Chemical Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 evet en büyük hayalim budur mesela saçmalayan yerlerden belediye kişilerini alıp böyle şehir düzenlemesi bütce ayarlayan bütün o adamları toplayıp bi simcity 4 başına oturtmak istiyorum 3 4 tane ekran olacak hepsi kurcalayacak oyunu ne yapıcaklar nası patlatmıyacaklar şehri merak ediyorum hatta basına açık olmalı direk televizyonda olmalı şehir hatta cimcity 5 falan olsun doğalgaz falan bile döşenecek bişi çıksın onda denemek lazım[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Direk batar belediye.. O hallerini düşünemiyorum bile :D... Güzel fikir ben hemen dayımı ariim : )[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected]
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Simcity zaten ders olarak gösterilmiyo mu bi kaç üniversitede.. Benim bildiğim öyle.. edit:yabancı unilerden bahsediyorum..[signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama [Bu mesaj nedanko tarafından 10 Ocak 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 o zman teknik direktörlerede fm 04/05 oynatalım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: forgiver, 10 Ocak 2005 19:08 tarihinde demiş ki: o zman teknik direktörlerede fm 04/05 oynatalım güzeldi :=P[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 budgette polisi düşürünce nası polisler eylem çıkarınca "aaaa" yapıp "bunları diğer polislerle tokatlayamıyoruz!" gibi tepkilerle rezil olmaları süper olacak:D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Komutanlarada generals oynatalım.. :lol: daha neler .. simcity fikri güzel..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected]
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bu başlıktaki düşünce güzel de 15 yıldan eski bir fikir.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Chemical, 10 Ocak 2005 19:05 tarihinde demiş ki: evet en büyük hayalim budur Yalan... Ben senden ev yapımı fırında pişmiş atom bombası beklerdim.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ATOM BOMBASI PIŞMEZ ![signature][hline]Simply death...
Messor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bu fikir anca simcity e disaster olarak eklenebilir[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 PİŞER ! CHEM PİŞİRİR.. BAK UMUR KIZARSAM BAB THE KENK OLURUM... BENİ ZOR DURUMDA BIRAKMA.. I LOVE CAPS...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 tabii ki pişer komşuda pişer bizede düşer[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 I KİSS YOU!!![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 pişermi?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bizim okulda coğrafya dersinde hoca lise 1'lere simcity oynatıyo :) (şehir planı falan işlerken tabi) cidden kulağa saçma ve olmicak bir şey gibi gelse de gerçekleştirilirse başarılı bişi olur gibi geliyo bana...
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Denesene ? Babacum kiss me..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 üstü hafif yanık olacak ki tam kıvamında yiyelim plutonyumları
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Sosta yaparıs[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
mdma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bence gavur icadı fln diye bahane sunarak oynamazlar. Anca pc de batak, solitarie fln oynarlar. Zaten bütün gün yaptklarında o belediyecilerin.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Underpants Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Namussuzum aklıma gelmişti =P[signature][hline]"Birayı keşveden akıllı bir adamdı." -Platon
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 yok yok çok kasmasınlar sonra windows hata verip çökecek adamlarda çökecek :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 120)
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 HAŞLANINCA PİŞMEZ!![signature][hline]i love this game! youth only zone!
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 IZGARA DA NE GUZEL OLUR HAAA[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 MANGAL YAPARIZ...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Öne çıkan mesajlar