Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tv, modem, internet almaca


aQuelleris

Öne çıkan mesajlar

Selamlar yeni eve taşındım aile yanından ikinci ayrılış ama eski eşyaların hiç birini kullanmayacağım için hepsini yeniden alıyorum. Çok şükür ana hatlar bitti beyaz eşya mobilya vs. (benim fakir halimle 2 ay sürdü)

Neyse gelelim konuya, başlıkta da dediğim gibi tv modem ve internet alıcam bir de yazıcı atayım dedim araya. Şu ürünler nasıl sizce ?

Tv için maksimum verebileceğim fiyat 1400 - 1450 arası bu tavan fiyata göre tavsiyeleriniz varsa değerlendirebilirim.
tv


Modem için ise fibernet olucak ev 140m2 ve gerçekten geniş büyük internet odalarda da salonda da sorunsuz çeksin istiyorum switch e gerek duymadan ona göre bir f/p ürünü tavsiyesine ihtiyacım var.
Ayrı bir konu ise hangi şirketin fiberini seçmeli? hepsi adsl deki gibi aynı alt yapıyı mı kullanıyor bilmiyorum. Superonline ya da ttnet çok fark eder mi? Aklımda süper online bağlatmak var. ttnetten baktığımda fiber mevcut diyor lokasyonda 25mbit bağlatsam yeterde artar bana.

ayrıyetten şunuda alayım diyorum ne dersiniz?

yazıcı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fiber altyapısı ortak kullanılmıyor onu söyleyebilirim. Benim apartmanda sadece ttnet fiber var, superonline bizim fiber hattımız yok demişti. Onu arayıp sorman lazım.

Modem için de şu an ttnetin bir kampanyası var, 24 mbit hıza 12 ay boyunca 50 lira+modem bedava şeklinde. Ondan yararlanabilirsin.

Ama ttnet her zaman ttnet yani. Yakın zamanda adamlarla yaşadığım maceralarımı bir başlıkta anlatmıştım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence ikinci el bir modem alırsan çok daha iyi olur,genelde millet ttnetten uydunete geçince adsl modemi satıyor, uydunetten ttnete geçince de kablo modemi haliyle çok uygun fiyata alabilirsin böylece 24 ay mevzusunu imzalamadan geçersin,güzel bir kampanya çıkınca da maksimum kar elde edersin.

Yazıcı içinde bence hacizli mallar satışa çıkıyor malum genelde küçük ölçekli şirketler iflas ettiği için hacizli malların önemli bir bölümünü yazıcılar oluşturuyor,oradan gidip uygun güzel bir yazıcı alabilirsin. Artık hangi ilde ikamet ediyorsan bunu da böyle halledebilirsin. Böylece modem ve yazıcıyı çok ucuza halletmiş olursun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler öncelikle. İstanbuldayım feneryolunda, çok yoğun bir tempoda çalışıyorum o yüzden hacizli mal alabilecek bir vakit yok yoksa eve copycenter kurardım :) İkinci el kısmına ise güvenemiyorum pek ikinci el sıkıntı benim gözümde.

Tv için öneri ve yorumlara açığım...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...