serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Evet arkadaşlar PS4 alacağım için Ps3ümü satıyorum. Alet Fat kasa 40Gblık modeldir. Modeli CECHJ04, yani kırılabilir versiyondur. Ben hiç bu işe girmedim ama girecek kişi için 500 GBlık disk ile birlikte gönderebilirim aleti. Veya ciddi alıcısı olur ise ben de kırma işlemini yapabilirim. Bunun dışında 2 orijinal Gamepad var birisi titreşimli. Kollardan birisinde ufak bir kırık(R1 ve R2 tuşlarının arasındaki siyah kasa plastiği) var ama çalışmasında sorun yok. Yanında HDMI kablo da göndereceğim. Oyun olarak ıvır zıvır bir çok oyun var. Ama hani güncel veya tercih edilebilir oyunlar: FIFA14 (cihazın içinde kurulu) Heavy Rain Uncharted 2 Uncharted 3 (online kodu kullanılmadı) (TR versiyon) The Last of Us (online kodu kullanılmadı) (TR versiyon) Bunların yanı sıra isteyenler için Guitar Hero Warriors of Rock ve Band Hero oyunları var. Bir adet Warriors of Rock gitarı ve Band hero davullu gitarlı mikrofonlu set mevcut. Hani aksesuarlı vs olduğu için fiyat belirleyemedim ancak tekliflere açığım şunu şunu istiyorum diyerekten. Bir de anlamı var mı bilmiyorum ama Eurasia garantili cihazdı. Kutusu duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 ben 1 karton - 2 paket camel soft verirdim ama şurda ps3 arayan biri vardı ona bi pm at http://forum.paticik.com/read.php?27,7746437 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Oyunları ayrı olarak satmayı düşünür müsün? Konsolda kurulu olan fifa hariç hepsini alabilirim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Olabilir PMden konuşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 fiyat nedir bunda ortalama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Tlou ı ayrı satar mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Fiyat olarak o kadar çok parça var ki bir şey diyemedim. Özelden konuşabiliriz teklifleri. Ama tüm seti alana uygun bir fiyat vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konsolu kırmadan orijinal hali ile 400e veriyorum. Oyunlarla set olarak alırsanız 500 TL (Guitar Herolar hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Hala satılık arkadaşlar. İsteyene dediğim şekilde aleti kırıp 500 GB disk takıp gönderebilirim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Sonunda foto cekebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 hr yi alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Abi oyunları tek tek değerlemedim acikcasi. Ama duruma göre ben sana donerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 serjuhan said: Konsolu kırmadan orijinal hali ile 400e veriyorum. Oyunlarla set olarak alırsanız 500 TL (Guitar Herolar hariç) Kırıp 500GB hd takınca ne kadar oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 bnm ps3 üde kırsana nasıl kırıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 İşte oyunları indirip oynayabiliyorsun. Bu arada cihaz ve oyunlar forum dışına satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 40gb fat kasayı 500 liraya sattın mı harbiden? superslim 500gb kaca gider ya, kırılmamıs kız gibi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 toggie said: 40gb fat kasayı 500 liraya sattın mı harbiden? superslim 500gb kaca gider ya, kırılmamıs kız gibi alet. 300 veririm çift kolsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 cift kol veririm 300'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 niye çok pahalı lan bu nalet şey 300lük sarsana bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 bence de hic verilen parayı hakeden bir urun degil. 4 cıkmısken 3'e bu kadar kim verir lan. bana da bulun bu aptallardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Sattım valla. Bu arada 4 çıksa da Exclusiveleri oynamamış adam hazır ucuzlamışken alıp oynuyor. DH'de şansınızı deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar