PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 nss de oynamayın bir maç daha diye diye basur oluyor insan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 şaka bir yana sıçarken ne oyun oynayın ne de kitap okuyun. bağırsakları tembelleştirir, ileride ciddi sorunlara sebep olma ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 pontipati said: DarKRideR said: TUVALETTE KİTAP OKUYORUM, KÜLTÜRÜME KÜLTÜR KATIYORUM. şunu kızlı ortamda söyleyen var mıdır ben "hızlı okuma teknikleri"ni bıraktım "kızlı okuma teknikleri"ne geçtim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 sıçarken yapılacak en harika şey hayal kurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 skyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Istari said: şaka bir yana sıçarken ne oyun oynayın ne de kitap okuyun. bağırsakları tembelleştirir, ileride ciddi sorunlara sebep olma ihtimali var. açıklarsan ltfn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ben doktor değilim, doktor olan abim ama onun bana söylediği kadar açıklayayım. tuvalette kitap okumak hemoroid riskini istatistiksel olarak artırıyormuş. bağırsakların tembelleşmesine sebep oluyormuş. hatta okulda bu dersi veren hocaları Mehmet FÜZÜN (aynı zamanda 9 eylül üni. rektörü de) şöyle bir örnek vermiş; ''Nasıl ki kütüphanede tuvaletimizi yapmıyorsak, tuvalette de kitap okumamalıyız'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bütün gerçekler acıdır, baklava tatlı, ozaman baklava gerçek değildir örneği en sevdiğimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Istari said: ben doktor değilim, doktor olan abim ama onun bana söylediği kadar açıklayayım. tuvalette kitap okumak hemoroid riskini istatistiksel olarak artırıyormuş. bağırsakların tembelleşmesine sebep oluyormuş. hatta okulda bu dersi veren hocaları Mehmet FÜZÜN (aynı zamanda 9 eylül üni. rektörü de) şöyle bir örnek vermiş; ''Nasıl ki kütüphanede tuvaletimizi yapmıyorsak, tuvalette de kitap okumamalıyız'' abinden kaynak alsana. manyak mıyım neyim merak ettim, ne gibi bir sebepten olabilir bu diye. acaba oyun oynamak/kitap okumak orada kalınan süreyi mi arttırıo, yoksa beyinde tuvaletini yapma amacı, serbest zamanda kitap okuma amacı ile karışıo da psikolojik olarak mı etki edio vs asşdkşkda sabah sabah merak ettiğim şeye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 evet, daha çok tuvalette kalınan zamanı artırmasıyla alakalı bir sonuç olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 totemic said: senko said: ben en fazla çamaşır suyunun ambalajını okuyorum... ahaha aynı ben bir ara çamaşır suyu formüllerini ezberlemiştim. valideye arada değiştir alıdıgn markayı da yeni şeyler okuyalım demişliğim bile var. asdf olm bi ben yapiorum zannederdim ya çamaşır suyu, cif, şampuan artık ne gelirse ambalaj okumak en büyük zevkim tuvalette :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar