bLaQ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Absolut, 10 Ocak 2005 12:00 tarihinde demiş ki: Deri ile etin bir bıçak darbesi ile ayrılma sesi koşuma gidiyor. bu ne sadist bi açıklama abso :][signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Absolut, 10 Ocak 2005 12:00 tarihinde demiş ki: Deri ile etin bir bıçak darbesi ile ayrılma sesi koşuma gidiyor. Yani ben kendi adıma saygı duydum bu açıklamaya :)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 O ses birde bıçağın değme anında beri ile etin fıjjj fıjj diye bir anda ilerlemesi cazip geliyor. İç organların temizliği kısmını izlemem mesela. :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Adamı deli etmeyin hristiyan clubu ne düşünürse düşündün iyi gözle bakmasa ne olur ırak masum insanların bombalanıp camilerde içki içilmesini haclı savası olarak gören insanlardan ne beklersiniz bu arada bende kokoreç severim onlar kurbağ solucan bok böceği yiyorda bişey olmuyor düşünenler için bunlarda ibret vardır.Allah bi yaratmıs etinden sütüne bokundan dersini herşeyi işe yarıyor hemen hemen ama anlayana takarım 6 ay yatarım abye gireceğimiz yok zaten hiç sanmıyorum duke dukem olsa:That's rock baby derdi sıkardı[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Adamlar yemeyin demiyor sadece pis yapmayın, hijyene uygun yapın diyorlar. Konuyu bilmeden yazınca olmuyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ohoo pis yapsak şimdiye zehirlenirdim ben istanbulda koko yemediğim seyyar kalmadı ben yasaklansın dediler sanıyordum o konuda pardon[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 sağlam mide varmış sendede[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 aibtir söylemesi hobim yemek yemektir kereviz haricinde o midemi kaldırır her türlü midye yengeç kalamar kafa adamımdır :D[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bazılarını etkilemiyor bazılarını etkiliyor. Bağırsak floranızla alakalı birşey. Beraber yediğimiz arkadaş Kızıl olmuştu biz sadece ishal olmuştuk sadece yani bünya ile alakalı ama sonuçta riskli.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 evet bende en fazla motor bozulur ama kabızdan iyidir vucut temizlenir her işte bir hayır vardır ;) .Bünle ile alakalı haklısın[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ab'nin .....*** dini olaylara nasil karısırlar lan vala bağlıcam deliye şimdi[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ben acıyorum hayvanlara, her yıl onlarca bini katlediliyor, direk katliam bu çünkü. Normalde de kesiliyor bu hayvanlar evet, ki ben etin her türlüsünü çok severim, ama hem sağlık standartlarına uyan hem de bu hayvanlara olabildiğince az acı vermeye odaklı mezbahalarda yapılıyor bu iş, Pınar'ınkiler mesela. Bence, 1350 yıl önce hayvancılıkla geçimini sağlayan bir toplum için hem ekonomik hem de toplumsal yönden çok yararlı, fakat günümüzde katliamdan daha fazlası olamayacak bir dini gerek. Daha doğrusu gerek de değil bildiğim kadarıyla, bir peygamber oğlunu kesmemiş koyun kesmiş diye koyun kesiliyor. Sevaba mı girmek istiyorsun, git bir fakire ver onun parasını. Balık vereceğine balık tutmayı öğret, bir çocuk okut mesela.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Hele o sokak ortasında çocukların gözleri önünde hayvan kesen, yüzen, doğrayan denyolardan bahsetmek bile istemiyorum banlenirim çünkü. Ben bikaç yıl önce Kurban Bayramı sırasında Mısır'daydım ve o rezalet ülke bile Türkiye'den daha başarılıydı bu konuda, sokakta hiçbir şey görmedim. Bizim insanlarda bastırılmış canilik var heralde, tanrılara kurban verir gibi (öyle gerçi =) ) halkın önünde kesmekten hoşlanıyorlar.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 işte tartışma kültürümüz ve söylenenleri anlayabilme yetimiz ancak bu seviyede olduğundan AB'nin standartları nedir onu kavrayamıyoruz ve "insan" olamıyoruz. AB normal olarak prosedürlerini çalıştırsa bizi gelecek değil 10 yıl 50 yılda almaması gerekir zira bütün bir neslin değişik insan olma mantığının değişmesi gerekir. said: Gothic_Angel, 10 Ocak 2005 13:44 tarihinde demiş ki: ab'nin .....