Chemical Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ben bir fitili yakarken girdim:) bi elimde çakmak bi elimdede patlayıcı vardı eaheahu ee başka napacaktım[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 "ilk mesajı ben attım" diyenlere laf yetiştirirken ilk mesajı farkında olmadan atmış olmakla meşguldüm.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bi yandan tv bi yandan laptopla bişiler modelledim.İşallah tüm yıl böle verimli geçer. Tabi 3 tane planım vardı 3üde suya düşünce bu hallere geldim =) Millet baya bi kopmuş özendim bu yıl ama dışarsı soğuktu evde oturup takılmak daha cazip geldi..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 S.A.M. nice x bininci accountlara, nice ilk mesajlara imza atman, layığıyla yörünge dışına oturman dileğiyle niohoho[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Dışarda - derecede , beni kavuran bi mutlulukla girdim. ;)[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 fr campaign setting kitabında bişiyi incelerkene girdik sanıyorum, ilginç oldu :) yanımdaki arkadaşta level dergisi okuyodu rome totik wars falan içeren :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ailemleydim onlar eğlenirken ben sıkınıdan salonun ortasında halı üzerinde uyudum 2-2.5 saat[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken: in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 diskoda dans ederken girdim[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ben DAoC oynarken girdim :D[signature][hline]Dünyanın kahrını çekip delireceğime , ben delireyim dünya benim kahrımı çeksin. Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 elimde cep telefonu , şebeke meşgul yazısına küfrederken girdim. sonra anneme sarıldım , baktım televizyada mutlu yıllar yazıyorş[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 arkadaşın evinde ve onların peder ve valideye sarhoş olmama taklidi yaparak :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 babam dedem filan vardı, saate baktım windows'un, 6 dk vardı yeniyıla. 6 dk kalmış diye haber verdim, dedem saatine baktı ne 6'sı 2 dk kalmış dedi. televizyonu açtılar söyler diye, ibo çıktı direk ilk kanalda, "hüüç, igii, biiğr" diye. şimdi ben bütün sene ibo mu dinleyip izlicem ben? sıyırırım be.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 01 Ocak 2005 03:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ula saeros alem adamsın walla[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 yanımızdaki sarhoşları ayıltmakla meşguldum[signature][hline] hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lentisel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bilgiayarda Uo oynarken girdim.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 paticikte takılırkene ve aynı zamanda muzık dınlerkene girdim...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Tw-Uo-msn üçlüsüyle girdim..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ders çalışarak girdim.tam 12 de bıraktım.03 pazartesi 04salı 05çarşamba 06perşembe 07cuma ve 08cumartesi sınavlarım var.03 pazartesi günü en önemli olasılık sınavım var.yılbaşı yalan dolan oldu hayatımda ilk defa.ama şu finalleri veriyim ben sonra kutlucam yılbaşını :) hehe delilere tarih yokmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Taksimde tuvalet ararken girmişim, haberim yok:-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Nişantaşında arkadaşlarımla birlikte, elimizde içkiler kadeh kaldırdık ve girdik 2005e[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 şamata bar da wc dedim. kolumu kaldırıp saate baktım 23:56 idi. .ıçarken 2005 e girmemek için koşa koşa wcden cıktım valla . öyle idi. yetiştim arklara kadeh kaldırark girdik yeni yıla.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Nişantaşı sokak partisinde zıplıyordum =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 simpsons izledik[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 nişantaşında sıkıntıdan ölüyodum..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Penthesilea, 01 Ocak 2005 05:20 tarihinde demiş ki: Nişantaşı sokak partisinde zıplıyordum =) o mal gibi zıplayan sendin demek! ahha[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar