Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kazıklandım?

Quel-Thul

Öne çıkan mesajlar

2 hafta önce pc aldım ben amd athlon
XP 2500, 2x256ram, radeon9600xt falan filan
geçenlerde farkettim, pc açılırken 1.1 mhz yazıyo sistem özellikerinde, sitesinden baktım 1.1mhz amd 1600+ ye denk geliyo.
pcmi aldığım yerin beni kazıkladığını düşünüyorum bi bilen bişeyler yazsın çok sinirliyim şu an amd 2500 yerine 1600 taktıysa adam çok fena olacak
iyi seneler.[signature][hline]From The Dephts I've Come
Sosyal ağlarda paylaş

Sistem bilgisini gösteren programlar var, onlardan bul bi tane. Ya da en kolayı başlat>çalıştır>dxdiag a gir. Orada yazan processor overclockla falan değişmez, yani orada 2500+ yazması lazım.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 01 Ocak 2005 17:03 tarihinde demiş ki:
Sistem bilgisini gösteren programlar var, onlardan bul bi tane. Ya da en kolayı başlat>çalıştır>dxdiag a gir. Orada yazan processor overclockla falan değişmez, yani orada 2500+ yazması lazım.

değişiyor overclock ile. benim 1700+'ı 2400+ olarak gösteriyor[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quel-Thul, 01 Ocak 2005 16:51 tarihinde demiş ki:
2 hafta önce pc aldım ben amd athlon
XP 2500, 2x256ram, radeon9600xt falan filan
geçenlerde farkettim, pc açılırken 1.1 mhz yazıyo sistem özellikerinde, sitesinden baktım 1.1mhz amd 1600+ ye denk geliyo.
pcmi aldığım yerin beni kazıkladığını düşünüyorum bi bilen bişeyler yazsın çok sinirliyim şu an amd 2500 yerine 1600 taktıysa adam çok fena olacak
iyi seneler.

1600'ler piyasada kalmadi bildigim kadariyla?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alpgiray, 01 Ocak 2005 18:05 tarihinde demiş ki:
muhtemelen bios ayarlarin defaultdur
carpanlari orjinal hizina gore ayarla

yani bende 1.8 mhz guclu işlemci olmasına rağmen ayarlarını yapmadığım için 1.1 gücüylemi çalışıyo ?
nasıl düzeltirim bunu birisi yardımcı olsun lütfen[signature][hline]From The Dephts I've Come
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarima sag tiklayip "ozellikler"e girip bak, eger amd 2500se oyle yazar, ama tam emin olmak icin directx'in programini(dxdiag) kullan.
eger CPU 2500+ ise oyle yazar, ayar yapmadigindandir gibi bisey olamaz.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

windows driveri yanlis yuklemis olabilir, bence aldigin yere gotur hic vakit kaybetmeden.
parcayi yanlis takmis da olabilirler tabii.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage

[Bu mesaj thanatos tarafından 02 Ocak 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 02 Ocak 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
windows driveri yanlis yuklemis olabilir, bence aldigin yere gotur hic vakit kaybetmeden.
parcayi yanlis takmis da olabilirler tabii.

hayir hicbiryere goturmene gerek yok, windowslarin eski surumlerinde (sp oncesi) bazi amd islemciler tam olarak gozukmuyor, zaten birde biosdan falan carpanlar degisince windows tam gosteremiyor.. pcnin icini acip islemciye bakabilir, biosdan normal carpanlari ayarlayabilirsin.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thelegbra, 02 Ocak 2005 17:30 tarihinde demiş ki:
said:
thanatos, 02 Ocak 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
parcayi yanlis takmis da olabilirler tabii.

hayir hicbiryere goturmene gerek yok, windowslarin eski surumlerinde (sp oncesi) bazi amd islemciler tam olarak gozukmuyor, zaten birde biosdan falan carpanlar degisince windows tam gosteremiyor.. pcnin icini acip islemciye bakabilir, biosdan normal carpanlari ayarlayabilirsin.

açtım dün pcyi, power supply ı falan çıkarttım, işlemcinin hiçbiyerinde yazmıyo modeli saddece büyük bi AMD yazısı var bide seri numarası[signature][hline]From The Dephts I've Come
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alpgiray, 01 Ocak 2005 18:05 tarihinde demiş ki:
muhtemelen bios ayarlarin defaultdur
carpanlari orjinal hizina gore ayarla

Fabrika çıkışlarda çarpan kilitleri var.
Amd 2500+ Default fsb 100.
100*11=1100Mhz eder buda demektirki sende amd 2500+ var ama adamlar işlemciyi taktıklarında Fsb'yi 166 yapmamışlar.Bios'a gir CPU settings olması gerek,oradan 100 olan FSB'yi 166 yap ve kaydedip çık.[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...