Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

m.e.b sınav sonuçları

Lucas

Öne çıkan mesajlar

m.e.b sınav sonuçları açıklandı arkadaşlar www.sonucunabak.com buradan sonuçlara bakabilirsiniz.ayrıca bu sınavda okul çapında birinci,ilçede 5k'da 143. ilde 34k'da 613. olan zeka küpümüz Pyr0 arkadaşımızı en içten dileklerimle kutluyorum,başarının mutluluğuna ortak oluyoruz oğuz :)[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

milli eğitim bakanlığı.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nindalf, 11 Ocak 2005 19:10 tarihinde demiş ki:
m.e.b ne yaw ?
hmm ilginç... :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kimin arkadası ya :) Ben çalıştırdım tabii kaptı hemen bişeler 1. oldu :) Çooook tebrikler bu arada bu sonuçlar karnelere geçicekmiş doğru mu??? (gerçi banane ki ben girmedim sınava :) )[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...

Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 11 Ocak 2005 20:11 tarihinde demiş ki:
kimin arkadası ya :) Ben çalıştırdım tabii kaptı hemen bişeler 1. oldu :) Çooook tebrikler bu arada bu sonuçlar karnelere geçicekmiş doğru mu??? (gerçi banane ki ben girmedim sınava :) )

ihi :D[signature][hline]Don't you have a kingdom to run?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nindalf, 11 Ocak 2005 19:10 tarihinde demiş ki:
m.e.b ne yaw ?

eheue bizim zamanımızda m.e.b. mı vardı sanki dimi? :) [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...