Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gigabyte Z97X-Gaming 7 Anakart (Hiç Kullanılmadı)


Catze

Öne çıkan mesajlar

Gigabyte Z97X-Gaming 7 Anakart satılıktır. Özellikleri için link : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4959#ov

Hiç kullanılmadı gelir gelmez Vatan Bilgisayar'ın adiliğine maruz kaldım çünkü işlemci pinlerinden 3-4 tanesi yamuktu ve Vatan kullanıcı hatası diyerek iade almadı, servise gönderdik, beklemek istemediğim için, bu kez hızlıal.com'dan, aynı anakarttan bir tane daha satın aldım. O da bozuk geldi :D. Onun 3 pin'i yamuktu 1'isi ağır yatmıştı hem de, sinir olup ışık, kürdan ve iğne ile kendim düzelttim ve kasamda sorunsuz çalışıyor. Neyse sattığım anakarta döneyim, garantisi tabi ki var ne kadar garanti yapıyorlar buna bilmiyorum ama faturası falan mevcut garantisinin de 1 ayı falan gitmiştir sadece. Fiyat bilmiyorum 500 uygundur sanırım, paticik'e özel 450 lira ama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Ben burayı güncellemeyi unutmuşum. Ufak açıklama yapayım anakart sorunsuz çalışıyordu zaten, ben serviste anakartı niye değiştirmedikleri için ufak çapta olay çıkarttım. Müdüre kadar gitti olay. Adam inip bakıyorum dedi. Sonra "anakart çalışıyordu zaten bize geldiğinde sorun yok içiniz rahat etsin diye düzeltip geri yolladık" dedi.

Neyse satıldı bu sonuçta :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...