Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 şöyle birşey var. Vatandaş 50 tl verecek, karşılığında da kanun önünde olarak 2300tl lik telefonun sahibi o gözükecek. nasıl iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 "roket adam" said: alışveriş yaparken fişi faturayı adıma kestireceğiz,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Ya dalga mı geçiyorsun ahahahah. Birinin adına fatura kestirince onun yasal sahibi o kişi mi oluyormuş? 2. el telefon satışlarını bitirdin tek hamlede. Fatura sahiplik göstermez, ödemeyi kimin yaptığını gösterir sadece. Artı fiş faturayı adıma kestirme olayı şart değilmiş, geçen denedim onu da güncelleyemedim mesajımı. Senin adına olsun, gidip sadece gösteriyorsun yeterli oluyor. Merak etme yani. 2000 liralık iPhone için gidip dava açıp 'telefonun fişi adıma kesilmiş sahibi benim ama o çalmış' diyecek kadar delirmedik. Teallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 12k mil biriktirmek için ne kadar harcama yapmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 "roket adam" said: Ya dalga mı geçiyorsun ahahahah. Birinin adına fatura kestirince onun yasal sahibi o kişi mi oluyormuş? Evet öyle oluyor. X malı benim adıma faturalandırılmışsa, o malı ben sana sattıysam ve bunun karşılığında herhangi bir yazılı ya da dijital belge alışverişinde bulunmadıysak, faturayı gösterip bu adam benden telefonu çalmış desem haklı oluyorum. Kimin ödediği falan değil mesele. Maliye denetim yapıyor, 1 milyon liralık fatura kestirmişsin, 1 milyon liralık malı (ya da bu malın nereye gittiği, nereye satıldığı, nerede saklandığı) belgeleriyle göremediği zaman maymuna çevirir seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Selam, Fatura aynen malı alan kişiye düzenlenir. Ödemeyi farklı biri yapıyorsa da zaten kredi kartının fişini saklarsın, ya da makbuzda xxx no'lu faturaya istinaden ödenmiştir şeklinde not düşersin. Makbuz ödemeyi yapan kişiye düzenlenebilir. Faturanın bütün önemini sildiniz 2 dakikada :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 "roket adam" said: Ya dalga mı geçiyorsun ahahahah. Birinin adına fatura kestirince onun yasal sahibi o kişi mi oluyormuş? 2. el telefon satışlarını bitirdin tek hamlede. Fatura sahiplik göstermez, ödemeyi kimin yaptığını gösterir sadece. 2. el satışlarda, şu teli şu kişiye sattım diye satıcıdan imzalı kağıt alınması bu yüzden zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 fatura senin adına olmaması dert değilse 1 adet iphone5s, 1 adet iphone6 için 150 tl alırım. pm yap ne yapmam gerektiğini halledeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar