Sequo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Keko diyince kızıyorsunuz ama https://soundcloud.com/olgarbasdag/let-the-party-begin şunu bu işle uğraşan adamlara gösterince direk istediler lan.
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 sequo kadar param olsa 7/24 alkol kumar sex üçgeninde gezerim sen neden başka şeylerle uğraşıyosun sequo?
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 pontipati said: sequo kadar param olsa 7/24 alkol kumar sex üçgeninde gezerim sen neden başka şeylerle uğraşıyosun sequo? Alkol ve kumar yok. Drugs ve Sex bol var. Bunlar olunca deephouse da bonus geliyaaaaa
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 mokoko said: son linkini attığın güzel olmuş Vardı zaten o yaptımoldu vol1 ile yaptımoldu vol2 nin birleşmiş hali.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 evli çocuklu sex and drugs zor olmuyor mu ya?
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 yaptığında olmamış demek ki böyleyken olmuş ama onayladım.
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 bingildak said: evli çocuklu sex and drugs zor olmuyor mu ya? https://7e8c.https.cdn.softlayer.net/807E8C/origin.theweek.com/img/dir_0095/47900_article_full/the-new-100-bill-is-outfitted-with-a-3d-security-ribbon.jpg?209 Benjamine sor kanka o cevaplasın.
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 kendin mi yapıyosun bilmiyorum ama parçalar gayet tadında dinlenebilen şarkılar. beğendim ben. büyük ihtimalle çoğunuzun giremediği mekanlarda çalan, aslında yanınızda fingirdeyen iki tane hatun olduğunda güzel ritme sahip parçalar olduğu için size uzak gelmiş. sequo yine de kekosun o ayrı mevzu.
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Rasmon said: kendin mi yapıyosun bilmiyorum ama parçalar gayet tadında dinlenebilen şarkılar. beğendim ben. büyük ihtimalle çoğunuzun giremediği mekanlarda çalan, aslında yanınızda fingirdeyen iki tane hatun olduğunda güzel ritme sahip parçalar olduğu için size uzak gelmiş. sequo yine de kekosun o ayrı mevzu. Bana keko diyebilirsiniz no problemo. Zepzengin bünyem her türlü saldırılara açık ve onları savurabilecek güçlükte. Birde doğru tespit yapmışsın bu kekolar öyle mekanlara giremiyorlar evet. Anca dışarıdan bakıp şu tepkiyi veriyorlar; http://www.youtube.com/watch?v=rajuzkujRaA
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Rasmon said: büyük ihtimalle çoğunuzun giremediği mekanlarda çalan /facepalm dimi ya. deephouse zengin müziği töbe
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Dworgian said: Rasmon said: büyük ihtimalle çoğunuzun giremediği mekanlarda çalan /facepalm dimi ya. deephouse zengin müziği töbe Exciler deephouse sevmez daha hareket isterler panpa. Genelde gogainciler dinliyor bunu o yüzden %80 zengin müziği oluyor. Hadi otçular motçular var onlar direk şu kafayı yaşıyorlar; http://www.youtube.com/watch?v=JJm8fZ6WS5Y
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Sequo said: Exciler deephouse sevmez daha hareket isterler panpa. Genelde gogainciler dinliyor bunu o yüzden %80 zengin müziği oluyor. Ya tmm hani tercih eden kişilerin kullandığı maddeler vs yüzünden yoğunluğu değişiyordur da, mesela ona bakarsan ben hiç drug kullanmıyorum ama zamanında rave hardcore - rave - goa - psy dinledim senelerce sıfır drug ile. hani "vay beee zengin müzüüüü dimek" saçma biraz. tercih meselesi. yani sadece high end yerlerde çalar meheh demek komik
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ulan ne salak adamlar var su hayatta
Marty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Dworgian said: mesela ona bakarsan ben hiç drug kullanmıyorum ama zamanında rave hardcore - rave - goa - psy dinledim senelerce sıfır drug ile. tercumesi: kafasi kiyak kizlari goturmek icin ayik kafayla gittigin mekanlarda arka plandaki muzige tahammul ettin senelerce.
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Yine kimse bana laga luga yapamaz felan dedi mi bu hırto? Edit: demiş ya la ahahah
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Yalniz dinledim de, hakkaten deep house baya baya deep.
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ahahaha o degilde noyan sequoyu hapa alıstırmıs bildigin
Killer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 suma beach'de çalarlar bunu gayet. geçişleri çok beğenmedim de müzik güzel geldi öte yandan deephousedan anlamam dsfk
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 zor olmuyor mu derken maddi olarak demek istemedim, zenginsin onu anladıkta eş baba olma noktasında dedim
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Gayet net olmuş Sequo kardeşim bu fakirler anlamaz en son miami star islanddaki malikanemizde çalıyorduk bu tarz. Anliyamiyan fakirlere gelsin
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 deephouse seviyodum, szigetten döndüğümden beri electrohouse, progressive house, glitch hop arası gidiyorum bu ara. karar veremedim henüz abletonda hangisiyle ilerleyeceğime. oluştururken arada kalıyorum resmen. glitch hop aklıma girmeden önce çok iyiydi her şey.
Öne çıkan mesajlar