Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dreamfall: The Longest Journey

arcane

Öne çıkan mesajlar

lol arcane ile en olmadık bir yerde buluştuk.. :-p

ilkini adventure oyunlarındaki beceriksizliğim nedeniyle bitirememiştim ama hayli beğenmiştim, bu sefer kastırıp bitiririm herhalde.. :)

yahu bizim başroldeki kız nerede? april miydi neydi adı, bu ss'lerde ketrinzetacons gibi bişi var![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ya ben ilkini yeni oynuyorum oyunun (zamaninda gozden kacmis) ama ikincisi hakkinda bir arastirayim dedim iki ayri preview'da iki ayni sonuc:

"As we saw, Dreamfall will be an action-adventure game (rather than a traditional adventure game, like The Longest Journey was)."

"Also unlike the classic point-and-click adventuring of first game, FunCom describes Dreamfall as an action-adventure title, emphasizing player movement and combat as much as more conventional character interaction and puzzle solving."

bu beni korkuttu mesela, ne guzel seviniyodum "ulan adventure bulduk bunu bitirince beklemeden ikincisi de cikacak, onu da oynayacaz oh" diye su yazani gordum fis diye indim[signature][hline]These pretzels are making me thirsty!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

3 karakter, 3 dünya, 3 kader:
Soldan sağa Ayaktakiler: April, Zoe, Kian
Oturanlar: Arcane (tüh çıkmamışım yukarıdan almışlar :P )

fikir oluşması adına konsept resimleri:
Dark People City

VacTrax Station

birkaç tane de oyundan koyalım:

Burada 32 tane daha var büyük boyutta.

Evet, tamamen 3d ancak bu kesinlikle kötü birşey değil, aklınıza Grimfandango veya Gabriel Knight 3'ü getirin.

edit: resim çıkmamış, düzeltmeye çalışıyorum.ve düzelttim eheh

[Bu mesaj arcane tarafından 02 Ocak 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

3d'ye önyargıyla yaklaşan senin gibi dinolar kalmamıştır herhalde arkanusaurus, endişelenme.. :horace:

adventure seyretmesi güzel de hiç beceremezdim "cikleti saatle birleştir c4 çıksın" olaylarını, ille takılırdım bir yerde.. april hatırına bir kere daha denerim belki.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

batıda da geçmişte devletle çatışan başbakanlar var.. :horace: bu da birşeydir, neyse..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sahinerdem, VTM: Bloodlines başlığında 03 Ocak 2005 05:34 tarihinde demiş ki:
yaw basit bi playstation oyunundan farksız 10 dakka dayanabildim oyuna.

:-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OutTrader, 04 Ocak 2005 10:25 tarihinde demiş ki:
ya abi basit bi playstation oynundan farki yok 10 dakka dayanamadim oyna
:) :)

nedir bu playstation oyunlarına karşı tepki.Birkaç kişide daha gördüm bu tarz yaklaşımlar,dikkatimi çekti.yani her platformda var basit oyunlar neden özellikle playstation seçiliyor.:)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 10 Ocak 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
bu arada arcane 10 ocagi nerenden uydurdun yahu?
ahanda gamespot: Release Date: 08/31/2005
benim uydurduğumu nereden çıkardın? konuyu açarken baktığım yerlerde 10 ocak olarak gözüküyordu.gamespotta ise TBA idi sanırım.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...