*** dini olaylara nasil karısırlar lan vala bağlıcam deliye şimdi [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Pent zaten oturup hepsini yemiyorsun akrabaya fakire muhtacada vericeksin kendinde yiyeceksin kesemıyorsan 200ytl verceksın senın yerine vekaleten kesicekler.Evet imanın islamın şartı değil.Kalkıpda tavukdan kurban kesenleride kınıyorum 2 ayaklılardan kurban olmaz.Asla gereksiz veya acımasız değildir kurban bayramı,tamam usulüne uygun kesmek gerekir kör bıcakla hayvana eziyet etmemek gerekir ama zaten Allah onları kurban edelim etinden sütünden faydalanıp yardımlaşıp gücü yetmeyenlere verelim diye yaratmıs yetiştirip çiftlik yapalım diye değil[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Almasınlar bizi zaten. Sadece alacaz alacaz diye çeki düzen verdirsinler fazlasına gerek yok :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: TahtaBacak, 10 Ocak 2005 13:58 tarihinde demiş ki: Allah onları kurban edelim etinden sütünden faydalanıp yardımlaşıp gücü yetmeyenlere verelim diye yaratmıs yetiştirip çiftlik yapalım diye değil Çok başarısız bir açıklama ya... Allah onları o peygamber oğlunu kesmeye kalkıncaya kadar kurban edelim diye yaratmamış, o olaydan sonra kurban edelim diye yaratmış olmuş yani. Hmm.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Absolut, 10 Ocak 2005 13:58 tarihinde demiş ki: Almasınlar bizi zaten. Sadece alacaz alacaz diye çeki düzen verdirsinler fazlasına gerek yok :) Hehe kesinlikle =) Gireceğimize de inanmıyorum zaten. Ben olsam almam yani, onlar neden alsın.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
bayat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ciftlik yapinca inekleri danalari oturup izlemiyoruz zaten, akvaryum degil bu.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. [Bu mesaj bayat tarafından 10 Ocak 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: bayat, 10 Ocak 2005 14:02 tarihinde demiş ki: Ciftlik yapinca inekleri danalari oturup izlemiyoruz zaten, akvaryum degil bu. hahaha çok güldüm buna =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Çiftliği "çift click" diye okudum hayırdır dedim. Gözler iyice bozuldu galiba :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Dünyanın insan üzerine kurulduğu düşüncesinin bir sonucu daha. Dünya üzerindeki en zararlı canlı türü olduğunu bir anlayabilse esas hangi canlının hangisine ihtiyacı var, hangisi yok olsa dünyada yaşam sonlanır, hangisi yok olsa daha bir güzel devam eder onu da görecek ve titreyip kendisine gelecekte yok işte olmayınca olmuyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Hijyenik bir ortamda kesilmesi gerekliliğine kimse karşı çıkmıyor zaten, çıkması da mantıklı değil. Bende caddelerde boynu yarısına kadar kesilmiş kaçan danalardan haz etmiyorum. Lakin size şunu sorarım. Maksat üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi ? Yani AB'nin karşı olduğu kurban bayramı mı yoksa hijyen mi ?[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 pent islam tarihini fazlasıyla biliyorum ilk gelme sebebi o ama ben şimdi için söylüyorum o zaman 2 tane yolar kesip bırakırlardı senin islamla baya ilgilendiğin belli oluyor ne kadar bağlı olduğun zaten portrelerden konuyu dağıtmayın[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: TahtaBacak, 10 Ocak 2005 14:20 tarihinde demiş ki: pent islam tarihini fazlasıyla biliyorum ilk gelme sebebi o ama ben şimdi için söylüyorum o zaman 2 tane yolar kesip bırakırlardı senin islamla baya ilgilendiğin belli oluyor ne kadar bağlı olduğun zaten portrelerden konuyu dağıtmayın Çevir kazı yanmasın yani. Neyse, senle tartışmak gelmiyor içimden açıkçası bu konuyu, ama şunu bil ki bağlı olmak başka şey, bilgili ve ilgili olmak başka şey[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Öne çıkan mesajlar