reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 slmlar, geçenlerde arkadaşlarla tartışma konusu oldu.. sizce dünya üzerinde toplam kaç terrabayt (yada herneise) veri mevcut(buna cdler, dvdler,vs tüm depolama aygıtları mevcut)..en azından 30gb tı bende :)[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 evrenin sürekli büyümesi teorisiyle eşdeğer sanırım bu düşünce :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 şu andan bahsediyorum :)[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 İmkansız. Her gün WWW e 1 milyon sayfa ekleniyor ya, CD leri falan nası hesaplayacaksın =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 cidden çok merak ettim şimdi.kafama sokuyosunuz böle şeyleri bütün gece uyuyamıorum :)[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Ahahahaha ^ Bomba:-D[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 delete all.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 145,876TB[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Sonsuz bence sürekli artıyor ölçülemez durması lazım önce //absolut salladı az önce tutun:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 06 Ocak 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Delanoresse, 06 Ocak 2005 23:09 tarihinde demiş ki: iskenderiye kutuphanesinden world wide web'e. belli bir alanda bile arastirilacak cok sey var, omur yetmez. Böyle entel takılarak nereye kadar Dela? İskenderiye kütüphanesinden www eymiş. Oldu Ayböke'cim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: reyou, 06 Ocak 2005 22:59 tarihinde demiş ki:... toplam kaç terrabayt (yada herneise)... herneise yi bi an terabyte gibi bi veri birimi sandım ehe. bu arada 3 cd 2 gb. 1 tb 500 cd. bi korsan vcd cide bile 500 kadar vardır. internettekiler databaseler chemical gibi çöpçülerin hardisklerini flnayrı hesaplamak lazım.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 beyler sizce cd,dvd,ve harddisk üreticilerinin şu ana kadarki satış miktarını bilmek bi işe yararmı? gerçi bunlarıda bilmek döt ister ya, ama en yakın tahmin bu yolla elde edilir sanırım?[signature][hline]all your base are belong to us !!! [Bu mesaj reyou tarafından 06 Ocak 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 TB den sonraki birim lazım bunu hesaplamak için bence[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ben yeni bir terim yaratıyorum bu terimin adı dork. dork=sizin bunu gördüğünüz saniyede dünyada bulunan veri miktarı. dünyamızda dork kadar veri vardır. oldu mu? aksini istaplayın.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 sildim ben tüm verileri sen ne diyon ya[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: -DoruK-, 06 Ocak 2005 23:20 tarihinde demiş ki: ben yeni bir terim yaratıyorum bu terimin adı dork. dork=sizin bunu gördüğünüz saniyede dünyada bulunan veri miktarı. dünyamızda dork kadar veri vardır. oldu mu? aksini istaplayın. hö?[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Fistan, 06 Ocak 2005 23:21 tarihinde demiş ki: sildim ben tüm verileri sen ne diyon ya what_?[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 adam değişken birim yarattı.. o da güzel..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: harvester, 06 Ocak 2005 23:19 tarihinde demiş ki: TB den sonraki birim lazım bunu hesaplamak için bence tetra, yani bilgisayarda 4xbin basamağı olarak kullanılan tera, latincede penta 5 anlamına geliyor bilgisayarda da 5xbin olarak pena peta falan olur herhalde pentabayt felam. sadece bir tahmin yani hani tetranın bir üstü penta ya hani o bakımdan ama öyle olması gerekiyor zaten neyse.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Ya bence bunun bilinmesi imkansız gibi bişey ..[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 latinceylemi gidiyor? o zaman monobyte dibythe tribyte filan olmazmıydı? edit : saçma birşey söyledim ama sen penta dediğin için oldu :D [signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... [Bu mesaj harvester tarafından 06 Ocak 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 500 zetabyte[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 dork birimi hehe bak bunu 1970 de falan ortaya atsaydın belki şu anda kullanılabilirdi, tabi ne için bilmiyorum. eheh :)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Kastırmayın işte, takdir-iilahibyte kadar veri var tam şu an yeryüzünde. Ayrıca böyle meselelere kafayı takacağınıza, gibi insanoğluna yararlı buluşlar yapın :) ne bileyim, bunu düşüneceğinize zihnisinirlik yapsanız icatlık bir şey çıkmıştı bile![signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 abi mono zaten çoğu zaman kullanılmaz. kilom da 1000 anlamına gelir. mega da latince bir kavramdır karıştırılmaması için konmuş olabilir. giga da büyük gibi bir anlama geliyor özel birim olarak belirlenmiş. ama sonrasını uyduramamışllar tetra koymuşlar herhalde ki ben de burdan yola çıkmış olayım[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar