Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 anası babası yok mu bunların ya. kürekle döveceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Hepinizin içinde bir muhafazakar var kabul edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ateist bir hocam demişti, muhafazakarlık neyi muhafaza ettiğin ile alakalıdır, ben yeri gelir bu ülkedeki en muhafazakar insan olabilirim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 suBzer0 said: bilet vardı , burdan biri hediye et bana deseydi yemin ederim edicektim. zaten topiği hediye etmek için açmıştım.. ama yine efsane yorumlar geldi bende size bir ders vermek istedim dsfsdf yav he zaten hediye demistin.... sanki sigarayla dürüm lafını edicez gel ismarlayalim istemez bilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Bahçeli kapatmayacaktı ocakları bunlar ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar