arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Longest Journey'in ikincisi 10 Ocakta çıkıyor ! Ekran Görüntüleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 nasıl böyle bir oyunun devamı mesaj bile alamaz.. cidden ümitsizliğe kapılmaya başladım[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 aksiyon adventure oalcakmış diyorlar sinirimi bozdu. Myst 4 de 8 dvd büyüklüğünde çıkınca kopyasını bile alamak yemedi. aksiyon itemiyom kardeşim adventure oyununda.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 lol arcane ile en olmadık bir yerde buluştuk.. :-p ilkini adventure oyunlarındaki beceriksizliğim nedeniyle bitirememiştim ama hayli beğenmiştim, bu sefer kastırıp bitiririm herhalde.. :) yahu bizim başroldeki kız nerede? april miydi neydi adı, bu ss'lerde ketrinzetacons gibi bişi var![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 güzel mi bu şimdi.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 kız aynı[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ya ben ilkini yeni oynuyorum oyunun (zamaninda gozden kacmis) ama ikincisi hakkinda bir arastirayim dedim iki ayri preview'da iki ayni sonuc: "As we saw, Dreamfall will be an action-adventure game (rather than a traditional adventure game, like The Longest Journey was)." "Also unlike the classic point-and-click adventuring of first game, FunCom describes Dreamfall as an action-adventure title, emphasizing player movement and combat as much as more conventional character interaction and puzzle solving." bu beni korkuttu mesela, ne guzel seviniyodum "ulan adventure bulduk bunu bitirince beklemeden ikincisi de cikacak, onu da oynayacaz oh" diye su yazani gordum fis diye indim[signature][hline]These pretzels are making me thirsty! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 nayır ! nolamaz ![signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 3 karakter, 3 dünya, 3 kader:Soldan sağa Ayaktakiler: April, Zoe, Kian Oturanlar: Arcane (tüh çıkmamışım yukarıdan almışlar :P ) fikir oluşması adına konsept resimleri:Dark People CityVacTrax Station birkaç tane de oyundan koyalım:Burada 32 tane daha var büyük boyutta. Evet, tamamen 3d ancak bu kesinlikle kötü birşey değil, aklınıza Grimfandango veya Gabriel Knight 3'ü getirin.edit: resim çıkmamış, düzeltmeye çalışıyorum.ve düzelttim eheh[Bu mesaj arcane tarafından 02 Ocak 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 3d'ye önyargıyla yaklaşan senin gibi dinolar kalmamıştır herhalde arkanusaurus, endişelenme.. :horace: adventure seyretmesi güzel de hiç beceremezdim "cikleti saatle birleştir c4 çıksın" olaylarını, ille takılırdım bir yerde.. april hatırına bir kere daha denerim belki.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ben 3d karşıtı değilim ki ? karıştırdın herhalde.[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 batıda da geçmişte devletle çatışan başbakanlar var.. :horace: bu da birşeydir, neyse..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bu arada ilkini bitireli bir hafta oluyo... supermis yahu hastasi oldum, gerci zorlamiyor ama olsun bundan iyi adventure can sagligi artik bugunku oyun piyasasinda... umarim sicmamislardir ikincisinde askla bekliyorum[signature][hline]A festivus for the rest-of-us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yedin beni game boomers ya 2 ss koyduk siteden ufak diye, yapılır mı bu bana deneme: yukarıdaki resmi görebiliyor musunuz forum ahalisi ?[Bu mesaj arcane tarafından 03 Ocak 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 gormuyoruz [hmm soyle eger copy link location diip ayri bir tab'de resmi goruntulersem, saha sonra burda da gorebiliyorum yoksa i-ih] [Bu mesaj HellHound tarafından 03 Ocak 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 C/P yapmalısınız. Site izin vermiyo.[signature][hline]Simply death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ya abi basit bi playstation oynundan farki yok 10 dakka dayanamadim oyna :) :)[signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: sahinerdem, VTM: Bloodlines başlığında 03 Ocak 2005 05:34 tarihinde demiş ki: yaw basit bi playstation oyunundan farksız 10 dakka dayanabildim oyuna. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bu arada arcane 10 ocagi nerenden uydurdun yahu? ahanda gamespot: Release Date: 08/31/2005 ühü dioruz[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: OutTrader, 04 Ocak 2005 10:25 tarihinde demiş ki: ya abi basit bi playstation oynundan farki yok 10 dakka dayanamadim oyna :) :) nedir bu playstation oyunlarına karşı tepki.Birkaç kişide daha gördüm bu tarz yaklaşımlar,dikkatimi çekti.yani her platformda var basit oyunlar neden özellikle playstation seçiliyor.:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: HellHound, 10 Ocak 2005 22:32 tarihinde demiş ki: bu arada arcane 10 ocagi nerenden uydurdun yahu? ahanda gamespot: Release Date: 08/31/2005 benim uydurduğumu nereden çıkardın? konuyu açarken baktığım yerlerde 10 ocak olarak gözüküyordu.gamespotta ise TBA idi sanırım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Sam karıştırmışsın 3d karşıtı benim adventure larda :D Daha ilkini oynamadım bakalım bunu oynayacakmıyım.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Up! İndiriyorum şimdi niye herkes kötü diyoki bu oyuna bütün incelemeler 8/10 üstü alla ala. Şu an ilk oyunu oynamaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ilkini oynamadan ikincisini oynamayın bence. oyun güzel ama konsoldan çevirme olduğu için içinde gereksiz aksiyon tarzı şeyler var. birincisinden başlayıp senaryoya kaptırdınızmı alıp götürüyo oyunlar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JAX Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Ben önce 2. yi sonra 1. yi onamıştım. Grafiksel olarak arada dağlar kadar fark var haliyle.Ancak çok da şart değil hangisini ilk olarak oynaman. Şimdiye kadar oynadığım en iyi adventure oyunlarından ikisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar