniz legal olarak bir sikinti yok dedi. Mantikli mi bu durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Sen programi her baslattiginda license check yapiyo. O yuzden ayni anda kullaninca patlayabilir sanki. Tamamen Adobe'un nasi bi kontrol yaptigina nasi bi yol izledigine bagli abi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Abode FAQ'dan; Can I use my software on two computers? said: If you own, or are the primary user of, a single-user or volume license Adobe product that is installed on a computer at work, you can also install and use the software on one secondary computer of the same platform at home or on a portable computer. However, you may not run the software simultaneously on both the primary and secondary computers. No more than one user can use a single-user license Adobe product. Note: AVL customers have to buy two different licenses to use both operating systems, even if they have two different computers. They can only use the same license on another computer (not simultaneously) with the same platform at home. For more information regarding Adobe's activation policy, including recent changes, see the Product Activation FAQ. http://helpx.adobe.com/x-productkb/policy-pricing/end-user-license-agreements-faq.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar